طرح تغيير چهل روزه
-
ایا اقای امینی راد برای فصل1و2یازدهم ریاضی تجربی فیلم دارن؟
-
@مليكاي-متحول در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
sandiiii از الان همه مون با هميم ❤️
اين هديه من به تو 🗡
واسه زخمي كردن بقيه لازمت ميشه 😂نه من بدون این هم زخمی میکنم😂
-
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
برنامتون برای فردا چیه ؟
زیست 1 >>> تست از فصل 6
ریاضی 2 >>> مبحث لگاریتم
شیمی 2 >>> هیدروکربنها و آنتالپی
زبان >>> تمرین درک مطلب -
ایا اقای امینی راد برای فصل1و2یازدهم ریاضی تجربی فیلم دارن؟
-
@مليكاي-متحول :gun: :hocho: :gun: :hocho: :gun: :kitchen_knife:
-
MahdiNOVE چه قسمتی و چه بخشی
-
@Amin-th
من فردا
3 ساعت زیست3 فصل 6 7
3 ساعت فیزیک 3 فصل 3
1:30 ساعت عربی 1 2 3
1:30 ساعت هم شیمی 3 -
@Amin-th
من فردا
3 ساعت زیست3 فصل 6 7
3 ساعت فیزیک 3 فصل 3
1:30 ساعت عربی 1 2 3
1:30 ساعت هم شیمی 3عالی
-
MahdiNOVE
@خسته primavera @Amin-t @ALI-FIROZI@ALI-FIROZI my name @Saahaar @jahad-20
iCy HeARt uu @Cansado @Shima_j
@L_n99 sandiiii @00HELEN00 @محمدعلی-نیکوسحن
Ali2001
@Shahryar-Rakhshandeh
marylb
primavera
سلام 17همدان
امروز 10:30 البته عقبم ایشالا امشب میرسونم -
please pay attention
سلام به همه الایی های عزییییز و دوست داشتنی مخصوصا کسایی که عضو این تاپیک هستن 😀 😀
الان با کلی انرژی اومدم که شما هم کمک کنید بتررررررکونیم ☺ ☺خوب دوستانی که پشت کنکوری هستن چع اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه 5 6 روز هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟!
اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 8 9 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه ساعت مطالعه مشخص هم نمیگم که شاید یکی از الان راحت داره 10 ساعت میخونه یکی مثل من باید از 6 7 ساعت شروع کنه ولی خواهشا همه باید ساعت مطالعشون رو قبل 9 شب بگن هرکی 2 شب پشت سر هم غیبت کنه🚫 🚫 *** از چالش اخراج میشه***🚫 🚫
دوستانی که میخوان شرکت کنن لطفا تا ساعت 11 بیان یک بار کامنت بدن که از فردا شروع میکنن که بشناسیم هم دیگه رو ببخشید طولانی شد امیدوارم از این 1 ماه فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم منتظر کامنتاتون هستم .💛 💛
@ALI-FIROZI my name @Saahaar iCy HeARt uu mahboobe
Ali2001 Flight @marybl @Cansado دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
خوب دوستانی که اعلام کردن شرکت میکنن خوش اومدن اینو بدونن که هییییچ راه برگشتی وجود نداره راهی که باید هممون تا تهش بریم پس زیر قولتون نزنید لطفا :sunglasses: :sunglasses:
اینکه من تو کامنتم گفتم تا 9 گزارش بدید برا اینکه که شما تا ساعت 9 شب درس میخونی بعدش میخوای یه شامی بخوری یه فیلمی ببینی یا با گوشی و کامپیوتر و ... سرگرم بشی یکم استراحت کنی خوب ساعت مشه 10:30 یا 11 دیگه از اون موقع به بعد سعی نکنید درس بخونید من خودم هم شب ها درس میخونم ولی کارم اشتباهه به این دلیل که اگه شما تا ساعت 1 و 2 درس بخونید صبح هم بخواید 6 و یا 7 بیدار بشیدی تو 1 2 ماه اینده افت شدیدی میکنید از نظر ذهنی اینو از خودم نمیگم کلی تحقیق کردم خودم هم امتحان کردم ! برای اینکه خوب درس بخونید و شارژ باشید باید حداقل کم کم 7 ساعت روزی بخوابید و چون ما صبح کنکور میدیم باید تو این ایام باقی مونده مغزمون عادت کنه صبح ساعت 7 و 8 بازده عالی داشته باشه نه اینکه ساعت 9 تازه مثل ویندوز بالا بیاد پس شب ساعت 11 12 بخوابید صبح هم بین 5 تا 7 بیدار شید و یه کامنتی تو تاپیک بدید و شروع کنید هرجور که راحتید درس بخونید تا شب راستی لطفا خودتون رو ملزم کنید تو این 40 روز حداقل ساعت مطالعتون 5 ساعت باشه اگه کمتر خوندید فرداش جبران کنید اگه دیدید 3 4 روزه کلا تایم مطالعتون پایینه به خودتون استرس بدید ! یاد سر جلسه کنکور بیوفتید این خیلی کمک میکنه راستی ساعت مطالعتون هرچقدر که باشه باید گزارش بدید راستی این کلیپ یک دقیقه هم قبل خواب ببینید .
