طرح تغيير چهل روزه
-
شنبه و یک شنبه روی هم ۹ ساعت خوندم امروز میخاستم بیشترش کنم متاسفانه هیچوقت طبق برنامه ریزی پیش نمیره فقط تونستم دوساعت بخونم مجبورم برم لابراتوار
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
mahsa vakili این طرح برای عموم دانس اموزان است
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
mahsa vakili این طرح برای عموم دانس اموزان است
-
بهتر نیست به جای گزارش مطالعه اشکالات درسیمونو بفرستیم
-
-
چون همه بی نظم هستند اینجوری نمیشه
نه ساعت مشخص ارسال نه تعداد مشخص اعضای فرستنده -
@AmirReza-80
همه کسایی که تو چالش شرکت میکنن هر شب بین 10 تا 2 ساعت مطالعشون رو اینجا اعلام میکنن که یه رقابتی ایجاد بشه وگرنه فعلا هدف گذاری نکردم همه روزی چند ساعت بخونن .
-
ملیکا خانوم انسانی هست ریاضی خبر ندارم .
-
بچه ها من امشب میریم ی جایی نمی تونم بیام گزارش بدم.ببخشید
-
mahsa vakili
اینکه چقدر درس خوندیم امروز و اینکه کدوم درسارو چقدر خوندیم همین . -
mahsa vakili
اینکه چقدر درس خوندیم امروز و اینکه کدوم درسارو چقدر خوندیم همین . -
mahsa vakili سال چندمی
-