طرح تغيير چهل روزه
-
@وكيل-باشي در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name واي ببخشيد الان اومدم
تا ١٢ ميشه ٦ اخه نصف اوني كه ميخواستم
️خودتو هیچ وقت سرزنش نکن دنبال یهو زیاد کردنش دیگ نباش
بد نیس یکی دو بار آدم یهو ساعتش رو زیاد کنه برا اینکه یاد خودش بیاره ک میتونه و این حرف ها ولی ثباته خیلی مهمه..
الان خود منم ک آروم آروم زیادش کردم ی وقت هایی کم میاوردم البته توی این دو س روز اخیر خیلی روش فک کردم ک مشکل کجاس و برا مشکل خودم راه حل پیدا کردم (البته احساس نا امیدی و سرد شدن و نوسان توی مطالعه ب خیلی چیز ها میتونه بستگی داشته باشه برا همین ممکنه راه حل های من ب درد بقیه نخوره همون طوری ک راهکار های خیلی های دیگ ب درد من نمیخورد!!

)
هنه اینارو گفتم ک بگم اولا خودت رو سرزنش نکن (اینو دارم خییییلی جدی میگم ب عنوان کسی ک پارسال همش خودش رو سرزنش میکرد و امسال اصلا ابن کار رو نمیکنه ب وضوح فرقش رو میفهمه...) ثانیا ب طور مستمر و دائم یهو تصمیم نگیر ساعت مطالعخ بالا بخونی
حالا اگ دیره و این حرف ها ب نظرم چون دیره نیا روزی 10 دیقه زیاد کن بیا مثلا روزی نیم ساعت یا 20 دیقه زیاد کن و این خوش قولی رو اینجا خرج کن (توی تعهد ب افزایش منظم ساعت مطالعه ن توی ی شبه ب 10 - 12 ساعت رسیدن)مثلا من خودم مهر امسال از 5 ساعت شروع کردم روزی 10 دیقه زیادش کردم تا رسید ب 7 ساعت بعدش ی مدت طولانی از درس دور افتادم تا شد بهمن امسال گفتم چون دیره روزی 10 دیقه زیاد نمیکنم روزی 20 دیقه زیاد میکنم ب 9 ساعت ک رسیدم روزی 10 دیقه زیاد میکنم...
امشب تا بیشترین جایی ک میتونی قبل 12 بخونی بخون و اون رو بذار نقطه صفرتون و منظم آروم آروم زیادش کن....
-
@وكيل-باشي افرییین
-
@وكيل-باشي افرییین
-
@amirhossein-hf استرسي كه بعد ديدن منشن شدنم توسط شما داشتم تو امتحان نهاييا نداشتم
ببخشيد خلاصه يه كم لاغره
@وكيل-باشي خخخخخخخ
نه خوبه
فردا چاق تر باشه ها -
@وكيل-باشي خخخخخخخ
نه خوبه
فردا چاق تر باشه ها -
وای این تاپیک عالیهههه مرسی بابت ایجادش من با اجازه از فردا شب اینجا گزارش کار میدم به امید کوفقیت هممون
sandiiii در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
تاپیکتون عالیه ملیکا بانو

منم هستم:)
یا علی
iCy HeARt در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هستم.ینی در حالت عادی همینجوریم
از این به بعد با شمام شریکuu در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم

-
sandiiii در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
تاپیکتون عالیه ملیکا بانو

منم هستم:)
یا علی
iCy HeARt در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هستم.ینی در حالت عادی همینجوریم
از این به بعد با شمام شریکuu در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم

Zaraa در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
طرح خیلی خوبیه اما نمیشه روزای اول حداقل از شیش ساعت شروع کنیم؟؟؟؟
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده

M Sh 0 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم

@Shima_j در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من هستم

-
Mahhh در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم موافقم.
هستم
مليكابانو

@Kaveh-FCB61 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم از شنبه شروع میکنم چون فردا که دیگه ازمونه ولی جدا روزی ۱۰ ساعت مطالعه میترکونه.
@Dr-HELEN در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم با این تفاوت که من 40روز هم نمیام ولی در آخر سر میام میگم که بعد 40روز این برنامه رو انجام دادم:female-doctor:
-
Mahhh در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم موافقم.
هستم
مليكابانو

