طرح تغيير چهل روزه
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 همه ي مامان باباها قانوناي خودشونو دارن پس
با گوشي بخون مثلا همون تاپيك بحث آزاد من گاما رو معرفي كردم كه درسنامه و حل تمرين داره مثلا ديني اي چيزي باهاش بخون
-
@Amin-th هيچي مثل تلاش حال آدمو خوب نميكنه انقد حال خوب به آدم ميده كه سرريزش نصيب بقيه هم ميشه
تلاشتون پايدار
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th هيچي مثل تلاش حال آدمو خوب نميكنه انقد حال خوب به آدم ميده كه سرريزش نصيب بقيه هم ميشه
تلاشتون پايدار
اره واقعا
همچنین -
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 مشکل چیه؟
بگید شاید بشه با هم حلش کرد -
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
تلاشتون پايدار
اره واقعا
همچنیننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th امروز بعد دعاي عهد اولين كسي كه يادم افتاد شما بودين چون قول داده بودم دعا كنم بازم واستون دعا ميكنم هرچند دعاي من يه آداب دوستانه اس و چيزي كه باعث تلاشتون شد همت خودتون بود باريكلا
️
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amin-th مشکل اینه من روزای تعطیل ۸ ساعتم میخوندم الان ۳ ساعت به زور میخونم
-
@Amin-th امروز بعد دعاي عهد اولين كسي كه يادم افتاد شما بودين چون قول داده بودم دعا كنم بازم واستون دعا ميكنم هرچند دعاي من يه آداب دوستانه اس و چيزي كه باعث تلاشتون شد همت خودتون بود باريكلا
️
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th امروز بعد دعاي عهد اولين كسي كه يادم افتاد شما بودين چون قول داده بودم دعا كنم بازم واستون دعا ميكنم هرچند دعاي من يه آداب دوستانه اس و چيزي كه باعث تلاشتون شد همت خودتون بود باريكلا
️
خیلی مخصلم
ایشالا به اون چیزی ک میخواید برسید -
️
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
خب انگیزه ندارید؟ حس میکنید نا امید شدید؟ یا چی؟؟؟
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th هیچکدوم یعنی قبلا نه انگیزه داشتم نه هیچی الان دوست دارم درس بخونمولی هربار یه کاری همون موقع برام پیش میاد
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th شما از صبح زود شروع میکنین
-
@Amin-th هیچکدوم یعنی قبلا نه انگیزه داشتم نه هیچی الان دوست دارم درس بخونمولی هربار یه کاری همون موقع برام پیش میاد
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th هیچکدوم یعنی قبلا نه انگیزه داشتم نه هیچی الان دوست دارم درس بخونمولی هربار یه کاری همون موقع برام پیش میاد
ینی یه کاری که از نظر خودتون واجبه یا الکیه و اگه انجامش ندید مشکلی ایجاد نمیشه؟؟!
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amin-th شما از صبح زود شروع میکنین
در بهترین حالت ساعت 7:45 شروع میکنم
-
ینی یه کاری که از نظر خودتون واجبه یا الکیه و اگه انجامش ندید مشکلی ایجاد نمیشه؟؟!
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th نمیدونم کارالکی نه ولی هرباریه چیزی پیش میاد
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amin-th نمیدونم کارالکی نه ولی هرباریه چیزی پیش میاد
خب
فردا قرار نیس هیچی پیش بیاد
شما الان برنامه فردا رو میریزی هر چقدر که در حد توانته
بعدم فردا به امید خدا شروع میکنی
استارت کارو بزنی بقیه اش خودش میوفته رو غلطک -
@Amin-th شما از صبح زود شروع میکنین
در بهترین حالت ساعت 7:45 شروع میکنم
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th شبا چی تا چند درس میخونین
-
@Amin-th نمیدونم کارالکی نه ولی هرباریه چیزی پیش میاد
خب
فردا قرار نیس هیچی پیش بیاد
شما الان برنامه فردا رو میریزی هر چقدر که در حد توانته
بعدم فردا به امید خدا شروع میکنی
استارت کارو بزنی بقیه اش خودش میوفته رو غلطکنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th ان شاءالله که بشه پس دعاکنید برام
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کلا 4ساعت و 40 دقیقهبا 43 تست
فردا جبران میشه
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amin-th شبا چی تا چند درس میخونین
چیزی که توی برنامه نوشتم تا 10:15
ولی 9:30 میرم سریال میبینم
ولی تلاشمو میکنم که دیگه نبینم و تا 10:15 بخونم