Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
اقا دیگه واقعا ترکوندین از شما بهتر پیدا نمیشه
-
این پست پاک شده!
-
maryamt در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها من یه مشاور دارم که جز مشاورای برتر کشوره و شهرت زیادی داره بابتش ماهی ۴۰۰ میدم ولی اصلا بهم توجه نمیکنه و فقط برنامه میده و حتی گزارش کارامم چک نمیکنه بابت این قضیه واقعا ناراحتم و نمیدونم چیکار کنم
توهین به مشاورای خوب نباشه
اما 70 درصد بچه ها بعد ازاینکه پولشون الکی میدن به مشاور تازه میفهمن چقد اشتباه کردن در حالیکه بهترین مشاور خود فرد
متاسفانه منم همچین اشتباهی رو یک بار کردم و بد تر از اون تا یه مدت برای ضایع نشدن رو اشتباهم پافشاری کردم
دیگه بیخیالش شو
خودت تا یه حد دستت اومده باید چی کنی
بشین خیلی منطقی وضعیتت رو معلوم کن -
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریز مباحث جلسه 071 (دینامیک قسمت 11):
سلام ممنونم از شما
اضافه شد
بی زحمت @ادمین رو تگ کنید تو ریز مباحث -
ریزمباحث جلسه 072 (دینامیک قسمت 12):
مدت زمان: 30دقیقه و 26 ثانیهدر این قسمت تستهایی با موضوعات حرکت قائم سیستم و وزن ظاهری در آسانسور بررسی میشوند.
تست1) در این تست حرکت سیستم در راستای قائم بررسی میشود و طناب هم دارای جرم است.
نکته حل: در این نوع مسایل نیروی کشش در طول میله ثابت نیست و در جاهای مختلف میله متفاوت است.
حل تست به دو روش تشریحی و تستی.
//توضیحات مهم روی سطح شکل.تست2) در این تست نیز مانند تست 1 سیستم در جهت قائم رو به بالا حرکت میکند و کشش نخ با جرم ناچیز در دو نقطه نسبت به هم خواسته شده.
نکته حل: با کمک نکته تستی ارائه شده در تست1 براحتی قابل حل می باشد.تست3) تست مربوط به سراسری ریاضی خارج 94 می باشد.یک سیستم حلقه ای با شتاب ثابت و حرکت تند شونده به سمت بالا در حرکت است.
نکته حل: ابتدا F را پیدا کرده سپس با کمک نکته تست 1 نیروی کشش را پیدا می کنیم.تست4) شخصی به جرم 80 کیلوگرم درون آسانسوری قرار دارد در لحظه ای که آسانسور با شتاب ثابت 2 متر بر مجذور ثانیه،تند شونده رو به پایین حرکت می کند نیرویی که از طرف شخص به آسانسور وارد می شود چند نیوتن است؟(سراسری ریاضی 93)
نکته حل: ارائه درسنامه کامل آسانسورتست5) شخصی به جرم 60 کیلوگرم درون یک آسانسور ایستاده است.وقتی آسانسور از حال سکون و به سمت پایین شروع به حرکت میکند نیروی کشش کابل آن 7740 نیوتن می شود.در این حالت اندازه نیرویی که از طرف کف آسانسور به شخص وارد می شود چقدر است؟
نکته حل: از سکون شروع به حرکت کرده پس حرکت تند شونده است.
ابتدا با کمک نیروی کشش کابل شتاب را بدست می آوریم،سپس N را با فرمول ارائه شده در درسنامه آسانسور بدست می آوریم. -
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریز مباحث جلسه 071 (دینامیک قسمت 11):
سلام ممنونم از شما
اضافه شد
بی زحمت @ادمین رو تگ کنید تو ریز مباحثسلام.
تگ کرده بودم.
آخر متن بود. -
والا!
صبر داشته باشین دیگه! -
دوستان شما تو دانلود قسمت 12 دینامیک مشکلی ندارین؟
من دانلود کردم ولی باز نمیشه -
amir hossein232
کدوم کیفیتش رو ؟ -
سلام تو قسمت هفت دینامیک استاد دقیقه 19 چگونه از 50 به جواب 20 رسیدن؟
-
بچه ها کسی جزوه فصل اول سوم (الکتریسیته ساکن) داره؟؟؟!!!!که نیاز نباشه باز بنویسیم
اگه ندارين کسی هست که بخوادش تا من بنویسم؟؟؟؟
-
کیفیت متوسط
-
سلام.قسمت 12 دینامیک کیفیت متوسط چرا ایراد داره
-
ﺳﻼﻡ ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﻔﺖ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮏ
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﻗﯿﻘﻪ 19 ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺯ 50 ﺑﻪ
ﺟﻮﺍﺏ 20 ﺭﺳﯿﺪﻥ؟ جواب بدید ممنون
:-)