یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@علی-ف
اگه @sahar-entezari @jahad-20 @MaryaM-_-sh @shivaa-s @m-v هم بتونن 8 ساعت بخونن همه اینکارو میکنیم .
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
5 ساعت
زیست
5 ساعتفیزیک
3 ساعتشیمی
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام صبح بخیر
تایم خواب️11:30
تایم بیداری️7:00
موفق باشید -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بیداری 5/30
خواب 11/55
تا الان 1/5 -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان ببخشید نت من قطع بود 11 وصل شد .
خواب 2:30
بیداری 9:30 -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواب 1:00
بیداری: 8 -
سلام
بیداری 5/30
خواب 11/55
تا الان 1/5نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@عشق-جهاد نيم ساعت زودتر خوابيدين افرين
️
Mohsen Taheri به درسهاي عمومي برنخوره -
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE سلام من هم میتونم شرکت کنم؟
یازدهم تجربی هستم. -
MahdiNOVE سلام من هم میتونم شرکت کنم؟
یازدهم تجربی هستم.Fatemeh Babazadeh اگ اشکال نداره من جواب بدم...عارع اگ نیت درس خوندنه میتونی شرکت کنی خیلی هم خوبه.. فقد باید گزارش بدی..
-
Fatemeh Babazadeh اگ اشکال نداره من جواب بدم...عارع اگ نیت درس خوندنه میتونی شرکت کنی خیلی هم خوبه.. فقد باید گزارش بدی..
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-v
دوستانی که شرکت میکنن یادشون باشه هرشب باید بیان گزارش بدن بینظمی نکنیم .
-
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
MahdiNOVE
سلام من تازه عضو انجمن شدم یه کم بلد نیستم باهاش کار کنم.
منم میخام شرکت کنم -
@عشق-جهاد نيم ساعت زودتر خوابيدين افرين
️
Mohsen Taheri به درسهاي عمومي برنخورهنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-a سوالي داشتين بپرسين حاصل الافيامونو تو انجمن در خدمتتون قرار ميديم
اينجا بچه ها ٨ ساعت قراره حداقل درس بخونن و گزارش بدن. بعضي ها ساعت بيداري و خواب رو هم ميگن كه اونم به مرور تنظيمش كنن
-
please pay attention
-
MahdiNOVE سلام خ ممنون منم خوشوقتم از آشنایی با این تاپیکو بروبکس ؛)بنده فاطمه هستم فاطمه خانوم:/