طرح تغيير چهل روزه
-
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخوب دیروز نتونستم بیام ولی دیروز 2 ساعت و نیم خوندم
و امروز هم 3 ساعت خوندم (بدون محاسبه تایم آزمون و برنانه ریزی و... )
خیلی ساعتم پایینه ولی امید ب خدا فردا میخوام حسابی جبران کنم ✌✌

فعلا ✋
-
اشکال نداره خودمم 11 میام در مورد خوابم فک میکنم مغز خودش یه درکی از زمان داره مثلا عین ساعت میدونه کی ساعت 6 میشه کی 7 وقتی ما اونجوری میگیم مغز هم .... البته خودم اینجوری فک میکنم .
-
اشکال نداره خودمم 11 میام در مورد خوابم فک میکنم مغز خودش یه درکی از زمان داره مثلا عین ساعت میدونه کی ساعت 6 میشه کی 7 وقتی ما اونجوری میگیم مغز هم .... البته خودم اینجوری فک میکنم .
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
بله احتمال قوی همین هست
و خوب البته اثر تلقین... -
MahdiNOVE به نظر من اون خداست كه دعامونو ميشنوه و صبح كه بيدار شديم خودمون اراده ميكنيم بلند شيم چون در بقيه موارد پا ميشيم باز ميخوابيم 😐
-
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخوب دیروز نتونستم بیام ولی دیروز 2 ساعت و نیم خوندم
و امروز هم 3 ساعت خوندم (بدون محاسبه تایم آزمون و برنانه ریزی و... )
خیلی ساعتم پایینه ولی امید ب خدا فردا میخوام حسابی جبران کنم ✌✌

فعلا ✋
-
@مليكاي-متحول در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name من تاحالا جملشو نخونده بودم عالي بود👍
عکس رو میگی؟
-
5 ساعت:arrow_left: شیمی
4 ساعت:arrow_left: زیست -
MahdiNOVE آی گفتی منم تا ساعت 4 شب می خونم(اکثرا عمومی ها رو ) بعدش 4 تا 8 می خوابم.
-
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
خوب دوستانی که اعلام کردن شرکت میکنن خوش اومدن اینو بدونن که هییییچ راه برگشتی وجود نداره راهی که باید هممون تا تهش بریم پس زیر قولتون نزنید لطفا :sunglasses: :sunglasses:
اینکه من تو کامنتم گفتم تا 9 گزارش بدید برا اینکه که شما تا ساعت 9 شب درس میخونی بعدش میخوای یه شامی بخوری یه فیلمی ببینی یا با گوشی و کامپیوتر و ... سرگرم بشی یکم استراحت کنی خوب ساعت مشه 10:30 یا 11 دیگه از اون موقع به بعد سعی نکنید درس بخونید من خودم هم شب ها درس میخونم ولی کارم اشتباهه به این دلیل که اگه شما تا ساعت 1 و 2 درس بخونید صبح هم بخواید 6 و یا 7 بیدار بشیدی تو 1 2 ماه اینده افت شدیدی میکنید از نظر ذهنی اینو از خودم نمیگم کلی تحقیق کردم خودم هم امتحان کردم ! برای اینکه خوب درس بخونید و شارژ باشید باید حداقل کم کم 7 ساعت روزی بخوابید و چون ما صبح کنکور میدیم باید تو این ایام باقی مونده مغزمون عادت کنه صبح ساعت 7 و 8 بازده عالی داشته باشه نه اینکه ساعت 9 تازه مثل ویندوز بالا بیاد پس شب ساعت 11 12 بخوابید صبح هم بین 5 تا 7 بیدار شید و یه کامنتی تو تاپیک بدید و شروع کنید هرجور که راحتید درس بخونید تا شب راستی لطفا خودتون رو ملزم کنید تو این 40 روز حداقل ساعت مطالعتون 5 ساعت باشه اگه کمتر خوندید فرداش جبران کنید اگه دیدید 3 4 روزه کلا تایم مطالعتون پایینه به خودتون استرس بدید ! یاد سر جلسه کنکور بیوفتید این خیلی کمک میکنه راستی ساعت مطالعتون هرچقدر که باشه باید گزارش بدید راستی این کلیپ یک دقیقه هم قبل خواب ببینید .
https://www.instagram.com/p/B8wVtKdJRys/?igshid=1sq11ot0gjxvm
یه چیزی یادم رفت اونایی که صبح خواب میمونن یه پیشنهاد دارم براشون از الارم و هزارتا کوفت زهرمار دیگه خیلی بهتره شب قبل خواب به بالشت و پتوتون بگید شمارو صبح مثلا ساعت 6 بیدار کنه شاید الان بخندید ولی یک بار امتحان کنید ! یه نکته دیگه به قول استاد امینی راد دانش اموزی که حتی صبح ساعت 6 باشه و ندونه چی بخونه اون بدرد کنکور نمیخوره ! حتما قبل خواب برنامه فرداتون رو مشخص کنید .:grinning: :grinning: :grinning:
شما هم اگه چیزی میدونید که به درد میخوره بگید .سلام
من خوندم پیامتون رو از اولش بودم (هرچند بعضی وقت ها کم ) تا اخرش هم خواهم بود امید ب خدا...
در مورد اینکه گفتین تا 9 بیایم بگیم من واقعا زودتر 11 نمیتونم بیام (تهش 10 و نیم !!) معمولا ساعت 11 گزارش میدم و میخوابم بعدش 😅😄 .
.
.
در مورد بالش هم نمیدونم چه سری داره ولی واقعا راسته 😬😬😅😂😂😂😂
منم تا حالا امتحانش کردم
عجیب اما واقعی !!!! 😂😂my name داستان بالشت و پتو جالب بود:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
my name داستان بالشت و پتو جالب بود:beaming_face_with_smiling_eyes:
Mohsen Taheri مرسي كه هستين 🌸
-
این پست پاک شده!
-
10 ساعت درس خوندن به نظر من زیاده. شیش ساعت خوبه برا خودم
-
دختر مو مشکی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هرچقدر ک مطالعه صفرتون هست مهم نیس مهم اینه ک سعی کنین همون 6 ساعت رو روزی مثلا 10 دیقه بهش اضافه کنید تا برسین ب ساعت مطالعه دلخواهتون. ..✌✌