دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
zahra alaei سلام. لطف میکنید پاسخ کمک درسیتون به این سوالا رو بفرستید؟ کتاب کمک درسیتون چیه؟ نشر الگو؟
-
سلام
یه سوال
اززیست یازدهم
فیلم اول گفتار1 فصل1
آقای موقاری میگن
تو دقیقه24:12 که فلان نورون توشکل 8تاهسته داره
اما چند ثانیه بعد(24:27) میگن همه ی نورون ها تک هسته ای هستن؟ -
@Fighter-Bad سلام. احتمالا اشتباه لپی بوده و منظورشون تعداد هسته های اون تصویره. و شما باید هسته ی یاخته های پشتیبان رو هم حساب میکردید. البته فکر نکنم طراح کنکور یه تصویر به شما بده و بگه اینجا چند تا هسته میبینی؟!
-
این پست پاک شده!
-
@Danter-group مرسی
-
@Fighter-Bad خواهش میکنم. هیچ وقت تو زیست به هیچ دبیری اعتماد صد درصد نکن مگر اینکه صد در صد مطمئن باشی اون دبیر طراح کنکوره.
-
@Danter-group در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Fighter-Bad خواهش میکنم. هیچ وقت تو زیست به هیچ دبیری اعتماد صد درصد نکن مگر اینکه صد در صد مطمئن باشی اون دبیر طراح کنکوره.
اره
به خصوص اقا جلال -
@Fighter-Bad البه ایشون دبیر خوبی هستن و من کلی گفتم.
-
@Danter-group در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Fighter-Bad البه ایشون دبیر خوبی هستن و من کلی گفتم.
منم شوخی کردم
وگرنه که منو تیر میکردن -
MahdiNOVE در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Danter-group
طراحای کنکور خودشون انقدر سوتی میدن ...
احتمال داره طراح ها به عمد سوال اشتباه بزارن تا میزان خود کنترلی و مدیریت استرس دانش آموز رو هم مورد سنجش قرار بدن. بوده کنکور هایی که سوال اشتباه اولین سوال کنکور بوده و یا بعضی اواقات گزینه های خارج از کتاب میدن و شما باید فقط با توجه به گزینه ای که در کتاب وجود داره به درست یا غلط بودن اون اعتماد صد در صد کنید. بنابراین فکر نکنید سر جلسه کنکور فقط دانش شما سنجش میشه.
-
سلام رفقا
بیزحمت بگید چرا گزینه 1 غلطه؟؟!
@دانش-آموزان-آلاء -
@Amin-thسلام
چون گل رز گیاه c3 اس و طبق کتاب این نمودار برا گیاه c4 -
Miss.khoshkhoo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Amin-thسلام
چون گل رز گیاه c3 اس و طبق کتاب این نمودار برا گیاه c4بله الان دیدمش تازه
ممنون