7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
فصل 6 پیش
-
تو که هی داری ب نظر خودت نگا میکنی...من میگم حرف تو درسته بر اساس متن..ولی بر اساس شکل میشه گفت که رقابت دارن..چون هم پوشانی دارن...یه بار نگا کن خوب..ب نظر ما هم احترام بذار لطفا..در ضمن خندیدن ب نظر دیگران از بدترین کاراس
-
intllignt دوست گرامی درخت پشت و رو داره ...همشون نمیرن بغل همدیگه که!... این تقریبی یه چیزی کشیده ، شما به بزرگی خودتون ببخشینش....در ضمن همینطوری حرف زدن ، بدون فکر کردن از بدترین بدترین کار هاست.... روز خوش
-
intllignt من رابرت مک آرتور نیستم ... اینجا هم مرکز مطالعات داشنگاه آکسفورد نیست
-
یک نظر در نتیجه فکر کردن میاد نفس....تو خودت تو مغز خودت داری درختو دو طرف فرض میکنی..باید کتاب اشاره کنه.کتاب..چون نکرده نمیشه حرف تورو درست گرفت...من گفتم در مورد نظر دیگرا نظر بده.نه در مورد فکرشون...چون توهین میشه به اون طرف
-
-
-
خخ ok ok .. شما درست میگی..
-
intllignt آورین
-
alireza.9.6 مشکل منم همینه تو متن کتاب گفته رقابت ندارن ولی تو شکل معلومه که کنام واقعیشون همپوشانی داره پس میتونن دارای رقابت باشن
-
intllignt خود سوال که الف و ج رو اشتباه گرفته
-
nastaran78 میشه بگی سوال چه کتابیه ؟
-
_MILAD_ از سوالای کانونه سال 93
-
nastaran78 صبر کن
-
هنوز سر مورد ج قانع نشدم ! ولی بازم ممنون
درضمن تو زیست تصویری مهر و ماه نوشته که با هم رقابت دارن -
nastaran78
گزینه ج کاملا غلطه دیگه
چون کتاب گفته الگوی غذایی باعث کاهش رقابت میشه یعنی اینکه اقا کلا اینا مشکل دارند یکی غذاشونو بخوره مثل غذای اونارو اگه الگوی غذاییشون یکی باشه رقیب خیلی بدی میشن تا جایی که همو میزنن بیا اینم توضیح روان -
اشتباه گفتم منظورم ب بود
-
نظرتون در مورد این سوال چیه ؟
-
nastaran78 در مورد گزینه ب شکلو ول کن
نگاه : در کنام بنیادی رقابت هست همینو بدون حالا این طراح هم تستش استاندارد نیست من پاسخنامه تشریحیشو هم ندارم
کنام واقعی متاوفته کاری به کار هم ندارن
اگه باز نفهمیدید برید اقای پازوکی فک کنم درس دادند ایشون همیشه خوب توضیح میدن شاید در مورد این جرفی زده باشند برید ببینید -
nastaran78 میشه 4
فک کنم -
_MILAD_ در فصل 6 پیش گفته است:
nastaran78 در مورد گزینه ب شکلو ول کن
نگاه : در کنام بنیادی رقابت هست همینو بدون حالا این طراح هم تستش استاندارد نیست من پاسخنامه تشریحیشو هم ندارم
کنام واقعی متاوفته کاری به کار هم ندارن
اگه باز نفهمیدید برید اقای پازوکی فک کنم درس دادند ایشون همیشه خوب توضیح میدن شاید در مورد این جرفی زده باشند برید ببینیدخیلی ممنونم
آقای پازوکی رو دیدم گفتن رقابت دارن فک کنم به هر حال ممنونم