گیاهی یازدهم
-

سلام این نکته درسته ؟
-
DarkMind یکم بهش شک دارم اخه توی محیط گرم و خشک فشار ریشه ای مگه کم نیس ؟
-
DarkMind یکم بهش شک دارم اخه توی محیط گرم و خشک فشار ریشه ای مگه کم نیس ؟
barbod alhuie ببین کلا وقتی خاک گرم باشه فشار ریشه ای بالا میره دیگه خب این هورمونم ک این موقع ها زیاد میشه
نمیدونم بنظرم درست میاد -
barbod alhuie ببین کلا وقتی خاک گرم باشه فشار ریشه ای بالا میره دیگه خب این هورمونم ک این موقع ها زیاد میشه
نمیدونم بنظرم درست میادDarkMind اوکی مرسی
-
وقتی روزنه هوایی بسته میشه و کاهش تعرق داریم فشار مکشی کم میشه در نتیجه حرکت شیره خام کند میشه و کاهش فشار ریشه ای به نظرم اشتباست (:
-
@Adler نه اصن این ی چیز واضحیه ک اگه خاک گرم باشه تمایل گیاه واسه جذب اب از خاک بالا میره (فشار ریشه ای) واسه همین میگم درسته
تعرق ک بحثش جداست ولی خب یکی از عواملش همین فشار ریشه ایهDarkMind شما اینو به عنوان نکته دارید؟ چون اگه بخوایم حساب کنیم از اون طرف روزنه ها هم بسته میشن که اب خارج نشه اونقدر فکر نمیکنم تمایل به جذب اب بره بالا که فشار ریشه ای ایجاد شه از اون طرف چون روزنه بستس و اب کم خارج میشه فشار مکشی هم کم میشه چون لازم نداره گیاه
-
DarkMind شما اینو به عنوان نکته دارید؟ چون اگه بخوایم حساب کنیم از اون طرف روزنه ها هم بسته میشن که اب خارج نشه اونقدر فکر نمیکنم تمایل به جذب اب بره بالا که فشار ریشه ای ایجاد شه از اون طرف چون روزنه بستس و اب کم خارج میشه فشار مکشی هم کم میشه چون لازم نداره گیاه
-
لوله ی گرده همون یاخته رویشیه این که بحثی یست حالا سوالی که پیش اومده اینکه این لولهی گرده نفوذ میکنه و حالتی مثل حالت شیلنگ داره
لطفا جواب بدید خیلی گنگه برام
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
لوله ی گرده همون یاخته رویشیه این که بحثی یست حالا سوالی که پیش اومده اینکه این لولهی گرده نفوذ میکنه و حالتی مثل حالت شیلنگ داره
لطفا جواب بدید خیلی گنگه برام
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاءAlireza Yousofvand
بله درسته لوله گرده هم زمان با رشد نفوذ میکنه -
Alireza Yousofvand
بله درسته لوله گرده هم زمان با رشد نفوذ میکنه@Kosar-Kelyabi بعد حالت شیلنگ پیدا میکنه ؟
که زایشی از بینش بره؟ -
@Kosar-Kelyabi بعد حالت شیلنگ پیدا میکنه ؟
که زایشی از بینش بره؟Alireza Yousofvand
نه فک نکنم ...
کتابه من چاپ سال نود هفت هست و شکلی که در صفحه ۱۲۷ کشیده حرف شما رو تایید نمی کنه -
Alireza Yousofvand
نه فک نکنم ...
کتابه من چاپ سال نود هفت هست و شکلی که در صفحه ۱۲۷ کشیده حرف شما رو تایید نمی کنه@Kosar-Kelyabi پس چطور عبور میکنه؟
-
@Kosar-Kelyabi پس چطور عبور میکنه؟
Alireza Yousofvand
ببین هردو باهم نفوذ میکنن حتی هسته یاخته رویشی جلوتر از اسپرم ها حرکت میکنه -
Alireza Yousofvand
ببین هردو باهم نفوذ میکنن حتی هسته یاخته رویشی جلوتر از اسپرم ها حرکت میکنه@Kosar-Kelyabi ممنون