7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
این پست پاک شده!
-
M_kavyani_f در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
بعدش ب اقای امینی برسونید ک حرفای غیر مرتبط نزنن و تغییر وتقلید صدا نکنن.ی جوریه
چه جوریه ؟
حرف غیر مرتبط نمیزنن هرچی میگن برای عوض کردن جو هست، ایشون یکی از محبوب ترین دبیرهای آلا هستن، من به شخصه و دیگر دوستان ایشون رو خیلی دوست داریم. -
mohammadhassan در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
M_kavyani_f در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
بعدش ب اقای امینی برسونید ک حرفای غیر مرتبط نزنن و تغییر وتقلید صدا نکنن.ی جوریه
چه جوریه ؟
حرف غیر مرتبط نمیزنن هرچی میگن برای عوض کردن جو هست، ایشون یکی از محبوب ترین دبیرهای آلا هستن، من به شخصه و دیگر دوستان ایشون رو خیلی دوست داریم.منم هرچی میگن یادم میمونه.
خیلی هم مهربون هستن. -
واقعا که تدریس اقای امینی خیلیییییییییی تاثیر مثبتی واسه من داشته ..واقعا که استاد تمام هستن.. ....
-
saeed rostami در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
واقعا که تدریس اقای امینی خیلیییییییییی تاثیر مثبتی واسه من داشته ..واقعا که استاد تمام هستن.. ....
دقیقا. واسه منم همینطور بوده. استاااااااااد ممنون خیلی دوستون دارم
-
Dr.Mah_sa در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام. لنفوسیت ها دیاپدز دارند یا نه؟؟
سلام میشه گفت بله چون لنفوسیت ها بین خون و لنف در گردش اند پس باید دیاپدز داشته باشند.
-
سلام استادتوروخدا برا زیست سوم هم جزوه بزارین آخه جزوه هایی که برا دوم گذاشتین خیلی به دردم خوردن وکمکم کردن
-
سلام
نمیدونم دبیر ما خیلی هوله یا اینکه واقعا این زمانبندی تدریس فصل هاس.
فصل هفتم رو داخل دو جلسه ی 1.5 ساعته که داخل یک روزم بود تموم کرد!!!
خداوکیلی شما هم این مدلیه دبیرتون؟؟
الاان وسطای 8 هستیم /: -
جون من این تن بمیره تا قبل عید این فیلما تکمیل میشه؟؟؟
آخه تا حواس پیش رفتن 7 فروردین هم دوم هم سوم رو باید تموم کنیم واسه قلمچی منم با استاد دارم پیش میرم اما کنده چ خاکی تو سرم کنم ؟؟؟ -
دوستان کلیپای صفر تا صد دوم دبیرستان زیست استاد امینی از کتاب چاپ 93 هست ؟؟؟ تورو خدا هر کی میدونه بگه
-
D.r Esmaili در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
دوستان کلیپای صفر تا صد دوم دبیرستان زیست استاد امینی از کتاب چاپ 93 هست ؟؟؟ تورو خدا هر کی میدونه بگه
فک نکنم
من دیدم خوب بود -
D.r Esmaili در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
جون من این تن بمیره تا قبل عید این فیلما تکمیل میشه؟؟؟
آخه تا حواس پیش رفتن 7 فروردین هم دوم هم سوم رو باید تموم کنیم واسه قلمچی منم با استاد دارم پیش میرم اما کنده چ خاکی تو سرم کنم ؟؟؟خودتون بخونین..قلمچی الان فصل 8ه
-
Dr.Saraaa
خودم دارم میخونم با قلمچی هم پیش میرم ولی درصدام نمیره بالاواسه سال دوم یعنی چاپ 93 نیست اما با چاپ 93 زیاد تفاوتی نداره؟؟؟ download کنم ؟؟؟
نمیدونم والا
من ک از همونایی که میگه میبینم
بیشترکلیات فیلمارو ببینید جزئیات رو خودتون از کتابایی ک دارین بخونین -
ممنون اقا شما عالید