-
گفتن تا اینجا میشه T/2 یا همون لاندا دوم....ولی بعد بخاطر مسیر M نصف T/2 رو درنظر گرفتن یا همون T/4
-
گفتن تا اینجا میشه T/2 یا همون لاندا دوم....ولی بعد بخاطر مسیر M نصف T/2 رو درنظر گرفتن یا همون T/4
@dr.yassi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
:| اصلا صحبتی از T/2 نمیکنن فقط میگن که "لاندا دوم"
بیخیال ، مهم مشکل شما بود که حل شد -
این پست پاک شده!
-
اقا دیگه واقعا ترکوندین از شما بهتر پیدا نمیشه
-
این پست پاک شده!
-
maryamt در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها من یه مشاور دارم که جز مشاورای برتر کشوره و شهرت زیادی داره بابتش ماهی ۴۰۰ میدم ولی اصلا بهم توجه نمیکنه و فقط برنامه میده و حتی گزارش کارامم چک نمیکنه بابت این قضیه واقعا ناراحتم و نمیدونم چیکار کنم
توهین به مشاورای خوب نباشه
اما 70 درصد بچه ها بعد ازاینکه پولشون الکی میدن به مشاور تازه میفهمن چقد اشتباه کردن در حالیکه بهترین مشاور خود فرد
متاسفانه منم همچین اشتباهی رو یک بار کردم و بد تر از اون تا یه مدت برای ضایع نشدن رو اشتباهم پافشاری کردم
دیگه بیخیالش شو
خودت تا یه حد دستت اومده باید چی کنی
بشین خیلی منطقی وضعیتت رو معلوم کن -
ریز مباحث جلسه 071 (دینامیک قسمت 11):
مدت زمان: 33 دقیقه و 10 ثانیه.5 تست مربوط به نیروهای تماسی و 2 تست مربوط به تعادل روی سطح دیوار.
تست1) در دستگاه شکل مقابل ضریب اصطکاک جنبشی هر سه جسم 0.5 است.اگر اندازه اختلاف نیرویی که جسم 2 به 3 و جسم 1 به 2 وارد میکند برابر 21 نیوتن باشد, شتاب حرکت مجموعه چند واحد SI است؟(احتمالی 96)
نکته حل: چون اظلاعات مربوط به جسم 2 داده شده, آن را از مجموعه جدا کرده و نیروهایش را رسم میکنیم و شتاب به راحتی بدست می آید و با توجه به اینکه شتاب کل مجموعه برابر شتاب جسم 2 می باشد بنابراین شتاب کل مجموعع را خواهیم داشت.تست2)در شکل زیر نیروی افقی F ,سیستم را از حالت سکون به حرکت در می آورد.نیرویی که در این حالت وزنه m و 2m به هم وارد می کنند 'F و نیرویی که وزنه های 3m و 2m به هم وارد می کنند ''F باشد کدام رابطه درست است؟(سراسری تجربی 95)
نکته حل: هر نیرویی که جرم بیشتری را هل بدهد مقدار بیشتری دارد.تست3)در شکل مقابل سطح بدون اصطکاک است.برآیند نیروهای وارد بر جسم c چند برابر برآیند نیروهای وارد بر جسم b است؟
نکته حل: برآیند نیروهای وارد بر یک جسم برابر است با جرم جسم مورد نظر* شتاب.و در اینجا شتاب هر دو جسم یکسان است بنابراین با تقسیم جرم دو جسم به جواب می رسیم.تست4)در شکل زیر اصطکاک جسم m2 با سطح ناچیز و ضریب اصطکاک(ایستایی و حرکتی) جسم m1 با سطح تکیه گاه برابر 0.2 است.نیرویی که دو جعبه بر هم وارد میکنند چند نیوتن است؟
نکته حل: ابتدا باید ببینیم جسم حرکت میکند یا نه پس اصطکاک حداکثر و برآیند کل را حساب میکنیم.
در این مثال جسم حرکت می کند و مانند مثالهای مشابه با پیدا کردن شتاب و نوشتن قانون دوم نیوتن برای یکی از اجسام نیروی تماسی را پیدا میکنیم.تست5) دو جسم به جرمهای m1=1kg و m2=2kg مطابق شکل بر روی سطح افقی بدون اصطکاک قرار دارند و نیروی افقی F بر آنها اثر میکند.اندازه نیروی تماسی دو جسم در حالت(الف) چند برابر حالت (ب) است؟(بر گرفته از تمرینات کتاب درسی)
نکته حل: شتاب در دو حالت برابر است.نیروی تماسی در هر دو حالت را پیدا می کنیم و خواهیم دید که برابر نیستند.تست6)در شکل مقابل به جسمی به وزن 20 نیوتن که به دیوار قائم تکیه دارد نیروی F وارد می شود.بیشترین مقدار F در حالتی که جسم به حال سکون بماند چند نیوتن است؟(سراسری ریاضی 94 خارج)
نکته حل: کلمه بیشترین مقدار F خیلی مهم است.چون گفته بیشترین مقدار یعنی F نیروی کمکی نداره پس اصطکاک هم رو به پایینه.اگر میگفت کمترین مقدار اصطکاک را رو به بالا میگرفتیم تا کمکی F باشد و از مقدار F کاسته شود و کمترین مقدار F بدست بیاید.
