سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
سلام
بنده به تازگی متوجه شده موسسه ای شب قبل از ازمون اقدام به فروش سوالات و کلید سوالات میکند
خواستم به بچه ها بگم
اسم موسسه هم میگم:(کانون فرهنگی اموزش قلمچی)
و حدود 12000 نفر فقط در رشته تجربی اقدام به خرید سوالات و کلید میکنند
در نتیجه تراز و نتیجه ی ازمون ما کلا کشکه -
سلام و خسته نباشید خدمت الایی های عزیز جا داره از زحمات بی مضایقتون از صمیم قلب قدر دانی کنم و از استاد عزیز و باارزشمون جناب اقای اقجانی تشکر کنم .استااااد امید خیلی ها بعد خدا به شماس
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
بنده به تازگی متوجه شده موسسه ای شب قبل از ازمون اقدام به فروش سوالات و کلید سوالات میکند
خواستم به بچه ها بگم
اسم موسسه هم میگم:(کانون فرهنگی اموزش قلمچی)
و حدود 12000 نفر فقط در رشته تجربی اقدام به خرید سوالات و کلید میکنند
در نتیجه تراز و نتیجه ی ازمون ما کلا کشکهچ اهمیتی داره کانون؟تو کنکور که نمیشه خرید!!
کانون رو ترازی نگاه نکنید،دیدتون این باشه که بر اساس تلاشم چقدشو نتیجه گرفتم؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
سوالاتش هم انصافا آبکی هست شیمی پیش دانشگاهی این هفتش رو به جز سوال آخرش هر کدومش رو زیر 30 ثانیه میشد زد
بیشتر سوالاتش هم توسط دانشجوها طرح میشه.شما که شرکت کردی ناراحت نباش حالا مهم اینه که خودت رو محک بزنی تا روز کنکور مشخص نیست که کی چه رتبه ای میاره -
sahba
حرف شما درسته ولی وقتی 12000 نفر و بیشتر اقدام به خرید سوالات و بدتر از همه کلید ازمون میکنند
شما به عمق فاجعه باید پی ببرید -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sahba
حرف شما درسته ولی وقتی 12000 نفر و بیشتر اقدام به خرید سوالات و بدتر از همه کلید ازمون میکنند
شما به عمق فاجعه باید پی ببریدعی وای من
-
اگه خواستید ایدی اون کسی که میفروشه هم بهتون میدم تا باورتون شه
-
یه سر به ادرس کانالی که میزارم بزنید و ببینید خودتون
https://t.me/tajrobi7c -
sahba
شما به عمق فاجعه باید پی ببریدعمق فاجعه ش به چه دردم میخوره؟کل کنکور عمق فاجعه س.ولی خب مجبوریم تو این فاجعه باشیم
در این سیستم اموزشی غلط که دانش اموز مجبوره برای دانشگاه قبول شدن بره به این موسسات رجوع کنه ما هم مجبوریم.این وسط تخلفی اگه بشه نه به ما ربطی داره نه به اعتراض ما وقعی گذاشته میشه.پس بیخیال! -
منکه نشستم همش تست کنکور میزنم اصلنم قلمچی برام مهم نیست فقط خودمو محک میزنم فقطم واسه جنع بندی هاش شرکت میکنم -
mstmsm
یه جوری توضیح میده ک دیگه نیازی نیست دوباره بشینی خودت بخونی حفظش بشی
اوایل فکر میکردم ازون آدمای مغروره ک هیچی سرش نمیشه فکر میکردم علم کافی نداره اما بابت این قضاوت احمقانم بهشون ی معذرت خواهی بدهکارم منتظرم کنکورم تموم شه برم از خجالتشون در بیام -
با کی ای؟
-
جواب کامنت هزار سال پیشتو دادم داشم -
نفهمیدم منظورتو
واضح تر بگو -
گفتی سوالای قلمچی رو میفروشن کلیدشو منم گفتم بیخیال قلمچی منکه فقط آزمونای جمع بندی رو میرم بیشتر تاکیدم رو تستای سراسریه سال گذشته هستش و اصلا بهایی ب قلمچی نمیدم حالا سوالاتشم ک بفروشن
ولی خدایی چقدر سرکوفت این بی سوادارو بهمون زدن منظورم اوناییه ک کلیدارو میخرن و ترازشون کشکی میره بالا -
D.r Esmaili اینا تو کنکور میمونن!
-
D.r Esmaili در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گفتی سوالای قلمچی رو میفروشن کلیدشو منم گفتم بیخیال قلمچی منکه فقط آزمونای جمع بندی رو میرم بیشتر تاکیدم رو تستای سراسریه سال گذشته هستش و اصلا بهایی ب قلمچی نمیدم حالا سوالاتشم ک بفروشن
ولی خدایی چقدر سرکوفت این بی سوادارو بهمون زدن منظورم اوناییه ک کلیدارو میخرن و ترازشون کشکی میره بالاخیلی از اینایی ک میخرن دانش اموز نیستن
مشاورای الکی هستن که سوالارو میخرن تا تراز دانش اموزو الکی ببرن بالا بگن ما خوبیم!!