مشاوره برای نظام قدیم هایی که میخوان سال۱۴۰۰ کنکور نظام جدید بدن
-
سلام من نظام قدیم خوندم میخوام سال۱۴۰۰ دوباره کنکور نظامجدید بدم کتابای درسیشو که تازه و صفر باشه درسی ها کمک درسی نه از کجامیتونم تهیه کنم واسه شروع؟
@به سان خورشید -
سلام

زمانی که تا کنکور 99 مونده زمان لازم و البته کافییه برای هر رشته ای که میخواید !
اگه کنکور 1400 صرفا یه بهانه برای خریدن زمانه براتون حساب میشه که خوب با نهایت احترام باید خدمتون عرض کنم موفقیتی پیش رو نخواهید داشت ( با توجه به تجربم عرض میکنم وگرنه قصد جسارت ندارم)
اما اگر با بررسی تمام جوانب این تصمیمو گرفتید ، پیشنهاد میدم در صورت امکان تشریف ببرید تهران خیابان انقلاب ، اونجا کتاب فروشی هایی هستن که کتب دست دوم عرضه میکنن ، میتونین با یه هزینه خیلی مناسب منابعتونو یه جا تهیه کنید...
اگر امکانش وجود نداره واستون ، میتونید از فضا های مجازی که این امکانو به وجود آوردن خرید کنین ، که البته توی کتب دست دوم چیزایی مثل علامتدار بودن تستا میتونه مشکل ساز بشه براتون در استفاده از کتاب...
به این نکته هم توجه داشته باشین که هر سال تغییراتی توی کتابا به وجود میاد ، از کتابای دوازدهم مهر 99 غافل نشین
موفق باشین
-
توی گوگل عبارت فروش کتب درسی را تایپ میکنید اولین سایت که سایت فروش کتب درسی هست میرید قسمت خرید تک جلدی کتاب اونجا میتونید با وارد کردن شماره ملیتون صرفا فقط کتابهای یک سال را بخرید.
میتونید کتاب دست دومش هم گیر بیارید. دیوار شیپور و ... -
توی گوگل عبارت فروش کتب درسی را تایپ میکنید اولین سایت که سایت فروش کتب درسی هست میرید قسمت خرید تک جلدی کتاب اونجا میتونید با وارد کردن شماره ملیتون صرفا فقط کتابهای یک سال را بخرید.
میتونید کتاب دست دومش هم گیر بیارید. دیوار شیپور و ... -
oman در مشاوره برای نظام قدیم هایی که میخوان سال۱۴۰۰ کنکور نظام جدید بدن گفته است:
سلام متاسفانه فقط کتاب های همون سال میده برای دهم که باید سال 97 بخریم چیکار کنم
دست دوم باید گیر بیارید. یا نو بگیرید تغییرات جزیی همون سال را اعمال کنید.چون معمولا تغییرات جزیی هستند
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی