یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
- 
3 ساعت  شیمی شیمی
 3 ساعت دینی دینی
 4 ساعت فیزیک فیزیک
- 
سلام 
 صبح بخیر
 خواب ️11:30 ️11:30
 بیداری ️۵:۱۵ ️۵:۱۵
 موفقباشید 
- 
-_× خواهش میکنم 
 هرچند زیاد برای من فرقی نمیکنه 
- 
سلام 
 خواب 12بیداری 5.30 
- 
تکلیف رو روشن کنید اینجا حاضری بزنیم یا تاپیک قبلی 
- 
سلااااااام 
 خواب:1:
 بیداری6:50
- 
%(#ff0000)[بسمالله الرحمن الرحیم] 
 لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یری ♡سلام 
 ببخشین ک بعد چن روز غیبت دارم میام...شنبه : 1 ساعت  
 یکشنبه : 2 ساعت نیم 
 خوندمدیروز گفتم هرجوری هست 9 ساعت و 10 دیقه ام رو میخونم ولی 6 ساعت و نیم شد ب خاطر ضعف خیلی شدید و سردردی ک گرفتم نتونستم ادامه بدم ... اول هفته تصمیم گرفتم آخر هفته بیام گزارش کل هفته رو بدم ولی ب ابن نتیجه رسیدم اینطوری تعهدم کم میشه... هدف امروز : 9 ساعت و 10 دیقه (انشاءالله) و از اون مهمتر %(#ff0000)[امشب آخر وقت حتناااا مرور میکنم....]  
- 
سلام 
- 
خواب 1130 
 بیداری 6/30
 10/10 دیروز مطالعه داشتم
 خخخخخ
- 
MahdiNOVE در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است: دوستان توجه کنید میخام یکم بهتون استرس بدم    113 روز و 20 ساعت به کنکور مونده ....  نهههههههههههههههههههههههههههههه    
- 
تا الان 4/15          
 رقبا کجایید؟؟
- 
این پست پاک شده!
- 
%(#ff0000)[بسمالله الرحمن الرحیم] 
 خوندمدیروز گفتم هرجوری هست 9 ساعت و 10 دیقه ام رو میخونم ولی 6 ساعت و نیم شد ب خاطر ضعف خیلی شدید و سردردی ک گرفتم نتونستم ادامه بدم ... اول هفته تصمیم گرفتم آخر هفته بیام گزارش کل هفته رو بدم ولی ب ابن نتیجه رسیدم اینطوری تعهدم کم میشه... هدف امروز : 9 ساعت و 10 دیقه (انشاءالله) و از اون مهمتر %(#ff0000)[امشب آخر وقت حتناااا مرور میکنم....]  my name در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است: %(#ff0000)[بسمالله الرحمن الرحیم] 
 خوندمدیروز گفتم هرجوری هست 9 ساعت و 10 دیقه ام رو میخونم ولی 6 ساعت و نیم شد ب خاطر ضعف خیلی شدید و سردردی ک گرفتم نتونستم ادامه بدم ... اول هفته تصمیم گرفتم آخر هفته بیام گزارش کل هفته رو بدم ولی ب ابن نتیجه رسیدم اینطوری تعهدم کم میشه... هدف امروز : 9 ساعت و 10 دیقه (انشاءالله) و از اون مهمتر %(#ff0000)[امشب آخر وقت حتناااا مرور میکنم....]  انشالله 

️
️

️
️