تدریس فیزیک و ریاضی
-
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟! -
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟!سيد مهدى علايي نژاد در تدریس فیزیک و ریاضی گفته است:
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟!برای فیزیک یازدهم به نظرم کلیپ های نظام قدیم پیمان طلوعی رو از دست نده. مطالب متفرقه رو خودت جدا کن. نظام جدیدشو من ندیدم از بقیه بپرس
-
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟!سيد مهدى علايي نژاد در تدریس فیزیک و ریاضی گفته است:
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟!ریاضی رو هم توی تاپیک(موفقیت در کنکور) رو کامل گفتم
-
سيد مهدى علايي نژاد در تدریس فیزیک و ریاضی گفته است:
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟!ریاضی رو هم توی تاپیک(موفقیت در کنکور) رو کامل گفتم
به سان خورشید یعنی برای ریاضی اقای امینی دیگه درسته از صفرتا صد کنکورشون
-
باسلام دوستان
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم نظرتون و راجب تدریس دروس یازدهم و دهم مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک راضی هستید و قشنگ تدریس میکنن چون من تازه شروع کردم میخوام دهمو یازدهمو جمع کنم کدوم بهترن دبیران ایا از درسنامه میکرو استفاده کنم بهتره یا فیلم ها چون از فیلم ها در دروس ریاضی و فیزیک هم استفاده میکنم نظرتون میخواستم ایا نتیجه ای دید با فیلم های دروس فیزیک و ریاضی آلا ممنونم اگر نظر بدید؟!سيد مهدى علايي نژاد
من خودم ۲ ساله با الا جلو میرم ( از دهم ) برای فیزیک از دوره های اقای داداشی استفاده کن حتما من خودم استفاده کردم و نتیجه گرفتم . -
ببین دوست عزیز هر دبیری توی یه مبحثی خیلی کامل تر و سفت سخت تر کار میکنه.
دبیرای الا همگی خوبن ولی یهو میبینی مثلا یکی شون هندسه رو جوری درس داده یا ازش تست حل کرده که تو رو قادر به حل هر سوال دیگه میکنه -
یه سری از مباحثی که من از دبیرای مختلف دانلود کردم که نظام جدید چه قدیم دیدم مثلا فلان دبیر احتمال رو درجه یک درس داده اون یکی دبیر هندسه رو بهتر از بقیه درس داده. اون مباحثی که من دیدم از دبیرای مختلف ، براش نظر دادم
-
سيد مهدى علايي نژاد
من خودم ۲ ساله با الا جلو میرم ( از دهم ) برای فیزیک از دوره های اقای داداشی استفاده کن حتما من خودم استفاده کردم و نتیجه گرفتم .