چرا
-
-_× ميدوني فاطمه من هزاربار برنامه امو عوض كردم هي گفتم عيب نداره تا الان نخوندم يه خورده فشرده تر ميكنمش الان جوري شده كه تا دوهفته قبل كنكور هم بخوام درسهام تموم شه بازم انقد حجم كارم بالاست كه روي هم جمع ميشه
تازشم دوهفته به كنكور شبيه فاجعه ميمونه
امتحانا هم كه هيچي ديگه فقط زور خودمو بزنم شهريوري نشممليكابانو میتونی یه سری مباحثو جم کنی....من میشناسم دانشجویی ک ۳ماه مونده ب کنکور شرو کرده الان پزشکی همدان میخونه....یه هدف همین امروز برا خودت انتخاب کن چیزیکه واقعن برات مهمه و حاظری براش بجنگی...ملیکا فراموش نکن ما قراره یه بار تو این دنیا زندگی کنیم تمامه تلاشتو بکن همین الان تو گوگل برو سراغه مباحثه مهمه کنکوره انسانی... میتونی اصن من میگم ترازت۳۰۰۰هس مطمعن باش تو این برهه از زمان میتونی...بزار یه سری شات از حقیقته انسانو انرژیه درونش بفرستم تا انقد خودتو دسته کم نگیری!مشکله تو انگیزه هس ک تو اولین قدم یه هدف باید داشته باشی...الان رتبه یک کنکورم داره مثه تو درسا رو از اول میخونه و مرور میکنه...کاملن بدیهیه الان فک کنی هیچی بلد نیسی!
-
-_× ميدوني فاطمه من هزاربار برنامه امو عوض كردم هي گفتم عيب نداره تا الان نخوندم يه خورده فشرده تر ميكنمش الان جوري شده كه تا دوهفته قبل كنكور هم بخوام درسهام تموم شه بازم انقد حجم كارم بالاست كه روي هم جمع ميشه
امتحانا هم كه هيچي ديگه فقط زور خودمو بزنم شهريوري نشم -
امتحانا هم كه هيچي ديگه فقط زور خودمو بزنم شهريوري نشممليكابانو سلام
منم وضعیتم مثه توعه تقریبا ولی اگه بخوام کم بیارم هیچ اتفاقی نمی افته و سال دیگ این موقع میخوام بگم کاش همون تایمی ک داشتم (حتی اگه کم بود) رو میخوندم ولی اگه دست از تلاشم نکشم شاید بالاخره یه رتبه ای بیارم میدونی چی میگم ؟
باید باوراتو تغییر بدی
به نظر من اگه بزاری فکرای منفی تو ذهنت جاواکنه دیگه جایی واسه فکرای مثبت نمیمونه
من فکر میکنم سه روز که خوب درس بخونی میفتی رو دور درس خوندن
من از حرفت خیلی خوشم اومد که گفتی صبحا ساعت بیداریتون رو نگین بزارین شبا بگین ک کمتر سایت بیاید و برنامتون هم خراب نشه چون معلومه تایمت واست ارزش داره
پس این زمانو واسه ناامیدی و احساس شکست و احساس عذاب وجدان واسه کارایی ک باید انجام میدادی و ندادی نزار و درس بخون فقط
درس بخون بدون فکر کردن به نتبجه
اگه کنکور دادی و نتیجه خوب شد که هیچی اگه بد شد دوباره واسش تلاش کن
واسه اون چیزی ک میخوای تلاش کن -
بچه ها چرا يه روز كه ده ساعت ميخونم بعدش طول ميكشه يمي دو روز تا دوباره ده بشه؟ اصن چرا اين درس خوندن درست نميشه
عيد شد
كمك
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار -
یکی از کارایی که میتونی انجام بدید اینه که واسه خودتون جریمه تعین کنید.
مثلا بگی من اگر ساعت 4:00 بیدار نشدم ، سه روز با تکنولوژی قهرم. یا مثلا اگر امروز ساعت مطالعه دلخواه هم رو بدست نیووردم ، فلان کار رو انجام میدم که برام سخته یا نشدنیه.
یعنی با این کار تو یه عمل انجام شده قرار میگیری .
روی من که اثر داره و خودتون احتمالا دیدید که ساعت مطالعه ام سریع تغیر کرد و تقریبا به تعادل رسید .
به امتحانش می ارزه... -
@خون-سرخ اين چه حرفيه
همه ي اسما انگليسي بودن زير اسم شما حاميان الاء و اين چيزا بود فكر كردم كل اسما رو منشن كردميه @ بنويسين متوجه ميشين چي ميگم