جهاد مغنیه
-
جهاد عشق بی پایاننننننننننن
-
جهاد عشق بی پایاننننننننننن
-
1)به سنگر تكيه زده بودم و به خاكها پا ميكشيدم. حاجي اجازه نداده بود بروم عمليات. مرا باش با ذوق و شوق روي لباسم شعار نوشته بودم. فكر كرده بودم رفتني هستم.داشت رد ميشد. سلام و احوالپرسي كرد. پا پي شد كه چرا ناراحتم. با آن قيافهي عبوس من و اوضاع و احوال، فهميده بود موضوع چيه. صداش آرام شد و با بغض گفت«چيه؟ ناراحتي كه چرا نرفتي عمليات؟ خوب برو! همه رفتند، تو هم برو. تو هم برو مثل بقيه. بقيه هم رفتند و برنگشتند.»
و راهش را گرفت و رفت. -
@jahad-20
عزیز دلم، کلا دوستان حرف منو برعکس گرفتن و بیشتر به نگاه طعنه دیدند پیامم رو.
من خودم احساس غرور میکنم وقتی عکس شهدا رو میبینم، حالمم بد نمیشه چرا بد بشه حالم؟
پیشنهادم این بود که یه گروه بزنید و گفتگوهاتون رو اونجا انجام بدین، اینجوری خیلی راحتتر میشه، نه؟ منظورم هم از یاد بدبختیاشون میفتن چیز بدی نبود والا.
منظور اصلیم این بود که چت و گفتگو جای دیگه انجام بشه که راحت باشین خودتون، عکسا هم اینجا ارسال بشن که همه استفاده ببرن. من بهشخصه در کنار احساس خوب، خب احساس ناراحتی هم میکنم برای مرگ جوون مملکت، اونم به اون فجیعی... . وقتی میبینم برای دفاع از ایرانشون رفتن ولی در اصل از چیز دیگه دفاع کردن، شما هم بودی ناراحت میشدی -
@jahad-20
من خودم احساس غرور میکنم وقتی عکس شهدا رو میبینم، حالمم بد نمیشه چرا بد بشه حالم؟
پیشنهادم این بود که یه گروه بزنید و گفتگوهاتون رو اونجا انجام بدین، اینجوری خیلی راحتتر میشه، نه؟ منظورم هم از یاد بدبختیاشون میفتن چیز بدی نبود والا.
منظور اصلیم این بود که چت و گفتگو جای دیگه انجام بشه که راحت باشین خودتون، عکسا هم اینجا ارسال بشن که همه استفاده ببرن. من بهشخصه در کنار احساس خوب، خب احساس ناراحتی هم میکنم برای مرگ جوون مملکت، اونم به اون فجیعی... . وقتی میبینم برای دفاع از ایرانشون رفتن ولی در اصل از چیز دیگه دفاع کردن، شما هم بودی ناراحت میشدی -
@jahad-20
بله از دین و ناموس و عقایدشون دفاع کردن ولی غیر مستقیم... ولش کن آقا شما تلاش خوبی برای نفمهمیدن داری خدا قوت. -
@jahad-20
بله از دین و ناموس و عقایدشون دفاع کردن ولی غیر مستقیم... ولش کن آقا شما تلاش خوبی برای نفمهمیدن داری خدا قوت. -
@jahad-20
«بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، عصمت هم مثل بقیهی جوانها به فعالیتهای گوناگون فرهنگی و حضور در مجالس عقیدتی و سیاسی روی آورد. او خوش فکر بود. برای درک مسائل فرهنگی و سیاسی عصر خود عاشقانه قدم برمیداشت.
در اکثر جلساتی که در سطح شهرستان دزفول برگزار میشد، شرکت میکرد و هیچگاه خسته نمیشد و واقعا خستگی ناپذیر بود. کلاسهای او در مساجد «شاهرکنالدین»، «اباذر»، «مرشد بکان» و همچنین حسینیههای «بنی فاطمه» و «شهید درمغان»، زیر نظر اساتیدی مذهبی و مجرب تشکیل میشد. در صدر این کلاسها، متد قرآنشناسی «حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی راجی» بود که اهمیت زیادی به حضورش در این کلاسها نشان میداد.
عصمت راهی را که انتخاب میکرد، تا رسیدن به هدفش ادامه میداد و طوری برنامهی رفتنش را تنظیم میکرد که تمامی اوقات فراغتش را در این کلاسها میگذراند. وقتی هم به خانه برمیگشت با یکی از دوستانش در حیاط خانه مینشستند و با هم تمامی سخنرانیها و دروس مربوطه را مرور میکردند. او مطالعات فراوانی در زمینهی کتابهای اسلامی داشت و آن کتابهارا به صورت مفهومی و تحلیلی میخواند. کتابهایی مانند اصول کافی، کتب آیت الله مطهری، تفاسیر قرآن، زبان عربی، صحیفهی سجادیه، نهجالبلاغه و...
میگفت: «مفاهیم مذهبی را باید با توجه به عرفان و معنویت و خلوص بررسی کرد و در زندگی پیاده ساخت.»
ظاهرشان خندان بود ولی باطنشان به دنبال درک مسائل روز. گاهی وقتها محل تشکیل کلاسها از هم دور بود، با پای پیاده تمام مسیرها را میرفت و میآمد. هر دورهای را که تشخیص میداد سطح معلوماتش را از چیزی که هست بیشتر میکند با پشت کار ادامه میداد.ریز بینی و دقت عمل در مسائل اعتقادی از ویژگیهای عصمت بود. این شاخصه او را از دوستانش متمایز میکرد.
این را من تنها نمیگویم، بلکه هر دوست و یا آشنایی که با دخترم در ارتباط بوده، این خصیصهی بارز او را تأیید میکند.
-
سلام به همه ی دوستای خوبم وتشکرازاینکه همیشه هستین من اینجا برای دل خودم و اینکه اگه شده حتی یه نفرو باشهدا اشنا کنم این کارومیکنم پس لطفا اگه شماهم با شهدا هستین به حرفای بعضیا توجه نکنین و ادامه بدین فقط به خاطر شهداممنون که همیشه درصحنه اید@مليكابانو @MY NAME @دختر بهار
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
سلام به همه ی دوستای خوبم وتشکرازاینکه همیشه هستین من اینجا برای دل خودم و اینکه اگه شده حتی یه نفرو باشهدا اشنا کنم این کارومیکنم پس لطفا اگه شماهم با شهدا هستین به حرفای بعضیا توجه نکنین و ادامه بدین فقط به خاطر شهداممنون که همیشه درصحنه اید@مليكابانو @MY NAME @دختر بهار
انجام وظیفس ..........