ریدینگ
-
Practice makes perfect
من هر شب ساعت 12 شب یک متن قرار می دم.و 24 ساعت بعد جواباشو میذارم. سعی می کنم لغات جدیدش رو هم بذارم.همراه با معنی.
پیشنهاد(اگه آزمون میرید متناشو اون روزی که آزمون دارید بذارید تا با هم بحث کنیم راجع بهشون و ببینیم آیا میشه تو زمان کنکور زد یعنی تو 5-6 دقیقه
خودتون سعی کنید متن رو تو زمان بزنید.هر نکته ای هم به ذهنتون رسید تو جواباتون بگید.
تاپیک رو پر کنید از بحثای مفید.
خودتونو درگیر کنید انشاالله که انتهای کار این بحثو جمع کرده باشیم. پیشرفتی برای همه مون حاصل شده باشه.
قانون)فقط هر سوال یا مطلبی دارید با"R" اندیس مشخص کنید تا بحثا منظم تر بشه مثلا جواب سوالای متن اول رو با"R1" بفرستید و...
متن اول رو الان می فرستم استثنائا! -
به نام خدا
R1
-
جواب سوالای R1
-
-
R2
-
-
جواب سوالایR2
-
R3
-
جوابای R3
-
R4
-
جواب سوالای R4
-
R5
-
R5
-
1:4
-
2:1
-
3:2
-
4:?\کدوم THEYمنظورشه؟
-
-
R5
-
-
-
-
Melika Khajeh ببخشید این اشتباه تایپی داشت.
انتهای خط 21 زیر کلمه ی They خط کشیده شده من متن اصلیش رو هم دیدم. بعد همین جمله که با They شروع شده رو تو خط 22 نوشته "an" که باید بشه"can" .من الان خودم متن رو زدم.
خلاصه به بزرگواری خودتون ببخشید.
البته من کل ضمایر they رو تو متن دراوردم:خط8=مزرعه های شهری/خط16=مردم هاوانا/خط21=مدنظر طراح/خط24=مردم ونکوور/خط25=مردم ونکوور
که با توجه به گزینه های سوال4 میشه فهمید کدومشون مدنظر بوده. -
-
R5
-
-
-
-
Melika Khajeh
اینم متن اصلی که زیر they خط کشیده .پس نگران نباشید. -
-
جواب سوالای R5
-
R6
-
Melika Khajeh ببخشید این اشتباه تایپی داشت.
انتهای خط 21 زیر کلمه ی They خط کشیده شده من متن اصلیش رو هم دیدم. بعد همین جمله که با They شروع شده رو تو خط 22 نوشته "an" که باید بشه"can" .من الان خودم متن رو زدم.
خلاصه به بزرگواری خودتون ببخشید.
البته من کل ضمایر they رو تو متن دراوردم:خط8=مزرعه های شهری/خط16=مردم هاوانا/خط21=مدنظر طراح/خط24=مردم ونکوور/خط25=مردم ونکوور
که با توجه به گزینه های سوال4 میشه فهمید کدومشون مدنظر بوده.Mohsen Taheri تو خیلی حوصله داری که مرجع همه theyها رو پیدا کردی توضیحت واقعا کامله ممنون
-
Mohsen Taheri تو خیلی حوصله داری که مرجع همه theyها رو پیدا کردی توضیحت واقعا کامله ممنون
Melika Khajeh نه من چون ارزش قائلم واسه مخاطبم این کارا رو می کنم!
بالاخره شما هم ی وقتی رو میذاری این سوالا رو حل می کنی نباید دچار اشتباه بشید با غلط تایپی من! -
Melika Khajeh نه من چون ارزش قائلم واسه مخاطبم این کارا رو می کنم!
بالاخره شما هم ی وقتی رو میذاری این سوالا رو حل می کنی نباید دچار اشتباه بشید با غلط تایپی من!Mohsen Taheri جوابی که کتاب داده یکم گیج کنندس نمی فهمی که جواب درست کدومه بعضی جاها گزینه جواب وننوشته اومده تشریحی جواب نوشته.