تستهاي ٩٨ ُ بزنيم؟ 🤔
-
بچه ها موفقين سراسريا رو ٩٨ رو نبينم واسه جمع بندي بزنمشون ؟ منظورم تو كتاب تستامه سوال ديدم رد شم از روش؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء -
بچه ها موفقين سراسريا رو ٩٨ رو نبينم واسه جمع بندي بزنمشون ؟ منظورم تو كتاب تستامه سوال ديدم رد شم از روش؟
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاءمليكابانو در تستهاي ٩٨ ُ بزنيم؟ 🤔 گفته است:
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاءسوالات ۹۸ رو به عنوان اولین ازمون بعد از امتحانات خرداد بزنید
-
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاءمليكابانو
ب عنوان کسی ک 4.بار کنکور داده میگم،به ندرت ممکنه این اتفاق بیفته ک همه چی محیاباشه و مباحث خوانده شده و... و بیای با خیال راحت نزدیک کنکور ازمون 98 از خودت بگیری
مباحث نخونده،استرس اینک بد بزنی و روحیه ت خراب شه و.... همه باعث میشن تحلیلش نکنی
خلاصه بگم الان خوندی با هر مبحث ک رسیدی،خوندی...نزدی هیچ وقت نمیزنیش
الان وقت هست،استرس هم کمتره قشنگ بشین تحلیلش کن از کجای مبحث اومده،چقدر سخت اومده،چطوریه و...
و بشه یکی از ملاک های نحوه خوندن اون مبحثت -
مليكابانو
ب عنوان کسی ک 4.بار کنکور داده میگم،به ندرت ممکنه این اتفاق بیفته ک همه چی محیاباشه و مباحث خوانده شده و... و بیای با خیال راحت نزدیک کنکور ازمون 98 از خودت بگیری
مباحث نخونده،استرس اینک بد بزنی و روحیه ت خراب شه و.... همه باعث میشن تحلیلش نکنی
خلاصه بگم الان خوندی با هر مبحث ک رسیدی،خوندی...نزدی هیچ وقت نمیزنیش
الان وقت هست،استرس هم کمتره قشنگ بشین تحلیلش کن از کجای مبحث اومده،چقدر سخت اومده،چطوریه و...
و بشه یکی از ملاک های نحوه خوندن اون مبحثت -
من برای جمع بندی میخام کتاب ۴ ساعت دور دنیا رو بگیرم بنظرتون چطوره
-
Mahbobeh Zare خوبه ولی بخای 4 جلد پاسخ و سوال رو بخری یه خرده گرون میشه
-
Mahbobeh Zare کتاب خوبیه ولی میتونین خود سوالات کنکورو بگیرین و سوالای مربوط به خودتونو حل کنین
-
Mahbobeh Zare خوبه ولی بخای 4 جلد پاسخ و سوال رو بخری یه خرده گرون میشه
zahra_yp من رو کلیه هامم حساب کردم😃😃😃