یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
MahdiNOVE نه واسه اختلاف پتانسیل مولد درسته میشه E-Ir ولی این برابر میشه باR معادل اون دوتا مقاومت ضربدر جریان.
Mohsen Taheri
بیا اون یکی تاپیک عکس بدم . -
بیداری 5/30
-
بیداری 5/30
@عشق-جهاد
خواب: اندی/12 -
سلام گلای تو خونه محصلای نمونه قول بدین ساعت درسیتون بالا بمونه
ببخشید من دیر خوابیدم 2:45 دیر هم بیدار شدم 10:45 ولی 8 ساعتم رو میخونم .
MahdiNOVE
ی لحظه فک کردم رفتم برنامه خاله شادونه
انشالله -
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
MahdiNOVE سلام من هم میتونم تو این طرحتون شرکت کنم؟
-
MahdiNOVE سلام من هم میتونم تو این طرحتون شرکت کنم؟
حتما فقط خودتون رو معرفی کنید ساعت مطالعتونم بگید لطفا.
-
حتما فقط خودتون رو معرفی کنید ساعت مطالعتونم بگید لطفا.
MahdiNOVE هانیه آروین روزی پنج ساعت درس میخونم از فردا میشه شروع کرد ؟
-
MahdiNOVE هانیه آروین روزی پنج ساعت درس میخونم از فردا میشه شروع کرد ؟
-
MahdiNOVE دوازدهم هستم رشته انسانی.
بله درسته -
من تا الان 4/5 تا خوندم
خخخخخخخخخخخخرقبا شرمنده اید
-
من تا الان 4/5 تا خوندم
-
MahdiNOVE خیلی ممنون
-
من تا الان 4/5 تا خوندم
@عشق-جهاد در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
من تا الان 4/5 تا خوندم
اوه اوه
-
بچه ها شد 6/5ساعت
-
سلام من از 3اسفند برای اولین بار تست زدنو شروع کردم و تا الان ادامش دادم اینجا انگیزه خیلی خوبیه منم هستم
-
سلام
خسته نباشید
منم از فردا شرکت میکنم
البته من شب بعد از اتمام مطالعه م
تایم مطالعه
تایم بیداری
وتایم خواب رو باهم توی پست میذارم -
سلام
خسته نباشید
منم از فردا شرکت میکنم
البته من شب بعد از اتمام مطالعه م
تایم مطالعه
تایم بیداری
وتایم خواب رو باهم توی پست میذارم@MaryaM-_-sh shaghayegh gachloo
خیلی خوش اومدید اگه صبح هروقت هم بیدار شدید یه کامنت بدید عالی میشه انشاالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق بشید .
دوستان من خئدم امروز صبح به خاطر مشکلاتی که پیش اومده 8 ساعت نتونستم بخونم 2 ساعت زیست 1 خوندم 3 ساعت فیزیک 2 فردا 3 ساعت امروز رو جبران میکنم .