Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. حسابان
  4. تشکر از اقای ثابتی عزیز
مشکل من یا دینی؟
Mohammad MoziriM
سلام و عرض ادب. اصل مطلب: سر خوندن دینی خیلی حواسم پرت میشه، مطالعه دینی ام مفید نیست خیلی. ولی بقیه درسای عمومی مثل عربی و فارسی خیلی راحت و سریع میخونم اما دینی خیلی لفتش میدم، نمیدونم چطوریه یازدهم ، ریاضی فیزیک.
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
سوال شیمی ۱۱ مبحث آمید
S.ghrmniS
Topic thumbnail image
شیمی
راه ابریشم الا
M
سلام دوستان وقت بخیر من یازدهم تجربیم باتوجه به اینکه امسال نهایی ها تیر برگزار میشه زمان کمی برای تست دهم و یازدهم هست خواستم بدونم توی دو ماه یا سه ماه میشه دهم یازدهم رو تست زد؟؟ و اینکه راه ابریشم الا رو اینجا کسی داشته؟؟ نظرتون چیه دربارش!
سوال مشاوره ای
شروع از صفر تستی
Kiana 5K
سلام همگی من پایه یازدهم ریاضی هستم و سال ۱۴۰۶ کنکور دارم ، منطقه ۳ هستم، من امسال و سال دهم فقط تونستم در حد امتحانای مدرسه بخونم، و نتونستم خوب و کامل تست کار کنم چون میترسیدم تو امتحان نهایی یهو تستی بنویسم تراز های قلمچیم ما بین ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ هست کتاب تست هم دارم برای پایه یازدهم کلا قلمچی آبی دهم ریاضی و فیزیک و هندسه خیلی سبز یه شیمی جامع نشر الگو هم دارم تورو خدا کمکم کنید دارم از داخل از بین میرم..نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم.. معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنم
سوال مشاوره ای
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
فارسی دوازدهم|سودای عشق
HakoH
سلام مجددا توی درس هفتم سودای عشق وقتی میگیم به رنگ خود گرداند مند و مفعول به چه حالتی هستش؟ میشه خود را به رنگ او گرداند؟ خود مفعول و رنگ متمم اسنادی؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|در حقیقت عشق
HakoH
سلام بازم من😂😭 توی بیت در عشق کسی قدم نهد کش جان نیست با جان بودن به عشق در سامان نیست نمیتونم درک و دریافتی از کش داشته باشم نقش متمم گرفته بعد کتابم نوشته که برای او ولی چون من خنگ تر از این حرفام نفهمیدم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|حقیقت عشق
HakoH
توی جمله وجود عاشق از عشق است وجود عاشق گروه نهادی از حرف اضافه و عشق متمم هست اینجا عشق مسند هم میتونن باشه بگیم متمم اسنادی؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|سودای عشق
HakoH
صبح بخیر ✨ توی درس هفتم سودای عشق ترک خود بکند اینجا گروه مفتولی ترک خود هستش الان بخوایم روات تر بکنیمش میشه خود را ترک بکند خود م. الیه در حالت اولیه متن ولی در حالت تبدیل یافته خود را ترک بکند این حالت اتفاق نمی افته الان دستور این بخش چی میشه @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|نی نامه
HakoH
سلام سلام خانوم خوبین 🦦 توی مصرع لیک کس را دید جان دستور نیست را حرف اضافه هست یا فک اضافه چون هر دو تاش و میشه در نظر گرفت اگه حرف اضافه بگیریم به معنی برای اگه فک اضافه میشه دستور دیدن جان کسی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|حقیقت عشق
HakoH
سلام سلام و توی بخش حقیقت عشق از روحانی و جسمانی طالب کمال اند طالب کمال یکجا مسند هست یا گروه مسندی ؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
دبیر
C
سلام بچه ها دبیرای ماز کدوم بهترن برای هر درس برای دانش اموزی که ضعیفه پشت کنکوری تجربی.
سوال مشاوره ای
سوال حسابان
HakoH
میشه اینو حل کنین نقطه ای روی خط y=2xکه مجموع فاصله های ان تا مبدا و نقطه a(2.4)fvhfv 5 fhan
حسابان
!!!لطفا کمکم کنید!!!
00MUZAN000
سلام دوستان.وقتتون بخیر.بنده تازه با آلا آشنا شدم و هنوز با ساختار آلاخونه آشنایی کامل ندارم.بنابراین اگه دیدین جایی سوتی دادم منو ببخشین.اما خب موضوع اصلی این نیست.دلم میخواست از افراد با تجربه یه راهنمایی ای بگیرم .بنده امسال دهم بودم و خب بخاطر وضعیت کشور و دلایل دیگه امسال نتونستم خوب و کامل برا کنکور دهم رو ببندم.معلمام هم خیلی خوب درس نمیدن و من همه جا دنبال فیلم آموزشی بودم تا با آلا آشنا شدم و خب یکم وضعیتم بهتره.معلما هم آروم درس میدن هم بعضی جاهارو درس نمیدن هم خیلی کم نکته میگن و کلا من امسال به نظرم از مدرسه خیلی کم بازدهی داشتم.خودمم یکم تنبلی کردم نخوندم.میخوام تابستون دهم رو مرور کنم و تست بزنم ولی خب دوتا مشکل برام پیش اومد:1.خیلی برای فیلم آموزشی دیدن و فهمیدن مفاهیم وقت کم دارم (چون تابستون دلم میخواد فقط تست بزنم)2.مدرسمون این آخر سالی داره اذیت میکنه و با یه عالمه امتحان و کلاسای بیخود و برنامه و.... خیلی وقتمو گرفته.تازه الان امتحانای نوبت هم یکم دیگه شروع میشه و برا اونا هم باید بخونم.آزمون های آزمایشی هم که انقد مدرسه بد درس داد که یک افت خیلی شدید داشتم . سردرگم شدم.نمیدونم اولویت هامو چطوری بچینم.برنامه ریزیم چطوری باشه.اول از چی شروع کنم تو این تایم کم.مثلا تا میام درس بخونم نمیدونم از چی شروع کنم.یه ربع فکر میکنم از چی شروع کنم فقط.انگیزم و اعتماد به نفسم به شدت پایینه.خیلی از دست خودم عصبانی و ناراحتم.همه اینا هر روز منو سردرگم تر میکنه.لطفا کسایی که تجربه دارن یه کمک ریزی بهم بکنن.ببخشید وقتتونو گرفتم ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر.
سوال مشاوره ای
به بچه های تجربی کمک میکنم
ForuharF
سلام دوستان سعید هستم از سال 99 با آلاخونه آشنا شدم و 1403 کنکور دادم الان دانشجو کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم اگه بچه های تجربی نیاز به کمک داشتن، خوشحال میشم کمک کنم @تجربیا
سوال مشاوره ای
کنکور دوباره حین تحصیل
6
سلام عزیزان .من هنرستانی بودم و در امتحانات نهایی شرکت کردم تا سابقه تحصیلی ایجاد شه برام و کنکور بدم و کنکور هم دادم ولی سراسری قبول نشدم. با شرط معدل اومدم شمسی پور تهران کاردانی و ترم ۲ هستم. اگر بخوام دوباره کنکور ریاضی بدم باید چیکار کنم؟
سوال مشاوره ای

