IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
اقا چرا فیلما رو نمیذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تدریس استاد عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی -
متاسفانه خیلی کند پیش میره
کاش سریعتر پیش میرفت
خیلی عقبیم از مدرسه -
استاد کجان خبری ازشون نیست پس چرا ؟؟؟
-
سلام این جمعه قلم چی از هم نهشتی سوال میده و استاد اونجارو تدریس نکردن چرا؟؟؟
-
سعید جان داداش فک کنم مجبوری خودت بخونی فک نکنم برا این هفته اماده بشه داداش ، مبث اسونیه اتفاقا
-
آره داداش محمد خودم خوندم
-
ضرب دکارتی رو از جبر دارن تدریس میکنن یا تو گسسته هم داریم؟
-
سلام خسته نباشید ببخشید مبحث همنهشتی رو استاد کی تدریس میکنن
-
ایشون فرمودن در خلال همین جلساتی که تدریس میشه همنهشتی رو هم تدریس میکنن
من بهتون پیشنهاد میکنم از استاد شامی زاده استفاده کنید
من امروز گسسته رو 70 درصد زدم تو قلمچی -
البته منظورم برای همنهشتی بود که فعلا تدریسش قرار داده نشده
وگرنه استاد موذنی پور هم عالی هستن -
چرا دیگه اپ نمیشه
-
سلام. استاد موذنی پور هندسه تحلیلیرم تدریس کردن!؟ http://www.driq.com/Handlers/VideoDownloadHandler.ashx?id=28f3c0f0-ab8f-494c-a337-5984fcf6ca3f
-
amirkorosh.a
نه کامل نشد -
سلام
استاد احتمال رو هم تدریس خواهند کرد؟ -
استاد توروخدا یه خورده سریعتر
-
استاد کجان داریم از ازمون اروم اروم عقب میفتیم استاد به دادمون برس ما به شما دیگه وابسته شدیممممممممممم
-
تست های مهمتون رو با دیگران به اشتراک بذارید,توضیحات
http://forum.alaatv.com/topic/3040/تست-های-مهم-هندسه-تحلیلی/2
-
alireza_ysf75 sohrab ببخشید استاد شامیزاده در کلاس هندسه تحلیلی سال 94 گفتند که به احتمال 99 درصد امسال (یعنی در کنکور 95)یه سوال از هذلولی دارین.بعد تو کنکور 95 هم که یه سوال از هذلولی بود.میشه ازشون بخوایین با این سابقه طولانی و تجربه ای که دارن پیش بینی کنن امسال از چی سوال میاد تو تحلیلی و گسسته؟خواهش میکنم ازشون سوال کنین.خیلی واجبه