دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
emad71 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عاطفه جزوه زیست رو کامل مینویسی؟
نه من الان فقط متن کتاب شکلا رو میخونم فقط
اما اگه یه چیز بیشتر از الگو و کلاسا یاد بگیرم تو کتاب مینویسمش -
عااطفه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
emad71 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عاطفه و سارا
با این حساب باید عکس شما دو نفر رو به عنوان رتبه های برتر توی تلویزیون ببینیممن برام رتبه بودن مهم نیس
برام مهم به هدفم برسم حالا با هر رتبه ایاین جورام که نیس دختر جون
-
Dr.Saraaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ملاک اصلی تستای سراسریه. شما گاج نقره ای هم داشته باشی مهمترین تستها که سراسری و سنجش هست رو داره. بنظرم زیاد خودتون درگیر حاشیه نکنید که این بهتره یا اون. تستای سراسری ملاک اصلیه برا هر درس. الگو سطح تستاش خیلی بالاس . ما ک نمیخاییم المپیاد بدیم !! آی کیو هم سولات غیر استاندارد داخلش کم نیست. بعضی کتاب ها هم که کلا سبک سوالاش به سبک کنکور نیست و همه اینا یعنی کشک. چون ما میخاییم کنکور بدیم نه چیز دیگه ای !!
کجای سطح تستای الگو خیلی بالاس
اتفاقا بعضی وقتا فک میکنم الکی C گذاشته کنار بعضی سوال اسونا!!ولی بعضیاش سخته اونا هم چون شمارشیه سخته
یه سری تستاش توی زیست دوم D گذاشته براشون اونا خوبن.ترکیبی و قشنگ -
از الگو متنفرم خیلی نچسبه
-
عااطفه
پس نابغه تشریف داری :))
از ته دل امیدوارم عکستو از تلویزیون ببینمنه بابا نابغه چیه ....
از من نابغه تر تو همین انجمن هس
رو نمیکنن همین دکتر و مسعود
تو زیست مهم اینه فقط بتونی درک کنی همین
تو این موردم به نظرم دبیر خیلی مهمه
چون بلد کار
من با اقای پازوکی زیست رو فهمیدم
پس بهتون پیشنهاد میدم برین ببینین
مهم اینه طرز فکر کردن در مورد مفهوم رو یاد بگیرین نه نکته ها رو -
بچه ها بیاین رقابت
-
یه گروه چن نفره بشیم واسه بالای 90 زدن زیست توی ازمون سراسری
-
عااطفه
دیر نیست الان برم فیلمای اقای پازوکی رو ببینم؟اول یه چن جلسه ببین
اگه راضی بودی بقیش رو ببین
اینکه دیر یا نه به خودت و برنامت بستگی داره
موفق باشی -
عااطفه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عااطفه
دیر نیست الان برم فیلمای اقای پازوکی رو ببینم؟اول یه چن جلسه ببین
اگه راضی بودی بقیش رو ببین
اینکه دیر یا نه به خودت و برنامت بستگی داره
موفق باشی -
این پست پاک شده!
-
جزوه هایی ک توی سایت میزارمو دانلود کن زیستتون قوی میشه!!!!
-
کجای سایت ؟؟؟
-
هنوز نزاشتم دارم تکمیل میکنم جزوه رو وقتی تکمیل شد قرارش میدم توی سایت !!
-
قوووول میدم با خووندش زیستو بالای 80بزنید