تشکر از اقای ثابتی عزیز

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حسابان
23 دیدگاه‌ها 9 کاربران 794 بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • taha MIRGHEYSARIT taha MIRGHEYSARI

منم واقعا نمیدونم چه شکلی از اقای ثابتی تشکر کنم من از3درصد ریاضی رسیدم به جایی که حدود 7ماهه که توی ازمون قلمچی کمتراز 80درصد نزدم وحتی5بار ریاضی رو 100 زدم.
    ممنون ازآلای عزیز

Mahbobeh ZareM آفلاین
    Mahbobeh ZareM آفلاین
    Mahbobeh Zare
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

taha MIRGHEYSARI سلام شما فقط با فیلم های صفر تا صدشون به این درصد رسیدین؟؟

Somayeh  khanoomS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Mahbobeh ZareM Mahbobeh Zare

Somayeh  khanoomS آفلاین
      Somayeh  khanoomS آفلاین
      Somayeh khanoom
      تجربی

Mahbobeh Zare در تشکر از اقای ثابتی عزیز گفته است:

Mahbobeh ZareM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • mohiiiiiM mohiiiii

من نمیدونستم که کجا باید از اقای ثابتی تشکر کنم
        من تمام دانشی ک از ریاضی و حسابان دارم رو مدیون اقای ثابتی هستم
        واقعا خدا خیرتون بده
        جوری که شما هندسه رو یاد میدید هیچ کسی اینقدر مفهومی یاد نمیده ⁦رمز هایی که برای حستبان میذارید . راه حل های خلاصه ای که برای گسسته و هندسه میگید
        معلمای دهم و یازدهم من خیلی بد بودن و من کلا از رشته ریاضی زده شده بودم ولی شما انگیزه از دست رفتم رو بهم برگرداندید
        همیشه به خانواده میگفتم من چجوری باید الطاف اقای ثابتی رو جبران کنم
        انشالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده
        در آخر ازتون درخواست میکنم اگه امکانش هست جزوه ای هم از حسابان دوازدهم تهیه کنید
        با تشکر از زحمات جبران ناپذیر شما~~

sir_sarabS آفلاین
        sir_sarabS آفلاین
        sir_sarab

mohiiiii واقعا ایشون حسابان من رو از این رو به اون رو کرد، واقعا نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم. امیدوارم تو زندگی به هر چی میخان برسن. و امیدوارم این پیاما رو بخونن. آقای ثابتی، کلی دعای خیر پشت سرتونه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Somayeh  khanoomS Somayeh khanoom

