یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
واقعا احتیاج دارم اخراج شم از انجمن تا به خودم بیام یکم درس بخونم.......هرچند میدونم بعد از انجمن بازم بهانه دارم
-
واقعا احتیاج دارم اخراج شم از انجمن تا به خودم بیام یکم درس بخونم.......هرچند میدونم بعد از انجمن بازم بهانه دارم
Zaraa در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اتفاقن به نظر من مفیده اگه هی نخوای الکی توش بگردی. من دیروز 14 ثانیه درس خوندم
ولی از دیروز که عضو شدم هم باعث شد امروز یکی دو ساعت زودتر از بقیه روزا بیدار شم هم تا الان خداروشکر 4-5 ساعت خوندم
-
Zaraa در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اتفاقن به نظر من مفیده اگه هی نخوای الکی توش بگردی. من دیروز 14 ثانیه درس خوندم
ولی از دیروز که عضو شدم هم باعث شد امروز یکی دو ساعت زودتر از بقیه روزا بیدار شم هم تا الان خداروشکر 4-5 ساعت خوندم
-
مليكابانو فکر نکنم.....میدونی چیه....من با کامپیوتر میام فیلمای انجمنو میبینم......واقعا هم دلم میخواد سری بزنم انجمن.ولی تومیتونی گوشیتو اصن خاموش کنی
-
مليكابانو فکر نکنم.....میدونی چیه....من با کامپیوتر میام فیلمای انجمنو میبینم......واقعا هم دلم میخواد سری بزنم انجمن.ولی تومیتونی گوشیتو اصن خاموش کنی
-
-_× نمیدونم بخدا انگار طلسم شدم که درس ننخونم..شانسه منم هروقت سرعقل میام درس بخونم یا مهمون داریم یا اصن نمیشه درس خوند
-
Zaraa انرژی منفی نده دختر جون....ما ۱۷یا۱۸سالمون بیشتر نیس باید خ پر انرژی داشته باشیم
مهمون اومد طوفان شد سیل اومد هرچییی تو باز براش بجنگ....
-
-_× من 16سالمه.......قراربود اونقدر بشینم کتابو بخونم که دیگه برا کنکور فقط دوازدهم رو بخونم دهم و یازدهمو روخوانی کنم!!!!!!!الان همه برنامه هام به هم ریخته
-
-_× نمیدونم بخدا انگار طلسم شدم که درس ننخونم..شانسه منم هروقت سرعقل میام درس بخونم یا مهمون داریم یا اصن نمیشه درس خوند
-
Zaraa اگه منظورت نوبت دومه که نوبت دوم فوقش 16 میشی اصل معدل سال کنکوره از الان داری منفی بافی میکنی
-
-_× من 16سالمه.......قراربود اونقدر بشینم کتابو بخونم که دیگه برا کنکور فقط دوازدهم رو بخونم دهم و یازدهمو روخوانی کنم!!!!!!!الان همه برنامه هام به هم ریخته
Zaraa اشتباهه منو نکن!من اگ برگردم عقب دهم میرم عشقوحال درسمو میخوندم یه کتاب تستم کامل میزدم من نمدونم چی میخوای از آیندت ولی اگ هدفت پزشکیه یه جایه خوبه بخدا دیر نیس....من از دهم ذهنم درگیره کنکور بودم هرجا میرفتیم کتاب دستم بود...از زندگی هیچی نفمیدم الان واقعن خستم!ولی ادامه میدم....
-
0Alfred0 مشکل اینجاست......با الا که اشنا شدم گفتم به بچه ها از طرفی همه مسخرمم میکنن کنکوریوو.....خلاصه چشما رو به منه تا مسخرم کنن باید جبران کنم
-
Zaraa اگه منظورت نوبت دومه که نوبت دوم فوقش 16 میشی اصل معدل سال کنکوره از الان داری منفی بافی میکنی