زیست دهم اقای موقاری
-
-
خب به نگر شما کدوم مباحث برا کنکور مهمتره
-
اقای موقاری نمیتونم مباحث مهم رامشخص کنند وفیلم های ان رادرحجم کمتر ارائه کنند
tohidi ahmadreza در زیست دهم اقای موقاری گفته است:
ایشون که وقت ندارن( :
همین ک اصلاحیه ضبط میکنن خودشون کلی لطفه -
@Saahaar خب کتاب چاب95 ایشون ولی الان چاب جدید یکم خیلی کم تغییر بیدا کرده تو معرفی صفر تا صد دهم هم میگن که اصلاحیه دهم میز ارم
-
tohidi ahmadreza زیست همش مهمه باید هر سه بایه کامل بلد باشی ولی مبحث گیاهی و بدن انسان مهم
-
با توجه ب تستای کنکور باید اینو درنظر بگیرین
ولی اقای موقاری از زیست۱۰ ،روی فصل گوارش و قلب تاکید ویژه ای داشتن
ولی خب
اکثرا تستا ترکیبیه( : ب نحوی باید با همشون ارتباط خوبی داشته باشین -
ایشون که وقت ندارن( :
همین ک اصلاحیه ضبط میکنن خودشون کلی لطفه -
سلام. ببخشید یه سوالی برام پیش اومده
البته بیشتر یه تناقضه. اقای موقاری توی قسمت 3 گفتار 1 فصل 5 دهم که انواع نفرون ها رو گفته بود یکم بعدش گفت که همه ی کپسول های بومن توی بخش قشری قرار دارن و خوب اگه اینطور باشه پس انواع نفرون که یکی در بخش قشری و دیگری در مجاور مرکز هست بی معنی میشه. اخه کپسول بومن جزو نفرونه و اگه همه شون توی بخش قشری قرار داشته باشن پس اون کپسولی که برای نفرون مجاور مرکزه چی میشه؟
امیدوارم خوب مفهوم سوالم رو رسونده باشم. -
سلام. ببخشید یه سوالی برام پیش اومده
البته بیشتر یه تناقضه. اقای موقاری توی قسمت 3 گفتار 1 فصل 5 دهم که انواع نفرون ها رو گفته بود یکم بعدش گفت که همه ی کپسول های بومن توی بخش قشری قرار دارن و خوب اگه اینطور باشه پس انواع نفرون که یکی در بخش قشری و دیگری در مجاور مرکز هست بی معنی میشه. اخه کپسول بومن جزو نفرونه و اگه همه شون توی بخش قشری قرار داشته باشن پس اون کپسولی که برای نفرون مجاور مرکزه چی میشه؟
امیدوارم خوب مفهوم سوالم رو رسونده باشم.mohammad magholy سلام
آقای موقاری تو تدریسشون گفتن دو نوع نفرون داریم یکی قشری یکی هم نفرون مجاور مرکز وقتی میگیم نفرون قشری یعنی همه بخش های نفرون در بخش قشری قرار دارن اما نفرون مجاور مرکز به این معنی نیست که تمام بخش های نفرون در بخش مرکزی قرار داشته باشن چون اگه تمام نفرون در بخش مرکزی قرار داشت نمیگفتیم نفرون مجاور مرکز میگفتیم نفرون مرکزی آقای موقاری هم تو تدریسشون گفتن بخش زیادی از لوله هنله در بخش قشری کلیه قرار داره نه کپسول بومن به خاطر همین تمام کپسول های بومن در بخش قشری کلیه قرار دارن -
mohammad magholy سلام
آقای موقاری تو تدریسشون گفتن دو نوع نفرون داریم یکی قشری یکی هم نفرون مجاور مرکز وقتی میگیم نفرون قشری یعنی همه بخش های نفرون در بخش قشری قرار دارن اما نفرون مجاور مرکز به این معنی نیست که تمام بخش های نفرون در بخش مرکزی قرار داشته باشن چون اگه تمام نفرون در بخش مرکزی قرار داشت نمیگفتیم نفرون مجاور مرکز میگفتیم نفرون مرکزی آقای موقاری هم تو تدریسشون گفتن بخش زیادی از لوله هنله در بخش قشری کلیه قرار داره نه کپسول بومن به خاطر همین تمام کپسول های بومن در بخش قشری کلیه قرار دارنnegar salehi والا خودم یه همچین حدس هایی از روی کلمات زده بودم ولی خب گفتم احتیاط شرط عقله.
ممنون از توضیحتون -
سلام. من تو یه قضیه ای گیر کردم
گیاه بالاخره گلوکز تولید میکنه یا نه؟ اگه اره چجوری ؟ -
گیاه بالاخره گلوکز تولید میکنه یا نه؟ اگه اره چجوری ؟mohammad magholy در زیست دهم اقای موقاری گفته است:
گیاه بالاخره گلوکز تولید میکنه یا نه؟ اگه اره چجوری ؟چرخه کالوین
-
mohammad magholy در زیست دهم اقای موقاری گفته است:
گیاه بالاخره گلوکز تولید میکنه یا نه؟ اگه اره چجوری ؟چرخه کالوین
@Adler یعنی گیاه فتوسنتز کننده انرژی نور رو منتقل میکنه از طریق تیلاکوئید ها و بعد از وارد شدن به چرخه کالوین و تولید قند، از اون قند برای تهیه انرژِی مورد نیاز سلول ها یعنی ATP تبدیل میکنه؟
پس یعنی گیاه گلوکزش رو خودش تولید میکنه و بعد مصرف میکنه؟ -
@Adler یعنی گیاه فتوسنتز کننده انرژی نور رو منتقل میکنه از طریق تیلاکوئید ها و بعد از وارد شدن به چرخه کالوین و تولید قند، از اون قند برای تهیه انرژِی مورد نیاز سلول ها یعنی ATP تبدیل میکنه؟
پس یعنی گیاه گلوکزش رو خودش تولید میکنه و بعد مصرف میکنه؟mohammad magholy
گلوکز تولید شده در گیاه یا به همین صورت یا به صورت ساکارز سلولز نشاسته پروتئین درمیاد و در گیاه مورد استفاده قرار میگیرد
مثلا همین گلوکز میره در بقیه سلولا در تنفس سلولی برای تولید ATP استفاده میشه