Mahbobeh ZareM آفلاین
          Mahbobeh ZareM آفلاین
          Mahbobeh Zare

Somayeh khanoom سلام شما فقط فیلم های صفر تا صد رو دیدین یا راه ابریشمم هس

0

Somayeh khanoom سلام شما فقط فیلم های صفر تا صد رو دیدین یا راه ابریشمم هس

Somayeh  khanoomS آفلاین
            Somayeh  khanoomS آفلاین
            Somayeh khanoom
            تجربی

Mahbobeh Zare
            سوال منم هست

Mahbobeh ZareM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

Mahbobeh Zare
              سوال منم هست

Mahbobeh ZareM آفلاین
              Mahbobeh ZareM آفلاین
              Mahbobeh Zare

Somayeh khanoom عه ببخشید کنکور حواس برا ادم نمیزاره😄

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

منم واقعا نمیدونم چه شکلی از اقای ثابتی تشکر کنم من از3درصد ریاضی رسیدم به جایی که حدود 7ماهه که توی ازمون قلمچی کمتراز 80درصد نزدم وحتی5بار ریاضی رو 100 زدم.
                ممنون ازآلای عزیز

Mahbobeh ZareM آفلاین
                Mahbobeh ZareM آفلاین
                Mahbobeh Zare

taha MIRGHEYSARI دوست عزیز که ۳% شده ۸۰% لطفا تشریف بیارید پشت تریبون ببینیم چکار کردی؟؟؟

taha MIRGHEYSARIT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

taha MIRGHEYSARI دوست عزیز که ۳% شده ۸۰% لطفا تشریف بیارید پشت تریبون ببینیم چکار کردی؟؟؟

taha MIRGHEYSARIT آفلاین
                  taha MIRGHEYSARIT آفلاین
                  taha MIRGHEYSARI
                  تجربی

Mahbobeh Zare

سلام
                  خوب قطعا معلومه که فقط بایه گوشه نشستن وفیلم اموزشی دیدن ادم به جایی نمیرسه من باخودم گفتم اگر قراره جز 100نفر برتر کشور باشم و برم دانشگاه تهران باید یه تکونی به خودم بدم .تلاش کردم وحدود3ماه روزانه تمرین کردم.اول فیلم هارو میدیدم بعدش از روی درسنامه سیر تا پیاز می خوندم وتستاشو همه رو بررسی میکردم بعدش که از کتاب خیلی سبز اخرش هم از ایکیو استفاده می کردم و می کنم تا الان حدود6750تا تست فقط از ریاضی زدم همین البته نا گفته نماند که علاقه ام دارم

0
                  • taha MIRGHEYSARIT آفلاین
                    taha MIRGHEYSARIT آفلاین
                    taha MIRGHEYSARI
                    تجربی

راستی اینم بگم که وقتی دیدم که ریاضی خودش تراز بالا میده وتراز کل رو هم می کشه بالا روحیه ام هم بالا رفت ومیانگین ترازمم از حدود5500 رسید به6800
                    حالا اگر سوالیی هست خوشحال می شم کمکتون کنم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

Mahbobeh Zare

سلام
                      خوب قطعا معلومه که فقط بایه گوشه نشستن وفیلم اموزشی دیدن ادم به جایی نمیرسه من باخودم گفتم اگر قراره جز 100نفر برتر کشور باشم و برم دانشگاه تهران باید یه تکونی به خودم بدم .تلاش کردم وحدود3ماه روزانه تمرین کردم.اول فیلم هارو میدیدم بعدش از روی درسنامه سیر تا پیاز می خوندم وتستاشو همه رو بررسی میکردم بعدش که از کتاب خیلی سبز اخرش هم از ایکیو استفاده می کردم و می کنم تا الان حدود6750تا تست فقط از ریاضی زدم همین البته نا گفته نماند که علاقه ام دارم

Somayeh  khanoomS آفلاین
                      Somayeh  khanoomS آفلاین
                      Somayeh khanoom
                      تجربی

taha MIRGHEYSARI
                      من فقط ریاضی و عربیم ضعیفه نمیدونم توی این فرصت باقی مونده چیکار کنم

taha MIRGHEYSARIT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

taha MIRGHEYSARI

taha MIRGHEYSARIT آفلاین
                        taha MIRGHEYSARIT آفلاین
                        taha MIRGHEYSARI
                        تجربی

Somayeh khanoom

Somayeh khanoom در تشکر از اقای ثابتی عزیز گفته است:

taha MIRGHEYSARI

مال عربی از کتاب موضوعی خیلی سبز کار کن وتست بزن مال ریاضی هم روی تست های کنکور سال کذشته تمرکز کن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • matin shirinkamM آفلاین
                          matin shirinkamM آفلاین
                          matin shirinkam

https://forum.alaatv.com/topic/27148/حسابان-اقای-لکستانی/17
                          سلام بچه ها اگه خواستین بیاین پیج بالا و درخواست ضبط حسابان 1 و 2 توسط اقای لکستانی کنین یا فقط لایک کنین
                          ریاضیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          پاسخ
                          • پاسخ به عنوان موضوع
                          وارد شوید تا پست بفرستید
                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                          • بیشترین رای ها

• 1
                          • 2
                          • درون آمدن