Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
narjes96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سللام میخواستم بپرسم
کسایی که از فیزیک استاد طلوعی استفاده میکنن و نتیجه هم میگیرین
لطفا بگین چطوری فیلما رو نگاه میکنین ،منظورم اینکه همه یک مبحث رو باهم میخونین یا چند قسمتی
و اینکه کی تست میزنین؟
ممنوناول مثلاوقانون کولن رو ببین بعد تستاشو بزن ببین کجاشو یاد نگرفتی دوباره فیلم رو ببین.
-
محمد phd در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان میشه لطفا یکی راهنمایی کنه که جلسه 14 دینامیک مثال دوم دقیقا از اصطکاک چی صرفنظر میشه؟
از اصطکاک بین نخ و قرقره صرف نظر شده.
-
سلام دوستان ..من داشتم تست میزدم از مبحث الکتریسته ساکن یه لحظه هنگ کردم ..میخواستم ..بدون ...شرط تعادل بار چیه ...
واگه شرط تعادل اینه که برایند نیروهای ..وارد بربار برابر صفر بشه رو ..یه توضیح ...مختصر بدین ...میدونم سوال آسونیه ..ولی من الان مغزم هنگه:؟///// -
amir.javad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان ..من داشتم تست میزدم از مبحث الکتریسته ساکن یه لحظه هنگ کردم ..میخواستم ..بدون ...شرط تعادل بار چیه ...
واگه شرط تعادل اینه که برایند نیروهای ..وارد بربار برابر صفر بشه رو ..یه توضیح ...مختصر بدین ...میدونم سوال آسونیه ..ولی من الان مغزم هنگه:؟/////سلام.مثلا دو تا بار داریم.در فاصله ای از هم قرار دارند.
میایم و بار سومی رو میذاریم
حالا اینکه این بار سوم بین و وسط دو بار قبلی باشه و یا خارج دو بار برمیگرده به شرط تعادل.یعنی نیرویی که بارهای قبلی به این بار جدید وارد میکنند.جوری باشه که بار سوم در حالت تعادل قرار بگیره.یعنی اینکه وقتی یکیشون بار سوم رو هول میده اون یکی هم هول بده ولی در خلاف جهت.و اندازه هاشون هم برابر باشه!مفهوم بود؟ -
@javadm328
بله ممنون .....مفهوم شد
دیگه داشت اعصابم خورد میشد ....آخه تو تستها همش از این موضوع به شدت استفاده شده ..مممممنون -
دینامیک تموم شد؟
-
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی جواب بده
من فیزیک پیش دانشگاهی و نصف دوم رو رو با فیلم های آقای فدایی فرد کار کردم
به نظر شما ها با آقای فدایی فرد برم جلو یا فیزیک سوم و اول رو با آقای طلوعی جلو برم؟؟؟؟ بچه لطفا از سر تجربه کسایی که فیلم های آقای فدایی فرد رو دیدن هم بهم بگن کدوم بیشتر به دردم میخوره ؟؟؟!!بحث بهتر بودن یه استاد از دیگری منظورم نیست چون همه ی معلم هایی که توی الا تدریس میکنن عالی هستند و سطح سواد بالایی دارن
من منظورم با توجه به زمان حل تست های فیزیک و مهارت سریع توی فیزیکه و ...خودتون میدونیددد دیگه چی....
دوستان لطفا راهنمایی کنید .....
ایا دلیلی هست که من بخوام از فیلم های پیش آقای طلوعی استفاده کنم چون قبلا فیلم هاشو از روی تدریس فدایی فرد دیدم
کلیه ی مطالب در یه سطحههه آیا؟؟؟؟؟
درصد خیلی عالی میخوام
من توی آزمونم درصد های بالا داشتم
پس میخوام کنکور و خیلی خوب بدم لطفا راهنمایی کنید
همتون میدونید هر چقدر هم توی فیزیک کتاب تست بخونی درس نامه بخونه مث تدریس نمیشه ..... -
jellyfish در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی جواب بده
من فیزیک پیش دانشگاهی و نصف دوم رو رو با فیلم های آقای فدایی فرد کار کردم
به نظر شما ها با آقای فدایی فرد برم جلو یا فیزیک سوم و اول رو با آقای طلوعی جلو برم؟؟؟؟ بچه لطفا از سر تجربه کسایی که فیلم های آقای فدایی فرد رو دیدن هم بهم بگن کدوم بیشتر به دردم میخوره ؟؟؟!!بحث بهتر بودن یه استاد از دیگری منظورم نیست چون همه ی معلم هایی که توی الا تدریس میکنن عالی هستند و سطح سواد بالایی دارن
من منظورم با توجه به زمان حل تست های فیزیک و مهارت سریع توی فیزیکه و ...خودتون میدونیددد دیگه چی....
دوستان لطفا راهنمایی کنید .....
ایا دلیلی هست که من بخوام از فیلم های پیش آقای طلوعی استفاده کنم چون قبلا فیلم هاشو از روی تدریس فدایی فرد دیدم
کلیه ی مطالب در یه سطحههه آیا؟؟؟؟؟
درصد خیلی عالی میخوام
من توی آزمونم درصد های بالا داشتم
پس میخوام کنکور و خیلی خوب بدم لطفا راهنمایی کنید
همتون میدونید هر چقدر هم توی فیزیک کتاب تست بخونی درس نامه بخونه مث تدریس نمیشه .....ب نظر من همه رو دوباره از استاد طلوعی ببینین حتی شده برای مرور..خیلی بیشتر پیشرفت میکنین..من تدریس آقای فدایی فرد رو هم دیدم اما اقای طلوعی کنکوری تر کار میکنن
موفق باشین:) -
دینامیک کی تموم میشه؟ بعدش صوت شروع میکنین؟
-
پیش 2 آسونه اگه میشه برید پایه لطفا ..من خیلی دوست دارم قبل عید تموم بشه که نمیشه ..ولی حداقل تا آخر فروردین تموم شه:^^
-
ببخشید همه نظر دادن من هم برای اولین بار نظر می دم چون قراره پایه شروع بشه به نظرم بهتره جریان الکتریکی رو استاد تدریس کنند چون اونایی که آزمون میدن اکثرا نیم سال دوم فیزیک ۳ رو انتخاب کردند و اگه استاد این فصل رو درس بدن خیلی خوب میشه چون این فصل واقعا خیلی از بچه ها باهاش مشکل دارند و مطمئنا استاد طلوعی این فصل رو باتدریس فوق العادشون شیرینش می کنند و تعداد تستی که تو کنکور میاد هم بسیار بیشتر از فصول دیگه سال سوم هست
-
اگه بعد از درسهای استاد تست نزنیم درصدهامون تو قلمچی تو چه حدود میتونه باشه
-
بعد هرتدریس تست باید بزنید ک موضوع و تکنیکها کاملا جابفیه براتون اگر زیاد وقت ندارین کتاب 30 سال کنکورو فقط بزنید
-
با سلام صوت کی تدریس می شود
-
اقای طلوعی ممنوووووووون واقعا
فیزیک پیشو 80 زدم :" نمیدونم چه کار خوبی کردم به درگاه خدا که خدا این اساتید گل رو سر راهم گذاشت -
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sahba در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقای طلوعی ممنوووووووون واقعا
فیزیک پیشو 80 زدم :" نمیدونم چه کار خوبی کردم به درگاه خدا که خدا این اساتید گل رو سر راهم گذاشتایوووووووول ^_^
فدات