طرح تغيير چهل روزه
-
MahdiNOVE نه بابا اصن از این حرفا نیست!

فقط باید یواش یواش خودمو به 16 ساعت نزدیک کنم.ببینم آستانم چنده.
Mohsen Taheri
استانه رو 9 شب اضافه میکنن نه 2 شب تراکتور نیستی که ! -
-
Mohsen Taheri
استانه رو 9 شب اضافه میکنن نه 2 شب تراکتور نیستی که !MahdiNOVE تراکتورو خوب اومدی..

-
MahdiNOVE تراکتورو خوب اومدی..

من که خودم سرم درد میکنه برم بخوابم صبح حداقل 8 9 بتونم باشم دمت گرم داداچ کاری نداری
-
یکی ی سوال کرده بود راجع به مدل کوانتومی و اوربیتال و اینا رفتم جواب بدم دیدم اینطوری نمی شه باید مقاله ش کنم واسش بفرستم. برداشته بود هزارتا سوال پرسیده بود که جواب هر کدومشم کل داشته های فیزیکمو به رخم کشید.
-
من که خودم سرم درد میکنه برم بخوابم صبح حداقل 8 9 بتونم باشم دمت گرم داداچ کاری نداری
MahdiNOVE برو شب خوش.
-
یکی ی سوال کرده بود راجع به مدل کوانتومی و اوربیتال و اینا رفتم جواب بدم دیدم اینطوری نمی شه باید مقاله ش کنم واسش بفرستم. برداشته بود هزارتا سوال پرسیده بود که جواب هر کدومشم کل داشته های فیزیکمو به رخم کشید.
-
MahdiNOVE برو شب خوش.
شب بخیر

-
شب بخیر

MahdiNOVE بای
-
MahdiNOVE ی تاپیک ریدینگ زدم هر روز ی متن میذارم سراسر اگه خواستی ی سری بزن شبا ساعت 12 اینا جواباشو میذارم. وقت زیادی نمی گیره ولی عوضش دستمون راه میاد با ریدینگ.
-
MahdiNOVE ی تاپیک ریدینگ زدم هر روز ی متن میذارم سراسر اگه خواستی ی سری بزن شبا ساعت 12 اینا جواباشو میذارم. وقت زیادی نمی گیره ولی عوضش دستمون راه میاد با ریدینگ.
خیلی کار خوبی کردی لینکشو بده من ریدینگ اصلا کار نکردم یه کتاب شهاب اناری گرفتم از فردا روزی 1 ساعت میخونم
-
-
داداش بابت توضیح دمت گرم حلش کردم ولی میخوام حل تورو هم ببینم میشه بگیر چطور حل کردی؟
MahdiNOVE الان عکس می گیرم.من کلا هرچی به ذهنم برسه می نویسم.
-
خیلی کار خوبی کردی لینکشو بده من ریدینگ اصلا کار نکردم یه کتاب شهاب اناری گرفتم از فردا روزی 1 ساعت میخونم
MahdiNOVE باشه الان منشنت می کنم. اونجا فقط متنا رو میذارم. بعد سعی کن تو تایم بزنی اشکال نداره از اول جواباشم بفرست شب با هم کلی راجبش بحث می کنیم.
-
MahdiNOVE الان عکس می گیرم.من کلا هرچی به ذهنم برسه می نویسم.
-
MahdiNOVE بیا اینم عکس
خودکارام تموم شده بودن ببخشید

-
MahdiNOVE بیا اینم عکس
خودکارام تموم شده بودن ببخشید

Mohsen Taheri
دستت درد نکنه توضیحات کامل الان متوجه نمیشم صبح بیدار میشم میخونم ممنون . -
MahdiNOVE آقا مهدی من دیگه برم وقت شمام اینجا به خاطر من تلف شد.شرمنده
-
MahdiNOVE آقا مهدی من دیگه برم وقت شمام اینجا به خاطر من تلف شد.شرمنده
دشمنت شرمنده ممنون بابت کمک شب بخیر .