دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
آجی توروخدا اگه استاد جزوه بقیه فصلاروهم گذاشت لطف کنین برامنم فایلشوبفرستین ممنون میشم ازمحبتت
-
sahartabriz در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام خیلی ممنون ازلطفتون بهاره جون
خواهش میکنم عزیزم
-
آجی توروخدا اگه استاد جزوه بقیه فصلاروهم گذاشت لطف کنین برامنم فایلشوبفرستین ممنون میشم ازمحبتت
باشه عزیزجان...خواهش میکنم
-
سلام . من فارق التحصیل رشته ریاضی هستم و بعد از چند سال میخوام کنکور تجربی بدم . قرار بود معلم خصوصی بگیرم اما با فیلمای شما مشکلات درسیم حل شد و مفاهیمو کاملا فهمیدم . خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم .
-
سلام و وقت بخیر خدمت تمام آلایی ها علی الخصوص دست اندر کاران زحمت کش آلا و آقای پور نصیر و استاد محمدعلی امینی راد
ببخشید من دنبال جلسه پنجاه و هفت بودم فک کنم تو سایت نذاشتین که مربوط میشه به زنگ یا جلسه ی دوم، دهم اردیبهشت نودو چاهار
این جلسه ضبط نشده؟ یا تو آینده آپلود میکنین؟ -
mobinpakza در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام و وقت بخیر خدمت تمام آلایی ها علی الخصوص دست اندر کاران زحمت کش آلا و آقای پور نصیر و استاد محمدعلی امینی راد
ببخشید من دنبال جلسه پنجاه و هفت بودم فک کنم تو سایت نذاشتین که مربوط میشه به زنگ یا جلسه ی دوم، دهم اردیبهشت نودو چاهار
این جلسه ضبط نشده؟ یا تو آینده آپلود میکنین؟سلام، خیر این جلسه ضبط نمیشه.
-
سلام خوبین دوستای عزیز؟؟جزوه فصل 7 دوم رو استادگذاشته؟؟
-
سلام خوبین دوستای عزیز؟؟جزوه فصل 7 دوم رو استادگذاشته؟؟
سلام خیر
-
سلام خسته نباشین استاد توروخدا جزوه فصل 7و8روهم بزارین ازتون خواهش میکنم
-
سلام دوستان
این آموزش زیست از روی کتاب های جدید هست؟ منظورم کتابایی هست که کلا تغییر کرده
چون من میخوام کنکور 96 شرکت کنم خواستم ببینم این آموزش بدردم میخوره یا نه؟ -
سلام اقا خیلی ممنون بابت تدریس عالیتون
-
کاش ما دانش اموز شما بودیم
-
استادتوروخداجزوه فصل 7و8روبزارین ازتون خواهش میکنم
-
جلسه اولش میگه تو جلسه قبل گفتیم ک ....
خب چرا اینطوریه تورو خدا من ب ی امیدی دان کردم جون من استاد یکاری کنید -
D.r Esmaili در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
جلسه اولش میگه تو جلسه قبل گفتیم ک ....
خب چرا اینطوریه تورو خدا من ب ی امیدی دان کردم جون من استاد یکاری کنیدتقریبا 4-5 صفحه رو نگفتن..ولی تو جزوه شون هست..من از جزوه شون خوندم اون قسمتارو
-
mobindanesh
آره باو بخون منم تازه شروع کردم دوتا فصلو خوندم عالیه
واسه کتاب چاپ 93 هستش گویا بخون ک خیلی توپه فقط کاش جزوه فصل 6 و 7 و 8 هم بود دیگه عالیه عالی میشد -
سلام استاد جزوه ی فصل 7و8روکی میزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام یکی ادرس کانال تلگرامی استادرولطف کنه بزاره
-