Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سوال فیزیک 3 نوسان
-
DarkMind در سوال فیزیک 3 نوسان گفته است:
Mohsen Taheri خدا لعنت کنه این گاج نقره ای رو اصن نگفته اینا واسه ریاضیاس من خوندم همشو بجز ترمو ک گفته بود عیب نداره
-
Mohsen Taheri در سوال فیزیک 3 نوسان گفته است:
DarkMind هنوز نشستی پای دوپلر؟؟؟.بابا تو دیگه کی هستی فک کنم میگی خوندم بذار حروم نشه یه دو سه تا سوال دیگه م جواب بدم.
اره لعنت بهش حیفه وقت
-
اها ممنون پس همیشه اگه تو یه جهت حرکت کنن کم میکنیم خلاف جهت هم جمع
راستی اینجوری که من تا الان فهمیدم از توضیحات شما اینکه که موقعی که چشمه موج حرکت میکنه بسامد و طول موج تولیدی فرقی با ثابت بودن نداره اونی که ما میشنویم طول موج و بسامدش متفاوت از بسامد وطول موج اصلی هست ؟
-
MahdiNOVE در سوال فیزیک 3 نوسان گفته است:
اها ممنون پس همیشه اگه تو یه جهت حرکت کنن کم میکنیم خلاف جهت هم جمع
راستی اینجوری که من تا الان فهمیدم از توضیحات شما اینکه که موقعی که چشمه موج حرکت میکنه بسامد و طول موج تولیدی فرقی با ثابت بودن نداره اونی که ما میشنویم طول موج و بسامدش متفاوت از بسامد وطول موج اصلی هست ؟
اره کلا ماهیت موج تغییری نمیکنه(چه f یا v یا L) فقط چیزی ک ما میشنویم متفاوته از ویژگی های خود موج