@Kaveh-FCB61 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم از شنبه شروع میکنم چون فردا که دیگه ازمونه ولی جدا روزی ۱۰ ساعت مطالعه میترکونه.
@Dr-HELEN در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم با این تفاوت که من 40روز هم نمیام ولی در آخر سر میام میگم که بعد 40روز این برنامه رو انجام دادم:female-doctor:
@وكيل-باشي ببخشید ی سوال داشتم خدمتتون.
شما چجوری ی متن از شهید آوینی گذاشته بودید رو صفحه ی پروفایلتون؟ -
سلام هدف ونماد قشنگیه اما من اگه بخوام بپیوندم به این پویش وسطاش کم میارم همون وسطای روز کلا سرگیجه واتراق
واسه همین شیب ملایم بیشتر را دستمه ولی معنویاتشو هستم
@Shahryar-Rakhshandeh در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام هدف ونماد قشنگیه اما من اگه بخوام بپیوندم به این پویش وسطاش کم میارم همون وسطای روز کلا سرگیجه واتراق
واسه همین شیب ملایم بیشتر را دستمه ولی معنویاتشو هستم
Mahbobeh Zare در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو منم خیلی دلم میخاد بشه ۱۰ ساعت ولی لامصب نمیدونم چرا کارای خونه اینقدر برام جذاب شده

zahra zakeri در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو
واقعیت زیاد طبق انتظاراتم پیش نرفتم و خیییلی عصبانیم
جبران که میکنم هیچ...
خسارتم میدم بیشتر میخونم
هر طور باشه من قدرتمند ادامه میدم

bub boomb در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو منم همينكارو كردم بعد روي ١٢ نگهش داشتم
-
@وكيل-باشي ببخشید ی سوال داشتم خدمتتون.
شما چجوری ی متن از شهید آوینی گذاشته بودید رو صفحه ی پروفایلتون؟Mohsen Taheri عكس بود
-
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام دوستان قرار نبود همین اول راه بی خیال شیم ها...
مهم نیس از چن ساعت میخواین شروع کنین فقط هر روز بخونید و سعی کنید روز قبل بیشتر از دیروز بخونید حتی اگ نقطه صفرتون 1 ساعته طوری نی با همون 1 ساعت شروع کنید و روزی 10 دیقه یا ی ربع ب ساعت مطالعه تون اضافه کنید ولی پایبند باشین ب این گزارش کار و این پیشرفت و حتی اگ ی روز پسرفت کردین بازم بیاین گزارش کار بدین میدونم چ احساس بدی داره ولی خودم هم این کارو نمیکردم ولی فهمیدم وقتی بد میخونید وای گزارش میدین کم کم تعهدتون نسبت ب برنانه تون زیاد میشه...
لطفا همکاری کنید تا هیچ کدوم تو این مسیر کم نیاریم و سرد نشیم...@jahad-20
nellsaa
bub boomb
@Cansado
uu
Mahhh
sandiii
iCy HeARt
@Kaveh-FCB61 kaveh
Ali2001
Flight
MahdiNOVE
helen
@Shahryar-Rakhshandeh
@hosein-ghorbonalizadeh
***M*** sh 0
@محمد_نیکو_سخن
@Zahra_Zakeriگوزلریم اوسته
(بر روی چشمام)@عشق-جهاد در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام دوستان قرار نبود همین اول راه بی خیال شیم ها...
مهم نیس از چن ساعت میخواین شروع کنین فقط هر روز بخونید و سعی کنید روز قبل بیشتر از دیروز بخونید حتی اگ نقطه صفرتون 1 ساعته طوری نی با همون 1 ساعت شروع کنید و روزی 10 دیقه یا ی ربع ب ساعت مطالعه تون اضافه کنید ولی پایبند باشین ب این گزارش کار و این پیشرفت و حتی اگ ی روز پسرفت کردین بازم بیاین گزارش کار بدین میدونم چ احساس بدی داره ولی خودم هم این کارو نمیکردم ولی فهمیدم وقتی بد میخونید وای گزارش میدین کم کم تعهدتون نسبت ب برنانه تون زیاد میشه...
لطفا همکاری کنید تا هیچ کدوم تو این مسیر کم نیاریم و سرد نشیم...@jahad-20
nellsaa
bub boomb
@Cansado
uu
Mahhh
sandiii
iCy HeARt
@Kaveh-FCB61 kaveh
Ali2001
Flight
MahdiNOVE
helen
@Shahryar-Rakhshandeh
@hosein-ghorbonalizadeh
***M*** sh 0
@محمد_نیکو_سخن
@Zahra_Zakeriگوزلریم اوسته
(بر روی چشمام) -
Mohsen Taheri عكس بود
@وكيل-باشي آهان خب چجوری میرید تو تنظیمات؟
-
@وكيل-باشي آهان خب چجوری میرید تو تنظیمات؟
Mohsen Taheri نه توي ويرايش اون قسمت درباره ي من
-
Mohsen Taheri نه توي ويرايش اون قسمت درباره ي من
@وكيل-باشي بعد عکس رو کپی می کنید؟

️