نقاط بحرانی
-
-
@Adler میشه بیشتر توضیح بدین. طبق کتاب ریاضی امسال ما تابع در نقطه ی ابتدای بازه نقطه ی بحرانی ست آخه. پس حرف شما هم نمی تونه درست باشه.
-
سلام الایی ها. توی کلیپ پیش ازمون قلمچی فکر میکنم اقای ثابتی اینجا رو به اشتباه نقطه اکسترمم نسبی گرفتن ایا اینطور نیست؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء Mahdi2001 -
سلام الایی ها. توی کلیپ پیش ازمون قلمچی فکر میکنم اقای ثابتی اینجا رو به اشتباه نقطه اکسترمم نسبی گرفتن ایا اینطور نیست؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء Mahdi2001به سان خورشید کلا دوتا داره اون نقطه ای ک دستشون روشه اکسترمم نسبی نیست :|
-
به سان خورشید کلا دوتا داره اون نقطه ای ک دستشون روشه اکسترمم نسبی نیست :|
DarkMind در نقاط بحرانی گفته است:
DarkMind در نقاط بحرانی گفته است:
ایولا منم همینو میگم هر جوری فکر میکنم میبینم یه ورش بالا تر از طرف دیگه پایین تره
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء Mahdi2001به سان خورشید به نظرم شما درست میگی:)
-
دبیرمون گفته که تابع ریشه ی دوم x نقطه ی بحرانی ندارد. چرا تابع ریشه ی دوم x نقطه ی بحرانی ندارد؟
پری ناز من دانش آموز دوازدهم ریاضی هستم و البته از اصلاحیه کتابتون برای تطبیق باخبر شدم متاسفانه اینجور که من فهمیدم و برداشت من باید نقاط ابتدایی و انتهایی تابع هم بحرانی حساب کنیم. ریاضیات و معلم شما درست میگن و به نظر من این اشتباه کتاب درسی بوده.