طرح تغيير چهل روزه
-
دختر مو مشکی من انگار قرار نيست كلا بخوابم
@مليكاي-متحول me tooo
-
انسانی سخته؟ درساش؟
-
انسانی سخته؟ درساش؟
-
انسانی سخته؟ درساش؟
دختر مو مشکی بعضياش اره
ولي اونايي هم كه سخت نيست زياده
٦ تا كتاب تاريخ جغرافي داريم نگاه كردن بهش آدمو خسته ميكنه -
دختر مو مشکی بعضياش اره
٦ تا كتاب تاريخ جغرافي داريم نگاه كردن بهش آدمو خسته ميكنه@مليكاي-متحول در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
دختر مو مشکی بعضياش اره
٦ تا كتاب تاريخ جغرافي داريم نگاه كردن بهش آدمو خسته ميكنهاره
-
دختر مو مشکی بعضياش اره
٦ تا كتاب تاريخ جغرافي داريم نگاه كردن بهش آدمو خسته ميكنه@مليكاي-متحول ترسناکه برام جغرافیا و تاریخ و ادبیات
-
من که عشق تجربی دارم
-
-
-
من که عشق تجربی دارم
-
@مليكاي-متحول هر کسی عقلش به تجربی و زیست و فیزیک نمیرسه. با چاقو میام سراغت اگه به تجربی توهین کنی
-
-
@مليكاي-متحول هر کسی عقلش به تجربی و زیست و فیزیک نمیرسه. با چاقو میام سراغت اگه به تجربی توهین کنی
دختر مو مشکی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چه خشن
-
@مليكاي-متحول با چاقو
-
دختر مو مشکی سياستاي دنيا رو ما ميچينيم
-
دختر مو مشکی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چه خشن
-
من واقعا قبول دارم تجربی هوش و استعداد میخواد تمرکز فوق العاده ای هم میخواد ولی در نهایت فوقش میشن پزشک ولی انسانیا کم کم میشن معلم که همین پزشکاروتربیت میکنن یا میشن تحلیل گر بورس که بازار جهانی رو میچرخونن
-
من واقعا قبول دارم تجربی هوش و استعداد میخواد تمرکز فوق العاده ای هم میخواد ولی در نهایت فوقش میشن پزشک ولی انسانیا کم کم میشن معلم که همین پزشکاروتربیت میکنن یا میشن تحلیل گر بورس که بازار جهانی رو میچرخونن
@ماهان-قنواتیان تجربیات هم معلم میتونن بشن