فصل 6 پیش
-
سلام دوستان برای حل تست از فصل 6 پیش به مشکل بر خوردم ممنون میشم کمکم کنید
به نظر من قسمت ب غلط هست چون تو شکل کنام شون همپوشانی داره
در مورد ج هم اگه توضیحی دارید ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء -
مورد ب که غلطه...پس جز گزینه هاست...خودتم گفتی غلطه..سوالم همینو خواسته.گفته کدوما غلطن
مورد ج هم متن کتاب گفته (الگوهای های تغذیه ای باعث کاهش رقابت بین 5 گونه میشود) ازین جمله میشه فهمید که الگوهاشون متفاوته
-
سلام دوستان برای حل تست از فصل 6 پیش به مشکل بر خوردم ممنون میشم کمکم کنید
به نظر من قسمت ب غلط هست چون تو شکل کنام شون همپوشانی داره
در مورد ج هم اگه توضیحی دارید ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاءnastaran78 ب غلطه بخاطر اینکه کنام بنیادی یکیه در نتیجه رقابت دارن
ولی کنام واقعی نتیجه رقابت رو معلوم میکنه که کدوم حذف بشه که اینجا کنام واقعی یکی نیست و کسی کسیو حذف نمیکنه بچه خوبین
الگوهای غذایی فک کنم متفاوته چون کاهش رقابت داریم -
سلام میشه بگید چطور میشه یه موضوع تازه ساخت
هر کاری میکنم می نویسه بیشتر بیشتر 3کاراکتر باید باشه -
سلام میشه بگید چطور میشه یه موضوع تازه ساخت
هر کاری میکنم می نویسه بیشتر بیشتر 3کاراکتر باید باشه -
انتخاب کردم نشد
-
سلام دوست عزیز.. مورد ب هیچ ایرادی نداره چون که کنام واقعی اونا با هم فرق داره و هرکدومشون یه جای درخت رو پر میکنن ... پس رقابتی هم بین اونا نیست! میدونی چی میگم؟ توی اینجور بحثا مهم کنام واقعی هستش... یعنی جایی که زندگی میکنن...
-
در مورد گزینه ج هم باید گفت که اینم به کنام واقعی برمیگرده ... گزینه ی ج کاملاً غلطه!!... د اگه الگوهای تغذیه ای همشون یکی بود که باید کنام واقعیشون هم یکی میشد!... در کل گزنیه های الف و ج غلط هستند بنابراین دو مورد از گزینه ها عبارت سوال رو نادرست پر میکنن.
-
در مورد گزینه ج هم باید گفت که اینم به کنام واقعی برمیگرده ... گزینه ی ج کاملاً غلطه!!... د اگه الگوهای تغذیه ای همشون یکی بود که باید کنام واقعیشون هم یکی میشد!... در کل گزنیه های الف و ج غلط هستند بنابراین دو مورد از گزینه ها عبارت سوال رو نادرست پر میکنن.
