طرح تغيير چهل روزه
-
fatemeh s0 آره اگه خود شخص آدم جزو هیت علمی باشه مشکلی نیست ولی اگر پدر یا مادر باشه اون به نظر من حق نیست چون اگه اینجوریه باید معلم ها هم این سهمیه ها داشته باشند
@Mr-sleep نه هیت علمی سهمیه نیست ی ظلمه
-
uu خب منطقه 3 ای ها با منطقه 3 ای ها مقایسه میشن اتفاقا آدهم اگه منطقه اش 3 باشه باید خیلی بخونه و به سهمیه اش دل نبنده
-
@Mr-sleep نه هیت علمی سهمیه نیست ی ظلمه
-
@Mr-sleep
این کمه تازه -
@Mr-sleep
این کمه تازه -
بچه ها شب خوش
-
بچه ها شب خوش
-
شب همگی خوش
-
شب همگی خوش
-
بچه ها شب خوش
fatemeh s0
شب بخیر -
سلام ببخشید بیشتر ازن این نتونستم بخونم دیگه همرو دارم اشتباه حل میکنم )): ولی فردا جبران میکنم .
4 ساعت فیزیک 2 فصل 2
2 ساعت زیست 3 فصل 7 -
@مليكاي-متحول من اگه فردا بالای 10 ساعت رو نزدم گردنمو میذارم همینجا
قضیه ناموسی شد
باشه منم هستم قول واقعی میدم
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام دوستان خوب آلايي
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا