طرح تغيير چهل روزه
-
Mohsen Taheri خب اخه به شما قول دادم از كي بپرسم
️ از يك تا ده اخه
️مليكابانو اینطوری میل و انگیزه میگیری.باور کن چون نمی دونی تو اون پاکت چی نوشته ولی بازه ی 1 تا 10 رو می دونی و همش سعی می کنی به آستانه برسی بعد می بینی چطور مثل یه موج که داره بلندتر میشه عزمتم بیشتر میشه.همین"ندونستن اینکه چ عددی تو اون کاغذ نوشته" کمکت میکنه که به استرس ساعت مطالعه ی بالا غلبه کنی!
فرض کن 1 ساعت می خونی و بعد با خودت می گی باشه تموم شد دیگه چون اون تو نوشته 1 ساعت؟؟؟ نه فک نمی کنم. بلکه هه ی سعی می کنی به بالاترین ساعت برسی درواقع فقط قله جلو چشمته نه الزاما ی عدد خاص . -
Mohsen Taheri خب اخه به شما قول دادم از كي بپرسم
️ از يك تا ده اخه
️مليكابانو قول منو بیخیال.دیشبم بهت گفتم "دیگران" مهم نیستن و تویی که باید "رشد" کنی و به بینهایت برسی اون وقت که تو قوی تر شدی و رشد کردی حالا دیگران رو کمک کن و اهمیت بده بهشون
-
-
مليكابانو اینطوری میل و انگیزه میگیری.باور کن چون نمی دونی تو اون پاکت چی نوشته ولی بازه ی 1 تا 10 رو می دونی و همش سعی می کنی به آستانه برسی بعد می بینی چطور مثل یه موج که داره بلندتر میشه عزمتم بیشتر میشه.همین"ندونستن اینکه چ عددی تو اون کاغذ نوشته" کمکت میکنه که به استرس ساعت مطالعه ی بالا غلبه کنی!
فرض کن 1 ساعت می خونی و بعد با خودت می گی باشه تموم شد دیگه چون اون تو نوشته 1 ساعت؟؟؟ نه فک نمی کنم. بلکه هه ی سعی می کنی به بالاترین ساعت برسی درواقع فقط قله جلو چشمته نه الزاما ی عدد خاص .Mohsen Taheri ميشه ازتون يه خواهشي بكنم؟
-
Mohsen Taheri ميشه ازتون يه خواهشي بكنم؟
مليكابانو میشه؟
-
مليكابانو میشه؟
Mohsen Taheri عددا رو شما ميشه بچينين تو ذهنتون هر شب بعدش بگين چقد بود

-
Mohsen Taheri عددا رو شما ميشه بچينين تو ذهنتون هر شب بعدش بگين چقد بود

مليكابانو باشه. برو اول امتحانی 3 روز.
-
دوستان قبل اینکه درس خوندن رو شروع کنیم بگید موافقید از 8 ساعت شروع کنیم و هر 3 روز که تثبیت شد 8 ساعت نیم ساعت اضافه کنیم ؟
-
مليكابانو Mohsen Taheri @Amin-th @amirhossein-hf uu fatemeh s0 @Mr-sleep @برهان-علی جهادم my name Mohsen Taheri
دوستان قبل اینکه درس خوندن رو شروع کنیم بگید موافقید از 8 ساعت شروع کنیم و هر 3 روز که تثبیت شد 8 ساعت نیم ساعت اضافه کنیم ؟
با اونایی که بیشتر از 8 ساعت میخونن کاری ندارم اونا ادامه بدن ما قراره بهشون برسیم
-
مليكابانو باشه. برو اول امتحانی 3 روز.
Mohsen Taheri

مرسي پدرترين -
Mohsen Taheri

مرسي پدرترين -
مليكابانو Mohsen Taheri @Amin-th @amirhossein-hf uu fatemeh s0 @Mr-sleep @برهان-علی جهادم my name Mohsen Taheri
با اونایی که بیشتر از 8 ساعت میخونن کاری ندارم اونا ادامه بدن ما قراره بهشون برسیم
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
از هشت شروع كنيم ؟

-
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
از هشت شروع كنيم ؟

-
Mohsen Taheri

مرسي پدرترينمليكابانو ولی ازت خواهش می کنم ذهنتو اصن درگیر این اعداد نکنی.درواقع هر وقت ذهنت درگیر شد به خودت بگو "فقط یه عدده تو ی بازه ی محدود" و"من می تونم یه خورده ی خورده شانسمو برای غلبه بهش بیشتر کنم".
این 3 روز رو برو بعدش اگه میانگینت نسبت به میانگین این 3 عدد بالاتر بود دوباره من خودم اتومات میگم 3 روز دیگم تمدید شد!
الانم دیگه نخون. -
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
MahdiNOVE لينك اينجا رو بدين بگين چت كردناشون اينجا باشه اونجا فقط گزارش
MahdiNOVE اينو ديدين؟
-
مليكابانو ولی ازت خواهش می کنم ذهنتو اصن درگیر این اعداد نکنی.درواقع هر وقت ذهنت درگیر شد به خودت بگو "فقط یه عدده تو ی بازه ی محدود" و"من می تونم یه خورده ی خورده شانسمو برای غلبه بهش بیشتر کنم".
این 3 روز رو برو بعدش اگه میانگینت نسبت به میانگین این 3 عدد بالاتر بود دوباره من خودم اتومات میگم 3 روز دیگم تمدید شد!
الانم دیگه نخون.شما نظری نداری ؟
-
MahdiNOVE من يه ايده ديگه دارم بگيم در هفته مثلا هفتاد ساعت بعد اخر هفته جمع بزنيم
يعني هركسي به جز گزارش روزانه اش جمعه ها جمع كل رو بگه بايد رسيده باشه
چون ممكنه حالا يه روز يكي دوساعت بالا پايين بشه

️
️