یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام Maryam._.shمیشه برنامه ریزی تون رو بگید من اصن برنامه ندارم شاید به دردم خورد
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهALIREZAK586 سلام
راستش من تازه شروع کردم ب خوندن و فکر نکنمبرنامه ای ک اجرا میکنم برای کسی ک چند ماه دیگه کنکور داره ومیخواد رتبه بشه خوب باشه
اما ب هرحال من میگم
زیست️هرروز مطالعه میکنم و سعی میکنم ۳-۴ساعت وقت بذارم
شیمی️اونم هررور میخونم و۲ ساعت وقت میذارم
فیزیک️هرروز ۲ ساعت
ریاضیات️چهارروز در هفته۲ ساعت
عربی️۲ روز در هفته۲ ساعت
زبان خارجه️هرروز نیم ساعت
#اغلب مشاوره ها هم تایم وهم حجم دروس رو توجه میکنن بهش اما چون من تازه شروع کردم فقط براساس تایم درس میخونم -
سلام Maryam._.shمیشه برنامه ریزی تون رو بگید من اصن برنامه ندارم شاید به دردم خورد
کی میشه اون روزی ک از این ازمونای جمعه ها راحت شیم
-
ALIREZAK586 سلام
راستش من تازه شروع کردم ب خوندن و فکر نکنمبرنامه ای ک اجرا میکنم برای کسی ک چند ماه دیگه کنکور داره ومیخواد رتبه بشه خوب باشه
اما ب هرحال من میگم
زیست️هرروز مطالعه میکنم و سعی میکنم ۳-۴ساعت وقت بذارم
شیمی️اونم هررور میخونم و۲ ساعت وقت میذارم
فیزیک️هرروز ۲ ساعت
ریاضیات️چهارروز در هفته۲ ساعت
عربی️۲ روز در هفته۲ ساعت
زبان خارجه️هرروز نیم ساعت
#اغلب مشاوره ها هم تایم وهم حجم دروس رو توجه میکنن بهش اما چون من تازه شروع کردم فقط براساس تایم درس میخونمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh برنامه منم تقریبا همین جوریه فقط من عربی و دینی رو گذاشتم یکروز درمیون نیم ساعت و زبان و فارسی هم یکروز درمیون یک ساعت البته من براشون حجمم تعیین کردم
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه تاپیک پیدا نمیکنم که درمورد منابع جمع بندی بگه از صب ساعت هفت تا الان چشام درومد از بس دنبال منبع جم بندی گشتم:/ دیرم داره میشه:/ دوهفته دیگه ازمونه:/
-
یه تاپیک پیدا نمیکنم که درمورد منابع جمع بندی بگه از صب ساعت هفت تا الان چشام درومد از بس دنبال منبع جم بندی گشتم:/ دیرم داره میشه:/ دوهفته دیگه ازمونه:/
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei این یرنامه من خوبه...جمع بندی خوبی میشه
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei کامل درسارو تموم کردی؟
-
my name اون درسارودوروز مهلت درس خوندنشونو دارم....بهد از عید هم همون درسارو یه روز مرور میکنم
-
my name نه من چون بازه زمانی رو از ۲۲ اسفند تا ۱۳فروردین گرفتم ....الان تواین دوروز کل کتاب مربوطه رو میخونم
-
zahra alaei کامل درسارو تموم کردی؟
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
همرو که نه پایرو تا هفت فروردین جم کنم میمونه نیمسال دوم دوازدهمو عمومیاش:/ -
همرو که نه پایرو تا هفت فروردین جم کنم میمونه نیمسال دوم دوازدهمو عمومیاش:/نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei برنامه میخوای یا منابع؟
-
zahra alaei برنامه میخوای یا منابع؟
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf منبع
-
@amirhossein-hf منبع
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei همون کتابای خودتو بخوان دیگه
تستای نشان دار کردتو یا تستایی که خود کتاب ستاره دار کرده رو بزن -
zahra alaei همون کتابای خودتو بخوان دیگه
تستای نشان دار کردتو یا تستایی که خود کتاب ستاره دار کرده رو بزننوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf فایده داره؟ تستا برام تکرارین اینجوری که
مثلا به نظرت شیمی موج ازمون بهتر از تستایی که قبلا زدم نیست؟ -
@amirhossein-hf فایده داره؟ تستا برام تکرارین اینجوری که
مثلا به نظرت شیمی موج ازمون بهتر از تستایی که قبلا زدم نیست؟نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei موج آزمون تستاش یه ذره خیلی خارج از کتابه
پایه خیلی سبز خوبه به نظرم -
zahra alaei موج آزمون تستاش یه ذره خیلی خارج از کتابه
پایه خیلی سبز خوبه به نظرمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf پایه خیلی سبزو خوندم
ترجیح میدادم که منبع دیگه باشه که اگه پیدا نکنم مجبورم همین کاری که شما میگینو بکنم
مرسی:) -
my name نه من چون بازه زمانی رو از ۲۲ اسفند تا ۱۳فروردین گرفتم ....الان تواین دوروز کل کتاب مربوطه رو میخونم
Zaraa در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اهان