-
alireza.9.6 در فصل 6 پیش گفته است:
بنابراین دو مورد از گزینه ها عبارت سوال رو نادر
میتونی بگی چرا دو غلطه ؟
کنام واقعی نتیجه رقابته یعنی اینا رقیب بودن حالا اگه کنام واقعی یکی باشه یکی دیگرو حذف میکنه اگه نباشه حذف نمیکنه_MILAD_ منظور؟ دوست عزیز گفتم که ! مورد ب هیچ ایرادی نداره و کاملاً درسته! رقابتی وجود نداره چون کنام واقعی یکسانی ندارن
-
_MILAD_ منظور؟ دوست عزیز گفتم که ! مورد ب هیچ ایرادی نداره و کاملاً درسته! رقابتی وجود نداره چون کنام واقعی یکسانی ندارن
alireza.9.6
خب اینارو میشه گفت چون کنام بنیادی یکسان دارند در نتیجه رقابت دارن ولی حذف ندارن
ولی اگه منظور طراحش از نظر کنام واقعی بوده درسته رقابتی نداره -
alireza.9.6
خب اینارو میشه گفت چون کنام بنیادی یکسان دارند در نتیجه رقابت دارن ولی حذف ندارن
ولی اگه منظور طراحش از نظر کنام واقعی بوده درسته رقابتی نداره_MILAD_ دادا وقتی از دو گونه ی متفاوت اسم برده منظورش چیه؟! یه مثال میزنم : شما میتونی توی جنوب شهرتون زندگی کنی ، یعنی خودتو با اون شرایط وفق بدی ، اما الان داری توی شمال شهر زندگی میکنی و هیچ دعوایی هم با مردم محله جنوب شهر نداری ... چون اصلاً اونجا زندگی نمیکنی که بخوای دعوایی داشته باشی!! ... مجموعاً شمال شهر و جنوب شهر میشن کنام بنیادی یعنی جایی که قابلیت زندگی کردن رو داری.. و شمال شهر هم میشه کنام واقعی شما ... یعنی جایی که در حال حاضر داری توش زندگی میکنی
-
سلام دوست عزیز.. مورد ب هیچ ایرادی نداره چون که کنام واقعی اونا با هم فرق داره و هرکدومشون یه جای درخت رو پر میکنن ... پس رقابتی هم بین اونا نیست! میدونی چی میگم؟ توی اینجور بحثا مهم کنام واقعی هستش... یعنی جایی که زندگی میکنن...
alireza.9.6 صفحه ی 147 خط 18 متن کتابه(کنام بنیادی هر 5 گونه یکیست)
-
alireza.9.6 صفحه ی 147 خط 18 متن کتابه(کنام بنیادی هر 5 گونه یکیست)
intllignt ای بابا مگه من گفتم کنام بنیادیشون فرق میکنه!؟!!
-
_MILAD_ دادا وقتی از دو گونه ی متفاوت اسم برده منظورش چیه؟! یه مثال میزنم : شما میتونی توی جنوب شهرتون زندگی کنی ، یعنی خودتو با اون شرایط وفق بدی ، اما الان داری توی شمال شهر زندگی میکنی و هیچ دعوایی هم با مردم محله جنوب شهر نداری ... چون اصلاً اونجا زندگی نمیکنی که بخوای دعوایی داشته باشی!! ... مجموعاً شمال شهر و جنوب شهر میشن کنام بنیادی یعنی جایی که قابلیت زندگی کردن رو داری.. و شمال شهر هم میشه کنام واقعی شما ... یعنی جایی که در حال حاضر داری توش زندگی میکنی
-
intllignt ای بابا مگه من گفتم کنام بنیادیشون فرق میکنه!؟!!
alireza.9.6 خوب تو میگی مورد ب درسته...ینی دقیقا برعکس کتاب
-
معلومه سمبل کاری کردی این فصل رو!!! دوست عزیز کنام بنیادیشون میشه کل اون درخت ، کنام واقعیشون هم میشه اون قسمتی از درخت که توش زندگی میکنن!
-
میدونم علم غیب دان...یه بار برو اون صفحرو بخون لطفا
-
معلومه سمبل کاری کردی این فصل رو!!! دوست عزیز کنام بنیادیشون میشه کل اون درخت ، کنام واقعیشون هم میشه اون قسمتی از درخت که توش زندگی میکنن!
alireza.9.6 در فصل 6 پیش گفته است:
دیشون میشه کل اون درخت ، کنام واقعیشون هم میشه اون قسمتی از درخت که توش
منم میگم نظرتون درسته
میگم اره کنام واقعی متفاوته در نتیجه رقابت و ستیزی ندارند
من فقط گفتم کنام بنیادی یکیه در کنام بنیادی رقابت دارند
ولی در مجموع حرف شما صحیحه چون وقتی همگی روی درخت هستند کنام واقعی در کار هست -
alireza.9.6 خوب تو میگی مورد ب درسته...ینی دقیقا برعکس کتاب
intllignt من کنام واقعی رو گفتم واقعی !!!! رقابتی ندارن چون هر کدوم یه جا زندگی میکنن !!! هر دوتاشون که کل درخت رو که نمیگیرن که!!!!