طرح تغيير چهل روزه
-
سلام بچه ها آیا اعلام میکنید چقدر درس خوندید ؟ آیا من و کمک میکنید انگیزه بگیرم و اینقدر نخوابم و درس بخونم ؟
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهجهادم در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام بچه ها آیا اعلام میکنید چقدر درس خوندید ؟ آیا من و کمک میکنید انگیزه بگیرم و اینقدر نخوابم و درس بخونم ؟
من امروز یه سری کار پیش اومد هیچی نخوندم
البته فک نکنم انگیزه گرفته باشی -
جهادم در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من امروز یه سری کار پیش اومد هیچی نخوندم
البته فک نکنم انگیزه گرفته باشی@Amin-th منم نخوندم خیلی هم عصبانی هستم به نظرتون بشینم تا نصفه شب بخونم یا زود بخوابم و فردا 6 صبح بلند شم که انشاءالله فردا جبران کنم؟
-
@Amin-th منم نخوندم خیلی هم عصبانی هستم به نظرتون بشینم تا نصفه شب بخونم یا زود بخوابم و فردا 6 صبح بلند شم که انشاءالله فردا جبران کنم؟
جهادم صبح ها به صورت عادی ساعت چند پا میشی؟
-
@Amin-th منم نخوندم خیلی هم عصبانی هستم به نظرتون بشینم تا نصفه شب بخونم یا زود بخوابم و فردا 6 صبح بلند شم که انشاءالله فردا جبران کنم؟
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهجهادم در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
قطعا گزینه دو
-
-
@AmirReza-80 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
ساعت 10 یا 9
-
قطعا گزینه دو
@Amin-th الان اینجا کسی شاکی نمیشه ما قول داده بودیم بخونیم؟
-
میدونم که قول داده بودیم ولی واقعا امروز یه شرایطی بود نشد شرمنده از همتون من قووول قووول میدم فردا 6 صبح بلند شم و فردا رو جبران کنم قول میدم
-
جهادم يه كم تاريخمو چون گيج بودم اصن حساب نكردم
زبانو يه ساعت خوندم
دارم رياضي ميخونم
با يه حال عجيب️
@مليكاي-متحول بازم خوبه ملیکا جون آفرین
-
MahdiNOVE گفتم شرمندم امروز نشد بخونم ترجیح دادم فردا جبران کنم شماهم نظرتون و بگین الان بخونم تا نصفه شب یا فردا از 6 صبح بلند شم جبران کنم؟
-
MahdiNOVE بازم شرمنده که نسبت به قولی که نداده بودم عمل نکردم ولی همینجا میگم تا آخر امشب 1 ساعت ریاضی میخونم
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amin-th الان اینجا کسی شاکی نمیشه ما قول داده بودیم بخونیم؟
فک نکنم
ولی حداقل گزارششو دادیم -
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچهها منم امروز 4ساعت خوندم نمیدونم چی شده اما اگر فردا جبران نکنم ..........جبران میکنم
-
سلام بچهها منم امروز 4ساعت خوندم نمیدونم چی شده اما اگر فردا جبران نکنم ..........جبران میکنم
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@برهان-علی اافرین خسته نباشید
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@برهان-علی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مث اینکه یه مریضی مُسری همه رو گرفته...
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 ممنون #ما میتوانیم
-
@برهان-علی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مث اینکه یه مریضی مُسری همه رو گرفته...
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th مرضی به نام اسفند همیشهه همینجوریه