كمك😑
-
Gole Narges منو اكه ميگي كه نه تايم درسم نيست
من اصن نميتونم دوتا كارو بكنم با هم 😂 -
Gole Narges منو اكه ميگي كه نه تايم درسم نيست
من اصن نميتونم دوتا كارو بكنم با هم 😂 -
Gole Narges حتي تو اون فاصله اي كه نبودم داشتم شام ميخوردم در اين حد متمركز 😂
-
Gole Narges حتي تو اون فاصله اي كه نبودم داشتم شام ميخوردم در اين حد متمركز 😂
-
بچه ها من كتاباي موضوعي ادبياتو كتاب ريدينگ زبان و درك مطلب عربيو هي پشت گوش انداختم خريدنشونو . خوب نميخوندم هي با خودم ميگفتم فعلا فشار نيارم رو بابام حول و حوش عيد ميخرم شروع ميكنمشون. الان خواستم زنگ بزنم بيارن مامانم ميگه با اين ويروس لازم نكرده 😐 قرباني مراعات بابام شدم بايد همونجا ميخريدم 😂 الان چيكار كنم به نظرتون پي دي افي چيزي سراغ دارين ؟ 😐
خانوم شما اون درك متناي عربيو از اپليكيشن ميذاشتين؟ اونا خيلي خوب بودن ميخوامشون 😥
دستور ، ارايه، قرابت،.. 😑
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
همیاراز گاج مارکت سفارش بده بستش ک رسید با دستکش بگیر بزار ی جا ک کسی باهاش درتماس نباشه بعد دو روز بازش کن
تنها راهی ک ب ذهنم میرسه -
سلام
خوب اگه واقعا با pdf راحتی ب نظرم میتونی بری تو سایت خود انتشاراتی ها با ی قیمت خیلی کمتر از خود کتاب میتونی pdf اش رو بخری و استفاده کنی اینطوری هم تمیزه هم شرعی و هم قانونی !
همه هم دارن این امکان رو خیلی سبز اگ میخواستی بگیری اپش "خیلی بوکز" هست سرچ کنی میارهولی اگ با کتاب راحت تری میگن ویروس روی کاغذ بیشتر یکی دو هفته نمیمونه و بعدش خود ب خود میمیره...
میتونی بخریش بعد خود جعبه ایی ک برات پست شده رو توی همون پارکینگ یا حیاط یا هر جا (نمیدونم خونه اتون چ شکلیه 😬😶😂😂) بذارش بعد دو هفته درش رو باز کن بازم اگ حساس بودین زیر جعبه هه رو ضد عفونی کنید خود جعبه رم آتیش بزنید 😐😂 (اسیر شدیم ی خاطر این ویروس ب خدا 😐😑😑😂😂😂)پ ن : میگن کتاب رو میشه تو مایکروفر هم گذاشت 😐😶😶😶😶😑😑😑😑😑
ولی ب نظرم این کارو نکنی بهنره یهو کتابات برشته میشن ته میگیرن😬😐😂😂😂😂😂😂 -
سلام
خوب اگه واقعا با pdf راحتی ب نظرم میتونی بری تو سایت خود انتشاراتی ها با ی قیمت خیلی کمتر از خود کتاب میتونی pdf اش رو بخری و استفاده کنی اینطوری هم تمیزه هم شرعی و هم قانونی !
همه هم دارن این امکان رو خیلی سبز اگ میخواستی بگیری اپش "خیلی بوکز" هست سرچ کنی میارهولی اگ با کتاب راحت تری میگن ویروس روی کاغذ بیشتر یکی دو هفته نمیمونه و بعدش خود ب خود میمیره...
