موازنه
-

-
-
پری ناز یه سوال دیگه. الان چرا واکنش پذیری روی با اسید بیش تر از واکنش پذیری آهن با اسید است. ولی روی تو آتش زودتر از آهن آتش می گیره.
پری ناز یه سوال دیگه. الان چرا واکنش پذیری روی با اسید بیش تر از واکنش پذیری آهن با اسید است. ولی روی تو آتش زودتر از آهن آتش می گیره.
این هم که بگم
واکنش پذیری روی و آهن با اسید رو مقایسه میکنی
توی جدول واکنش پذیری، واکنش پذیری روی از آهن با اسید ها بیشتره
از سوختن روی چیزی یادم نمیاد ولی یادمه توی سینتیک یه چیزایی درمورد سوختن اهن داشتیم :|
همینقدر تونستم کمکت کنم ببخشدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ممنون میشم ایشون رو کمک کنین -
این هم که بگم
واکنش پذیری روی و آهن با اسید رو مقایسه میکنی
توی جدول واکنش پذیری، واکنش پذیری روی از آهن با اسید ها بیشتره
از سوختن روی چیزی یادم نمیاد ولی یادمه توی سینتیک یه چیزایی درمورد سوختن اهن داشتیم :|
همینقدر تونستم کمکت کنم ببخشدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ممنون میشم ایشون رو کمک کنینdlrm جواب سوالت تو فصل الکتروشیمیه مربوط میشه به جدولE0.شاید هنوز درستون به اونجا نرسیده واسه همین معلمت نگفته و تو هم نمی دونی.نگران نباش.
-
dlrm جواب سوالت تو فصل الکتروشیمیه مربوط میشه به جدولE0.شاید هنوز درستون به اونجا نرسیده واسه همین معلمت نگفته و تو هم نمی دونی.نگران نباش.
Mohsen Taheri در موازنه گفته است:
dlrm جواب سوالت تو فصل الکتروشیمیه مربوط میشه به جدولE0.شاید هنوز درستون به اونجا نرسیده واسه همین معلمت نگفته و تو هم نمی دونی.نگران نباش.
من نظام قدیمم :joy: پشت کنکوریم و هنوز بعد 2 بار کنکور دادن الکتروشیمی رو جرات نکردم بخونم:joy:
ببخشید
ممنون :) -
Mohsen Taheri در موازنه گفته است:
من نظام قدیمم :joy: پشت کنکوریم و هنوز بعد 2 بار کنکور دادن الکتروشیمی رو جرات نکردم بخونم:joy:
ببخشید
ممنون :)dlrm خواهش می کنم
-
پری ناز ضریبی که مجهوله رو تا آخر دست بهش نزن!مثلا تو ضربدر2 کردنا دیدی من بهشون اصلا کار نداشتم.
-
Mohsen Taheri ما درسمون اونجا رسیده ببخشید میشه حالا نکتشو بگین.
-
پری ناز ضریبی که مجهوله رو تا آخر دست بهش نزن!مثلا تو ضربدر2 کردنا دیدی من بهشون اصلا کار نداشتم.
Mohsen Taheri ببخشید میشه بگین منظورتون از به مجهولات دست نزن چیه. والا همه چی که مجهوله و ما باید خودمون ضریبشونو به دست بیاریم.
-
Mohsen Taheri ما درسمون اونجا رسیده ببخشید میشه حالا نکتشو بگین.
-
Mohsen Taheri ببخشید میشه بگین منظورتون از به مجهولات دست نزن چیه. والا همه چی که مجهوله و ما باید خودمون ضریبشونو به دست بیاریم.
پری ناز اینم فیلم آلا که خوب موازنه رو یادت میده.
- https://alaatv.com/c/6575
- مثال خودتم آخرش حل میکنن