" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
..سلام من دانش اموز دوازدهم تجربی ام نیاز به یه برنامه ریزی دارم چون تا الان به دلیل مشکلاتی نتونستم درس بخونم چ کنم ؟؟
-
Morteza Birjandi در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام
من تو مرورم مشکل دارم و اصلا نمیدونم چ زمانی و چطوری مرور کنم ک ملکه ذهنم بشه لطفا راهنمایی کنیدرشتتون چیه
my name معارف هستم ک همون انسانی ب حساب میاد
-
سلام
من تو مرورم مشکل دارم و اصلا نمیدونم چ زمانی و چطوری مرور کنم ک ملکه ذهنم بشه لطفا راهنمایی کنیدسلام
اینم شاید کمکت بکنه:
https://forum.alaatv.com/topic/8357/این-داستان-مرور@Amin-th عالی بود دستت درد نکنه . فقط ی نکته میمونه ک چ مطالبی رو مرور کنم؟
-
@Amin-th عالی بود دستت درد نکنه . فقط ی نکته میمونه ک چ مطالبی رو مرور کنم؟
اونایی که فرّاره دیگه
-
سلام . من تو برنامه ریزی کردن هم مشکل دارم یعنی نمیدونم بر چ اساسی چ درسی رو برنامه ریزی کنم مثلا امروز دینی خوندم دو باره کی دینی رو بزارم و سایر دروس
-
ولی خب ب نظرم همه درسا نیاز به مرور داره
ولی خب یه سریا با تست زدن مرور میشه(مث ریاضی)
یه سریا هم با خوندن خلاصه ها و اینا(مث دینی و اینا)
حفضیا رو باید بیشتر مرور کنی -
ولی خب ب نظرم همه درسا نیاز به مرور داره
ولی خب یه سریا با تست زدن مرور میشه(مث ریاضی)
یه سریا هم با خوندن خلاصه ها و اینا(مث دینی و اینا)
حفضیا رو باید بیشتر مرور کنی@Amin-th اهاا ممنون
-
my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام دوستان برا رفع وسواس مطالعه باید 9ی کار کرد ؟!
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
خانوم
dlrmباید فقط ی دور خوند و سعی کرد توو همون ی دور یاد گرفت و باقیشو در قالب حل تست یاد بگیری و با تست رفع اشکال کنی
@hii در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrmباید فقط ی دور خوند و سعی کرد توو همون ی دور یاد گرفت و باقیشو در قالب حل تست یاد بگیری و با تست رفع اشکال کنی
خیلی سخته آخه
اینطوری حس میکنم اون ی دورم ی روز طول خواهد کشید -
سلام
من تو مرورم مشکل دارم و اصلا نمیدونم چ زمانی و چطوری مرور کنم ک ملکه ذهنم بشه لطفا راهنمایی کنیدMorteza Birjandi طبق نظر یه مشاور دروس حفظی مرور اول باید یه هفته بعد از خوندن اولیه انجام شه مرور دوم دو هفته بعد و بعدا ماهی یک بار مرور انجام شه نتیجه خوبی میده .....عذر میخوام جواب دادم
-
Morteza Birjandi طبق نظر یه مشاور دروس حفظی مرور اول باید یه هفته بعد از خوندن اولیه انجام شه مرور دوم دو هفته بعد و بعدا ماهی یک بار مرور انجام شه نتیجه خوبی میده .....عذر میخوام جواب دادم
mahsa vakili ب نظرم فاصله زمانیش زیاده البته برا هر کسی فرق میکنه مثلا برای من این تایپیکی ک @Amin-th ایشون گذاشت خیلی مفید ب نظر میاد . در طی ی هفته تقریبا نصف مطالبی رو ک خوندید از یادتون میره
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
@hii من هم ی کم احساس میکنم ک وسواس مطالعاتی دارم و این موضوع تو دروس حفظی خیلی بیشتره مثلا ب وسطای درس ک میرسم باز بر میگردم اونجایی ک خوب یاد نگرفتم دوباره میخونم و این خیلی زمان میبره ....
اینکه شما میگید ی بار بخونیم و بقیه جاهایی ک یاد نگرفتیم رو در تست رفع اشکال کنیم ب این معنی هست فقط ی بار ی مطلب رو بخونیم ؟؟ خب ممکنه اینجوری اون مطلب رو یاد نگیریم! -
@hii من هم ی کم احساس میکنم ک وسواس مطالعاتی دارم و این موضوع تو دروس حفظی خیلی بیشتره مثلا ب وسطای درس ک میرسم باز بر میگردم اونجایی ک خوب یاد نگرفتم دوباره میخونم و این خیلی زمان میبره ....
اینکه شما میگید ی بار بخونیم و بقیه جاهایی ک یاد نگرفتیم رو در تست رفع اشکال کنیم ب این معنی هست فقط ی بار ی مطلب رو بخونیم ؟؟ خب ممکنه اینجوری اون مطلب رو یاد نگیریم! -
سلام
کسی میدونه چجوری باید احساسات رو مدریت کرد و حتی با وجود بی حوصلگی نشست و درس خوند ؟!
لطفا اگ میدونید راهنمایی کنید@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
کسی میدونه چجوری باید احساسات رو مدریت کرد و حتی با وجود بی حوصلگی نشست و درس خوند ؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmy name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاFa D لطفا اینجا بگین چون من قسمت چت روم رو نمیبینیم تو ص اصلی انگار پاک شده یا چی و اینکه اینطوری بقیه بچه ها هم ک همین مشکل رو دارن اینطوری میتونن استفاده کنن
ممنون -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
my name ب نظر من تنها راهش انگیزه اس.. هدف مشخصی داشته باشی و بخواای بهش برسی... و اینکه سعی کن وقتی بی حوصله ای گوشی دستت نباشه نداشته باشی بگنی به خود میری سمت درس ..نظر من چون خودم همین مشکل و داشتم ..
-
@m-v خیییلی ممنوون ک وقت گذاشتین و راهنمایی کردین
هدف مشخص ک داااارم خیییلی هم برا رسیدن بهش مشتااقم اگ بازم برام همون مشکل پیش اوند گوشیم رو از خودم دور میکنم انشاءالله ک این سری میتونم بهش غلبه کنمبااازم ممنونم ازتون @m-v
-
my name ب نظر من تنها راهش انگیزه اس.. هدف مشخصی داشته باشی و بخواای بهش برسی... و اینکه سعی کن وقتی بی حوصله ای گوشی دستت نباشه نداشته باشی بگنی به خود میری سمت درس ..نظر من چون خودم همین مشکل و داشتم ..
@m-v
- لیست در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
@jahad-20 فک کنم این روش بتونه کمکت کنه
خودم سعی میکنم از این ب بعد عملیش کنم