كمك😑
-
بچه ها من كتاباي موضوعي ادبياتو كتاب ريدينگ زبان و درك مطلب عربيو هي پشت گوش انداختم خريدنشونو . خوب نميخوندم هي با خودم ميگفتم فعلا فشار نيارم رو بابام حول و حوش عيد ميخرم شروع ميكنمشون. الان خواستم زنگ بزنم بيارن مامانم ميگه با اين ويروس لازم نكرده 😐 قرباني مراعات بابام شدم بايد همونجا ميخريدم 😂 الان چيكار كنم به نظرتون پي دي افي چيزي سراغ دارين ؟ 😐
خانوم شما اون درك متناي عربيو از اپليكيشن ميذاشتين؟ اونا خيلي خوب بودن ميخوامشون 😥
دستور ، ارايه، قرابت،.. 😑
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
همیار -
بچه ها من كتاباي موضوعي ادبياتو كتاب ريدينگ زبان و درك مطلب عربيو هي پشت گوش انداختم خريدنشونو . خوب نميخوندم هي با خودم ميگفتم فعلا فشار نيارم رو بابام حول و حوش عيد ميخرم شروع ميكنمشون. الان خواستم زنگ بزنم بيارن مامانم ميگه با اين ويروس لازم نكرده 😐 قرباني مراعات بابام شدم بايد همونجا ميخريدم 😂 الان چيكار كنم به نظرتون پي دي افي چيزي سراغ دارين ؟ 😐
خانوم شما اون درك متناي عربيو از اپليكيشن ميذاشتين؟ اونا خيلي خوب بودن ميخوامشون 😥
رتبه-های-انجمن-آلاء
همیار -
مليكابانو از گاج مارکت سفارش بده بسته هاش مخصوص کاملا پلاستیک گرفتست (3لایه)
pdf سخته چون مثل کتاب نمی تونی روش مانور بدی -
این پست پاک شده!
-
رتبه-های-انجمن-آلاء
همیار -
مليكابانو پی دی اف عملکردت رو میاره پایین، چشماتم ضعیف میشه، اگه میتونی کتاب تهیه کنی بهتره
من همه درسام رو جامع میکرو گاج گرفتم بیشترش از کتاب درسیه🌹
ولی اگه میخونی بگیر😊Gole Narges بحث هزينش نيست الان ما كه ديگه خريد عيد نميريم پول توجيبيم هست 😂 مامانم ميگه كتاب هزار دست چرخيده ضدعفوني هم نميشه . اين مدت من و بابام خيلي بي احتياطي كرديم مامانم شاكيه در حد لاليگا
-
این پست پاک شده!
-
Gole Narges بحث هزينش نيست الان ما كه ديگه خريد عيد نميريم پول توجيبيم هست 😂 مامانم ميگه كتاب هزار دست چرخيده ضدعفوني هم نميشه . اين مدت من و بابام خيلي بي احتياطي كرديم مامانم شاكيه در حد لاليگا
-
Gole Narges خدا ريشه ي اين كرونا رو بسوزونه 😑
-
Gole Narges خدا ريشه ي اين كرونا رو بسوزونه 😑
-
@Saahaar در كمك😑 گفته است:
@mehdi-esfandiari از نظر شرعی مشکل داره اینکار :|
درضمن
لینک هم نباید بزارید !ولی از نظر عقلی مشکل نداره
مثلا واسه یه درس بین چند تا نشر گیر میکنی کدومو بخری در این مواقع pdfشو میگیری مقایسه میکنی از هر کدوم خوشت اومد میری همونو میخریش. هم شرع رعایت میشه هم عقل رعایت میشه هم پول توی جیب حفظ میشه:grinning_face_with_big_eyes: -
@Saahaar در كمك😑 گفته است:
@mehdi-esfandiari از نظر شرعی مشکل داره اینکار :|
درضمن
لینک هم نباید بزارید !ولی از نظر عقلی مشکل نداره
مثلا واسه یه درس بین چند تا نشر گیر میکنی کدومو بخری در این مواقع pdfشو میگیری مقایسه میکنی از هر کدوم خوشت اومد میری همونو میخریش. هم شرع رعایت میشه هم عقل رعایت میشه هم پول توی جیب حفظ میشه:grinning_face_with_big_eyes:milad saeedi اونجا فقط ی بخشی از کتابه
ولی کانالایی ک تو تلگرام هستن کل کتابو دربر میگیرن :/ -
@Saahaar باشه نگاه نميكنم
ناظم كامنت ايشونو با اجازه ي خودشون البته پاك كنين لطفا
@mehdi-esfandiari ممنون بازم 🌹 -
milad saeedi اونجا فقط ی بخشی از کتابه
ولی کانالایی ک تو تلگرام هستن کل کتابو دربر میگیرن :/@Saahaar در كمك😑 گفته است:
milad saeedi اونجا فقط ی بخشی از کتابه
ولی کانالایی ک تو تلگرام هستن کل کتابو دربر میگیرن :/سابقه نشون داده ما کتاب فیزیکی هم نمیخونیم چه برسه pdf
خب با 10 تا صفحه از کتاب نمیشه ازش سر در آورد باید کلشو دید بعد تصمیم گرفت -
رتبه-های-انجمن-آلاء
همیار -
مليكابانو :) :heart_suit:
اینکه مجبور هستی استفاده کنی رو ، شرایطش رو نمیدونم ک جایزه یا نه شرمنده( :