مساله تعادل است و جسم در راستای محورها ساکن است.مشق شب)مطابق شکل کتابی به جرم 200 گرم را به دیواری عمودی تکیه می دهیم.برای اینکه از افتادن آن جلوگیری کنیم نیروی F را که با سطح افق زاویه 37 درجه می سازد به آن وارد میکنیم.اگر ضریب اصطکاک ایستایی میان دیوار و کتاب 0.5 باشد, کمترین مقدار F چند نیوتن است؟
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ممنونم از شما
اضافه شد
بی زحمت @ادمین رو تگ کنید تو ریز مباحث -
ریزمباحث جلسه 072 (دینامیک قسمت 12):
مدت زمان: 30دقیقه و 26 ثانیهدر این قسمت تستهایی با موضوعات حرکت قائم سیستم و وزن ظاهری در آسانسور بررسی میشوند.
تست1) در این تست حرکت سیستم در راستای قائم بررسی میشود و طناب هم دارای جرم است.
نکته حل: در این نوع مسایل نیروی کشش در طول میله ثابت نیست و در جاهای مختلف میله متفاوت است.
حل تست به دو روش تشریحی و تستی.
//توضیحات مهم روی سطح شکل.تست2) در این تست نیز مانند تست 1 سیستم در جهت قائم رو به بالا حرکت میکند و کشش نخ با جرم ناچیز در دو نقطه نسبت به هم خواسته شده.
نکته حل: با کمک نکته تستی ارائه شده در تست1 براحتی قابل حل می باشد.تست3) تست مربوط به سراسری ریاضی خارج 94 می باشد.یک سیستم حلقه ای با شتاب ثابت و حرکت تند شونده به سمت بالا در حرکت است.
نکته حل: ابتدا F را پیدا کرده سپس با کمک نکته تست 1 نیروی کشش را پیدا می کنیم.تست4) شخصی به جرم 80 کیلوگرم درون آسانسوری قرار دارد در لحظه ای که آسانسور با شتاب ثابت 2 متر بر مجذور ثانیه،تند شونده رو به پایین حرکت می کند نیرویی که از طرف شخص به آسانسور وارد می شود چند نیوتن است؟(سراسری ریاضی 93)
نکته حل: ارائه درسنامه کامل آسانسورتست5) شخصی به جرم 60 کیلوگرم درون یک آسانسور ایستاده است.وقتی آسانسور از حال سکون و به سمت پایین شروع به حرکت میکند نیروی کشش کابل آن 7740 نیوتن می شود.در این حالت اندازه نیرویی که از طرف کف آسانسور به شخص وارد می شود چقدر است؟
نکته حل: از سکون شروع به حرکت کرده پس حرکت تند شونده است.
ابتدا با کمک نیروی کشش کابل شتاب را بدست می آوریم،سپس N را با فرمول ارائه شده در درسنامه آسانسور بدست می آوریم. -
سلام ممنونم از شما
اضافه شد
بی زحمت @ادمین رو تگ کنید تو ریز مباحثalireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ممنونم از شما
اضافه شد
بی زحمت @ادمین رو تگ کنید تو ریز مباحثسلام.
تگ کرده بودم.
آخر متن بود. -
والا!
صبر داشته باشین دیگه! -
دوستان شما تو دانلود قسمت 12 دینامیک مشکلی ندارین؟
من دانلود کردم ولی باز نمیشه -
دوستان شما تو دانلود قسمت 12 دینامیک مشکلی ندارین؟
من دانلود کردم ولی باز نمیشه -
سلام تو قسمت هفت دینامیک استاد دقیقه 19 چگونه از 50 به جواب 20 رسیدن؟
-
بچه ها کسی جزوه فصل اول سوم (الکتریسیته ساکن) داره؟؟؟!!!!که نیاز نباشه باز بنویسیم
اگه ندارين کسی هست که بخوادش تا من بنویسم؟؟؟؟
-
کیفیت متوسط
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی