ریدینگ
-
جواب سوالای R6
-
Melika Khajeh منم ی دونه غلط داشتم ولی تو 8 دقیقه زدم که باید زمانمو کمتر کنم!
من ی فیلمی هندی دیده بودم همه ی این متنی که گفت تو اون فیلم بود. شاید واسه همون سوال1 رو غلط زدم آخه اون یارو تو فیلم هم رفت شنا کرد تو رودخونه بعدشم خاکستر یکی دیگه رو ریخت توش!!! -
R7(بریم چندتا سطحC هم بزنیم)
-
Melika Khajeh منم ی دونه غلط داشتم ولی تو 8 دقیقه زدم که باید زمانمو کمتر کنم!
من ی فیلمی هندی دیده بودم همه ی این متنی که گفت تو اون فیلم بود. شاید واسه همون سوال1 رو غلط زدم آخه اون یارو تو فیلم هم رفت شنا کرد تو رودخونه بعدشم خاکستر یکی دیگه رو ریخت توش!!!Mohsen Taheri
8دقیقه ک دو دقیقه از زمانش بالاتره من کلی رو سوال 4 فکر کردم آخرشم سوال 2 رو غلط زدم توی توضیحات شهاب اناری قبلا دیده بودم که every توی جواب -سوال و غلط می کنه ولی یادم رفته بود. -
Mohsen Taheri
8دقیقه ک دو دقیقه از زمانش بالاتره من کلی رو سوال 4 فکر کردم آخرشم سوال 2 رو غلط زدم توی توضیحات شهاب اناری قبلا دیده بودم که every توی جواب -سوال و غلط می کنه ولی یادم رفته بود.Melika Khajeh آره دیگه!!واسم دعا کن بهتر بشم والا اینجوری باید از خیر یکی از متنای کنکور بگذرم.
راستش همه رو می تونستم اولین بار بزنم ولی خب احتیاط بی جا کردم.
من از ی رتبه ی دورقمی کنکور پرسیدم گفتش من اول که دارم متنرو می خونم میرم یکی یکی سوال ها رو هم می خونم مثلا 4 خط اول رو که خوندم می رم صورت سوال 1 رو می خونم بعدم همینجوری ادامه می دم!
راستش من واسه این سوال از اول رفتم کل صورت سوالا رو خوندم فقط چون ی خورده واژگان جدیدی داشت زیاد نتونستم سریع بزنم.
آره اون سوال که گفته "همه ی مردم هند" که غلطه مثلا تو هند مسلمونم داریم ولی اونا که اینکار رو نمی کنن!(خودش تو متن گفت هندوها این کارا رو می کنن)! -
Melika Khajeh آره دیگه!!واسم دعا کن بهتر بشم والا اینجوری باید از خیر یکی از متنای کنکور بگذرم.
من از ی رتبه ی دورقمی کنکور پرسیدم گفتش من اول که دارم متنرو می خونم میرم یکی یکی سوال ها رو هم می خونم مثلا 4 خط اول رو که خوندم می رم صورت سوال 1 رو می خونم بعدم همینجوری ادامه می دم!
راستش من واسه این سوال از اول رفتم کل صورت سوالا رو خوندم فقط چون ی خورده واژگان جدیدی داشت زیاد نتونستم سریع بزنم.
آره اون سوال که گفته "همه ی مردم هند" که غلطه مثلا تو هند مسلمونم داریم ولی اونا که اینکار رو نمی کنن!(خودش تو متن گفت هندوها این کارا رو می کنن)!Mohsen Taheri
لازم نیست از یکی از متنا بگذری اگه توی این درس قوی هستی.من فیلمای آموزش تست زنی رو دیدم میگه اول اونایی ک بلدی و توزمانی ک داری بزن بعد بیا اونایی ک بلد نیستی رو تو وقت اضافه ای ک میاری از درسای دیگه بزن. -
Melika Khajeh آره دیگه!!واسم دعا کن بهتر بشم والا اینجوری باید از خیر یکی از متنای کنکور بگذرم.
آره اون سوال که گفته "همه ی مردم هند" که غلطه مثلا تو هند مسلمونم داریم ولی اونا که اینکار رو نمی کنن!(خودش تو متن گفت هندوها این کارا رو می کنن)!Mohsen Taheri روش جواب دادن readingنویسنده کتاب زبان مبتکران اینه ک میاد سوالارو با روش جواب دادنش دسته بندی میکنه
میگه سوال اول مربوطه ب جمله های اول
main ideaیا ایده اصلی باید شامل کل پاراگراف یا متن باشه نه ی قسمتی ازش
ی سوال هست ک جوابش توی متنه ولی با کلمات مترادفش
یسوال مربوط ب ارجاع متنه که مثلا مرجع کلمهthey چیه
ی سوال معنی ی کلمه جدیده ک باید از جملات فبل و بعد توی متن متوجهش بشی -
Mohsen Taheri روش جواب دادن readingنویسنده کتاب زبان مبتکران اینه ک میاد سوالارو با روش جواب دادنش دسته بندی میکنه
میگه سوال اول مربوطه ب جمله های اول
main ideaیا ایده اصلی باید شامل کل پاراگراف یا متن باشه نه ی قسمتی ازش
ی سوال هست ک جوابش توی متنه ولی با کلمات مترادفش
یسوال مربوط ب ارجاع متنه که مثلا مرجع کلمهthey چیه
ی سوال معنی ی کلمه جدیده ک باید از جملات فبل و بعد توی متن متوجهش بشیMelika Khajeh
روش برخورد با لغات جدید -
R7(بریم چندتا سطحC هم بزنیم)
Mohsen Taheri R7سخت ترین سوال1----زمان:11دقیقه
2 4 3 4```
-
Melika Khajeh
روش برخورد با لغات جدیدMelika Khajeh منم این کتاب جامع ایشون رو دارم. همه ی تستای لغت و گرامرشو زدم ولی اصن این مهارتایی که واسه ریدینگ و کلوز می گفت رو نمی خوندم! شما مطالع ش کردین این بخشا رو؟؟؟کامل یاد میده همه ی تکنیکا رو یا نه؟؟؟
راستی فیلم از کجا گرفتین؟؟؟؟میشه منم راهنمایی کنین؟؟
ممنون -
ریدینگ های کدوم کتاب میزاری
-
fatemeh s0 کنکورن همشون! از کتاب مهروماه!
شمام اگه پیشنهادی دارید بگید لطفا -
fatemeh s0 کتاب کنکور تخصصی زبان مبتکران
-
fatemeh s0 ببخشید من فکر کردم از من پرسیدی جواب دادم
-
Melika Khajeh منم این کتاب جامع ایشون رو دارم. همه ی تستای لغت و گرامرشو زدم ولی اصن این مهارتایی که واسه ریدینگ و کلوز می گفت رو نمی خوندم! شما مطالع ش کردین این بخشا رو؟؟؟کامل یاد میده همه ی تکنیکا رو یا نه؟؟؟
راستی فیلم از کجا گرفتین؟؟؟؟میشه منم راهنمایی کنین؟؟
ممنونMohsen Taheri کتاب من کنکور تخصصی زبان مبتکرانه
reading هفت تا تکنیک داره که توی کتاب یاد میده به نظر من که کامل توضیح داده
فیلم آموزش تست و هم توی سایت علیرضا افشار دیدم ک تخصصش توی مشاوره و تست زنیه. -
Mohsen Taheri کتاب من کنکور تخصصی زبان مبتکرانه
reading هفت تا تکنیک داره که توی کتاب یاد میده به نظر من که کامل توضیح داده
فیلم آموزش تست و هم توی سایت علیرضا افشار دیدم ک تخصصش توی مشاوره و تست زنیه.Melika Khajeh موفق باشی
-
Melika Khajeh موفق باشی
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Melika Khajeh آره شبی در میون میذاریم یکی من یکی تو. من چون اینا سبک کنکورن میذارم والا متن که فراوونه.
ممنون برای راهنماییتون راستش آره 504 رو خوندم.ولی میرم این سایتی که شمام گفتی می بینم.
فقط فعلا کلوز نذار خواهشا باشه فقط ریدینگ! -
این پست پاک شده!
Melika Khajeh اپش رو از کجا بگیرم؟
-
fatemeh s0 ببخشید من فکر کردم از من پرسیدی جواب دادم
Melika Khajeh نه این چ حرفیه عیب نداره