طرح تغيير چهل روزه
-
Mohsen Taheri لغو شد كه حضرت پدر
مليكابانو نه محض اطلاعت گفتم.
ی تاس انداختم دو بار 6 اومد دفعه ی آخر 2 اومد.
-
مليكابانو نه محض اطلاعت گفتم.
ی تاس انداختم دو بار 6 اومد دفعه ی آخر 2 اومد.
Mohsen Taheri من صفر بودم

-
Mohsen Taheri من صفر بودم

مليكابانو ینی فکرشو بکن میانگینش شد 7 ساعت.
ینی چی صفر؟
-
مليكابانو ینی فکرشو بکن میانگینش شد 7 ساعت.
ینی چی صفر؟
Mohsen Taheri ميانگينش كجا ميشه ٧

-
Mohsen Taheri ميانگينش كجا ميشه ٧

مليكابانو آره بابا راست میگی.خداییش یه میانگینم بلد نیستیم بگیریم.

-
مليكابانو آره بابا راست میگی.خداییش یه میانگینم بلد نیستیم بگیریم.

Mohsen Taheri عب نداره

-
@علی-ف @Amin-th @jahad-20
دوستان گزارش کار تو این تاپیک بدین .
https://forum.alaatv.com/topic/14060/یا-از-الان-یا-دیگه-هیچ-وقت/39
-
دقیقا منم حس تورو دارم این تاپیک 2 بار توش بد قولی کردم بار منفیش زیاده شما هم بیا چالش جدید دیگه هم بد قولی نکن از اول شروع کن

-
Mohsen Taheri عب نداره

مليكابانو آره ب خدا کلم داغ کرده..از بس خون دل می خورم واسه تو.زود پاشو بیا تاپیک اون ور ساعت مطالعه تم نمی خواد 8 باشه از فردا با 3 ساعت شروع کن یا هرقدر میتونی.
البته با اجازه از آقا مهدی گلمون.ملیکا رو تو اون تاپیک استثنا کنید -
MahdiNOVE ن من اتفاقا از اونجايي كه گفتين بار منفيش داره و بدقولي شده درست از همونجا حس بدي بهم دست داد وگرنه فرداش قرار بود بخونم. مهم نيست واقعا شما راحت باشين من واسه خودم ميخونم

-
باشه ولی اینو یادتون باشه برا موافقیت ممکنه زیاد زمین بخورین بد قول بشین ولی ناامید نشین ....
-
مليكابانو آره ب خدا کلم داغ کرده..از بس خون دل می خورم واسه تو.زود پاشو بیا تاپیک اون ور ساعت مطالعه تم نمی خواد 8 باشه از فردا با 3 ساعت شروع کن یا هرقدر میتونی.
البته با اجازه از آقا مهدی گلمون.ملیکا رو تو اون تاپیک استثنا کنیداشکالی نداره بیان تو جو که قرار بگیرن ساعتشون بیشتر میشه من خودم نهایت تا 2 هفته دیگه به شما میرسم یه رقیب جدی ((:
-
-
اشکالی نداره بیان تو جو که قرار بگیرن ساعتشون بیشتر میشه من خودم نهایت تا 2 هفته دیگه به شما میرسم یه رقیب جدی ((:
MahdiNOVE انشاالله از منم جلو میزنید همتون.من دیگه پیر شدم شما جونا کارتون درسته ب خدا

-
من از بدقولي متنفرم يعني حاضرم كرونا بگيرم ولي قولم نره
الان قول دادم هرچي تو دلته نرم خدايي ببينين ديگه منو اونجا ميبينين
من اون شب ميخواستم بيدار وايسم بچه ها گفتن بخواب بعدش كه گفتين اينجا بدقولي زياده اصن بدم اومد از خودم ولي خب بعدشم نخوندم ديگه چون درازكش گوشي دستم بود
ميخونم من بابا نااميد شيطونه 
-
MahdiNOVE انشاالله از منم جلو میزنید همتون.من دیگه پیر شدم شما جونا کارتون درسته ب خدا

Mohsen Taheri پدر با سه سال اختلاف سني ميدونو ترك نكن

-
MahdiNOVE اون 3 ولت اول میشه اختلاف پتانسیل دوسر مقاومت R که گفته تو مداره بعد باید کلید رو ببندیم
-
MahdiNOVE اون 3 ولت اول میشه اختلاف پتانسیل دوسر مقاومت R که گفته تو مداره بعد باید کلید رو ببندیم
خوب من خوندم ولت سنج اختلاف ولتاژ چیزی رو نشون میده که دوسرش بهش وصله الان ولت سنج دوسرش هم به دوتا مقاومت وصله هم مولد همشون موازی هستن
-
MahdiNOVE جوابش میشه 1

️
️