میتونی بخریش بعد خود جعبه ایی ک برات پست شده رو توی همون پارکینگ یا حیاط یا هر جا (نمیدونم خونه اتون چ شکلیه 😬😶😂😂) بذارش بعد دو هفته درش رو باز کن بازم اگ حساس بودین زیر جعبه هه رو ضد عفونی کنید خود جعبه رم آتیش بزنید 😐😂 (اسیر شدیم ی خاطر این ویروس ب خدا 😐😑😑😂😂😂)پ ن : میگن کتاب رو میشه تو مایکروفر هم گذاشت 😐😶😶😶😶😑😑😑😑😑
ولی ب نظرم این کارو نکنی بهنره یهو کتابات برشته میشن ته میگیرن😬😐😂😂😂😂😂😂my name 😂😂😂😂
من راستش از ديروز كه داشتم ميمردم جون عزيز شدم 😂
مرسي از راهكارات 🙃
راستي من تو تاپيك تغيير خواستم منشنت كنم بگم كجايي به فكرتم گفتم شايد نخواي سايت بياي و رفتي پس بهتره چيزي نگم
خلاصه بگم كه واقعا ازت ياد ميگيرم يه بار گفتم قهرمان من و هنوزم سر حرفم هستم چون با همه ي ايراد و اشكالا ادامه ميدي
اميدوارم ايرادا هم به زودي مرتفع شه -
my name 😂😂😂😂
من راستش از ديروز كه داشتم ميمردم جون عزيز شدم 😂
مرسي از راهكارات 🙃
راستي من تو تاپيك تغيير خواستم منشنت كنم بگم كجايي به فكرتم گفتم شايد نخواي سايت بياي و رفتي پس بهتره چيزي نگم
خلاصه بگم كه واقعا ازت ياد ميگيرم يه بار گفتم قهرمان من و هنوزم سر حرفم هستم چون با همه ي ايراد و اشكالا ادامه ميدي
اميدوارم ايرادا هم به زودي مرتفع شه -
@وكيل-باشي خواهش میکنم 🍀
ممنون ک ب یادم هستی 😍🙏🌸🍃
خوشحالم ک حضورم کمکت میکنه (خداروشکر واقعا )😍
و خوشحالم ک دوباره داری شروع میکنی ☺راستی پست هارو ک خوندم انگار سرما خورده بودی... 😷😕
خوبی ؟ بهتر شدی ؟ -
my name هنوز خوب نشدم 🤕 يه خورده تبم برگشته گلودرد و تهوع هم دارم خوابمم مياد همش😂 ولي خيلي بهترم خيلي حالم بد بود
خوشحالم كه دوست خوبي مث تو دارم ❤️@وكيل-باشي
خداروشکر ک بهتری
آبجوش و لیمو و عسل بخور برا گلو درد خیلی خوبه (اگ کسی هستی ک زود سردیت میشه ی کوچولو عسلش رو غالب کن ولی ن خیلی ک گلوت رو بزنه)
سیب هم تا جایی ک میدونم برا تب و خواب آلودگی خوبهمنم خوشحالم بابت چنین دوستی 😍😎🍃
-
@وكيل-باشي
خداروشکر ک بهتری
آبجوش و لیمو و عسل بخور برا گلو درد خیلی خوبه (اگ کسی هستی ک زود سردیت میشه ی کوچولو عسلش رو غالب کن ولی ن خیلی ک گلوت رو بزنه)
سیب هم تا جایی ک میدونم برا تب و خواب آلودگی خوبهمنم خوشحالم بابت چنین دوستی 😍😎🍃
-
my name داداشم ميگفت يه كليپ طب سنتي ديده كه عسل توي ابجوش يه ماده ي مضر توليد ميكنه
شربتشو خوردم 😂❤️ -
@وكيل-باشي واقعا؟! 😐😦
من که یه عمره موقع سرماخوردگی هام تنها دارویی ک خوبم میکنه همینه 💔😐😶😶 -
my name نميدونم هركسي يه چيزي ميگه نميدونم به كي ميشه اعتماد كرد
ولي خب دفع خطر احتمالي كن😂
شربتشم خيلي خوشمزه اس 😋