-
سلام دو مثلث روبرویی رو در نظر بگیرید به عنوان متشابه یه نسبتی که در میاد اینه AMبه MBمیشه 1 سوم(گوشه مستطیل پایین رو B گرفتم ) از طرفی مستطیل رو ببینید عرضش 1 بگیرید طولش میشه 3 پس قطر میشه رادیکال 10 یعنی جمع AM و MB بعدش به جای MB بر حسب AM بنویسید در میاد رادیکال 10 چهارم
-
حل
-
حل
Mohsen Taheri متشکرم با این مشکلی ندارم مشکل وقتیه که ضلع رو 2 میگیرم،تالسش که همین میشه اما AB رو که میخوام حساب کنم میشه جذر 4+36 که میشه 2ضربدر رادیکال 10 ،بعد جواب سوال اشتباه میشه،چرا؟
-
Mohsen Taheri متشکرم با این مشکلی ندارم مشکل وقتیه که ضلع رو 2 میگیرم،تالسش که همین میشه اما AB رو که میخوام حساب کنم میشه جذر 4+36 که میشه 2ضربدر رادیکال 10 ،بعد جواب سوال اشتباه میشه،چرا؟
-
Msasjsd در چندضلعی ها گفته است:
DarkMind واحد یعنی یکسان پس هرعددی میتونه باشه
نه دوست عزیز اشتباه میکنی
واحد ینی ۱ تو عربی هم هست دیگه
اصن هیچ معنی یکسان نمیده -
Msasjsd طبق صورت سوال طول ضلع هر مربع واحد است(یعنی واحد/اثنان/ثلاث/اربع/خمس و ....یعنی به عربی باید بشماری
)حالا نگفته واحد طول پس یکاش میتونه هرچیزی باشه یعنی میتونه 1cm باشه یا 1km باشه یا...
- من یادمه هر وقت میرفتم مغازه ی بغل خونمون اون آقاهه وقتی میشد هزارتومن میگفت واحد
- من یادمه هر وقت میرفتم مغازه ی بغل خونمون اون آقاهه وقتی میشد هزارتومن میگفت واحد
-
Msasjsd طبق صورت سوال طول ضلع هر مربع واحد است(یعنی واحد/اثنان/ثلاث/اربع/خمس و ....یعنی به عربی باید بشماری
)حالا نگفته واحد طول پس یکاش میتونه هرچیزی باشه یعنی میتونه 1cm باشه یا 1km باشه یا...
Mohsen Taheri بله،درست میشه انشاءالله
سلام وقتتون بخیر باشه من امیرمهدی هستم و رشته تجربی ام میخواستم تغییر رشته بدم به ریاضی از اونجایی که باید هندسه و فیزیک بخونم خیلی وقت نیست و اموزش هندسه هم ندیدم به نظرتون اگه از مجموعه الا ویدیو ها رو دنبال کنم میتونم نمره خوبی بگیرم تمام شک ام هم از این هستش که نکنه کامل نباشه و داخل امتحان نمره از دست بدم لطفا اگر کسی میدونه جواب بده بهم
بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم