طرح تغيير چهل روزه
-
@Dr-HELEN اگه بيام همينجا ميام چون حوصله چالش ندارم واسه دل خودم ميخونم
الان اگه به چالش بود حداقل يه ربع روخوني ميكردم بگم ده شد كه بشمرم روزو 😂 ولي وقتي فايده نداره بهتره زودتر برم بخوابم كه خوابم باز بهم نخوره
كلا در مورد انجمن مرددم كه بيام يا نه
شما هرجا ساعت مطالعه بنويسي بتونم ميخونم و دعا ميكنم واسه تداومش هر جا دوست داري فعاليت كن🌹 -
الان اگه به چالش بود حداقل يه ربع روخوني ميكردم بگم ده شد كه بشمرم روزو 😂 ولي وقتي فايده نداره بهتره زودتر برم بخوابم كه خوابم باز بهم نخوره
شما هرجا ساعت مطالعه بنويسي بتونم ميخونم و دعا ميكنم واسه تداومش هر جا دوست داري فعاليت كن🌹 -
سللللللام
-
:confused_face: :confused_face: :confused_face: :confused_face: :confused_face: :downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
-
@jahad-20 انجمن یه جوری شده.ملیکا بود خیلی بهتر بود
-
@jahad-20 انجمن یه جوری شده.ملیکا بود خیلی بهتر بود
-
@jahad-20
@دختر-مشکی-پوش
چي شده عزيزاي دل من 😍 نبينم دلگير باشين ❤️ من علوم نيست بودن نبودنم ولي تا وقتي كه باشم تا جايي كه بتونم هر كاري از دستم بربياد انجام ميدم اجياي گل من ❤️❤️❤️ درس ميخونين دخترا؟مليكابانو وای ملیکا دلمون برات واقعا تنگ شده
-
مليكابانو وای ملیکا دلمون برات واقعا تنگ شده
-
@jahad-20
@دختر-مشکی-پوش
چي شده عزيزاي دل من 😍 نبينم دلگير باشين ❤️ من علوم نيست بودن نبودنم ولي تا وقتي كه باشم تا جايي كه بتونم هر كاري از دستم بربياد انجام ميدم اجياي گل من ❤️❤️❤️ درس ميخونين دخترا؟مليكابانو من باید درس بخونم .معلما دارن انلاین امتحان میگیرن😶
-
مليكابانو خدانکگه ملیکا جونم.😙😙😙😙
-
مليكابانو من باید درس بخونم .معلما دارن انلاین امتحان میگیرن😶
-
مليكابانو اصلا انجمن صفا نداره .بدونت
-
مليكابانو اصلا انجمن صفا نداره .بدونت
-
مليكابانو 😂❤❤❤