https://www.instagram.com/p/B8wVtKdJRys/?igshid=1sq11ot0gjxvm
یه چیزی یادم رفت اونایی که صبح خواب میمونن یه پیشنهاد دارم براشون از الارم و هزارتا کوفت زهرمار دیگه خیلی بهتره شب قبل خواب به بالشت و پتوتون بگید شمارو صبح مثلا ساعت 6 بیدار کنه شاید الان بخندید ولی یک بار امتحان کنید ! یه نکته دیگه به قول استاد امینی راد دانش اموزی که حتی صبح ساعت 6 باشه و ندونه چی بخونه اون بدرد کنکور نمیخوره ! حتما قبل خواب برنامه فرداتون رو مشخص کنید .:grinning: :grinning: :grinning:
شما هم اگه چیزی میدونید که به درد میخوره بگید .MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
خوب دوستانی که اعلام کردن شرکت میکنن خوش اومدن اینو بدونن که هییییچ راه برگشتی وجود نداره راهی که باید هممون تا تهش بریم پس زیر قولتون نزنید لطفا :sunglasses: :sunglasses:
اینکه من تو کامنتم گفتم تا 9 گزارش بدید برا اینکه که شما تا ساعت 9 شب درس میخونی بعدش میخوای یه شامی بخوری یه فیلمی ببینی یا با گوشی و کامپیوتر و ... سرگرم بشی یکم استراحت کنی خوب ساعت مشه 10:30 یا 11 دیگه از اون موقع به بعد سعی نکنید درس بخونید من خودم هم شب ها درس میخونم ولی کارم اشتباهه به این دلیل که اگه شما تا ساعت 1 و 2 درس بخونید صبح هم بخواید 6 و یا 7 بیدار بشیدی تو 1 2 ماه اینده افت شدیدی میکنید از نظر ذهنی اینو از خودم نمیگم کلی تحقیق کردم خودم هم امتحان کردم ! برای اینکه خوب درس بخونید و شارژ باشید باید حداقل کم کم 7 ساعت روزی بخوابید و چون ما صبح کنکور میدیم باید تو این ایام باقی مونده مغزمون عادت کنه صبح ساعت 7 و 8 بازده عالی داشته باشه نه اینکه ساعت 9 تازه مثل ویندوز بالا بیاد پس شب ساعت 11 12 بخوابید صبح هم بین 5 تا 7 بیدار شید و یه کامنتی تو تاپیک بدید و شروع کنید هرجور که راحتید درس بخونید تا شب راستی لطفا خودتون رو ملزم کنید تو این 40 روز حداقل ساعت مطالعتون 5 ساعت باشه اگه کمتر خوندید فرداش جبران کنید اگه دیدید 3 4 روزه کلا تایم مطالعتون پایینه به خودتون استرس بدید ! یاد سر جلسه کنکور بیوفتید این خیلی کمک میکنه راستی ساعت مطالعتون هرچقدر که باشه باید گزارش بدید راستی این کلیپ یک دقیقه هم قبل خواب ببینید .
یه چیزی یادم رفت اونایی که صبح خواب میمونن یه پیشنهاد دارم براشون از الارم و هزارتا کوفت زهرمار دیگه خیلی بهتره شب قبل خواب به بالشت و پتوتون بگید شمارو صبح مثلا ساعت 6 بیدار کنه شاید الان بخندید ولی یک بار امتحان کنید ! یه نکته دیگه به قول استاد امینی راد دانش اموزی که حتی صبح ساعت 6 باشه و ندونه چی بخونه اون بدرد کنکور نمیخوره ! حتما قبل خواب برنامه فرداتون رو مشخص کنید .:grinning: :grinning: :grinning:
شما هم اگه چیزی میدونید که به درد میخوره بگید .سلام
من خوندم پیامتون رو از اولش بودم (هرچند بعضی وقت ها کم ) تا اخرش هم خواهم بود امید ب خدا...
در مورد اینکه گفتین تا 9 بیایم بگیم من واقعا زودتر 11 نمیتونم بیام (تهش 10 و نیم !!) معمولا ساعت 11 گزارش میدم و میخوابم بعدش 😅😄 .
.
.
در مورد بالش هم نمیدونم چه سری داره ولی واقعا راسته 😬😬😅😂😂😂😂
منم تا حالا امتحانش کردم
عجیب اما واقعی !!!! 😂😂 -
شما هم اگه چیزی میدونید که به درد میخوره بگید .سلام
من خوندم پیامتون رو از اولش بودم (هرچند بعضی وقت ها کم ) تا اخرش هم خواهم بود امید ب خدا...
در مورد اینکه گفتین تا 9 بیایم بگیم من واقعا زودتر 11 نمیتونم بیام (تهش 10 و نیم !!) معمولا ساعت 11 گزارش میدم و میخوابم بعدش 😅😄 .
.
.
در مورد بالش هم نمیدونم چه سری داره ولی واقعا راسته 😬😬😅😂😂😂😂
منم تا حالا امتحانش کردم
عجیب اما واقعی !!!! 😂😂 -
@Amin-th
انشالاه که بتونم من برم بخوابم شب همگی بخیر :smiling_face_with_sunglasses: :the_horns: