طرح تغيير چهل روزه
-
@jahad-20 من خدايي تو يه هفته خودمو نشون ميدم قول واقعا
امروز تا ١٢ بيشتر نخونم ديگه
هنوز مريضه موكلم 🤕😂 -
@amirhossein-hf ميگم كه ميشه يه هفته وقت داشته باشم واسه رسيدن به ساعت مطالعه ايده ال؟
قول ميدم ٥ شنبه هفته ديگه ساعت مطالعه ام قطع به يقين بالاي ده و حتي حدود ١٢ باشه@وكيل-باشي در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@amirhossein-hf ميگم كه ميشه يه هفته وقت داشته باشم واسه رسيدن به ساعت مطالعه ايده ال؟
قول ميدم ٥ شنبه هفته ديگه ساعت مطالعه ام قطع به يقين بالاي ده و حتي حدود ١٢ باشهن خوب درستش همینه ک ب مرور زیاد شه...
الان چندی ؟ -
MahdiNOVE جواب این سوال میشه 15 به روی 7
وقتی مقاومت معادل میگیرین آمپرسنج جریان عبوری کل رو نشون میده
مگه اینکه خود سوال بگه جریان عبوری از فلان مقاومت رو به دست بیارینگزینه1
@N_Pendar آمپرسنج چجوری جریان کل رو نشون میده؟؟(بعد از بستن کلید منظورته؟)
آمپرسنج تو شاخه ی فرعی هست!من نمی دونم استدلالتون چیه؟؟؟؟؟خواهشا بگید -
@وكيل-باشي در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
قول ميدم ٥ شنبه هفته ديگه ساعت مطالعه ام قطع به يقين بالاي ده و حتي حدود ١٢ باشهن خوب درستش همینه ک ب مرور زیاد شه...
الان چندی ؟ -
@وكيل-باشي نگران نباش منم امروز هیچی نخوندم!:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@وكيل-باشي نگران نباش منم امروز هیچی نخوندم!:beaming_face_with_smiling_eyes:
Mohsen Taheri دختر كاو ندارد نشان از پدر تو خرخون خوانش نخوانش دختر 😕
-
my name واي ببخشيد الان اومدم 😑 تا ١٢ ميشه ٦ اخه نصف اوني كه ميخواستم ☹️
خودتو هیچ وقت سرزنش نکن دنبال یهو زیاد کردنش دیگ نباش
بد نیس یکی دو بار آدم یهو ساعتش رو زیاد کنه برا اینکه یاد خودش بیاره ک میتونه و این حرف ها ولی ثباته خیلی مهمه..
الان خود منم ک آروم آروم زیادش کردم ی وقت هایی کم میاوردم البته توی این دو س روز اخیر خیلی روش فک کردم ک مشکل کجاس و برا مشکل خودم راه حل پیدا کردم (البته احساس نا امیدی و سرد شدن و نوسان توی مطالعه ب خیلی چیز ها میتونه بستگی داشته باشه برا همین ممکنه راه حل های من ب درد بقیه نخوره همون طوری ک راهکار های خیلی های دیگ ب درد من نمیخورد!! 😬😅☺☺)
هنه اینارو گفتم ک بگم اولا خودت رو سرزنش نکن (اینو دارم خییییلی جدی میگم ب عنوان کسی ک پارسال همش خودش رو سرزنش میکرد و امسال اصلا ابن کار رو نمیکنه ب وضوح فرقش رو میفهمه...) ثانیا ب طور مستمر و دائم یهو تصمیم نگیر ساعت مطالعخ بالا بخونی
حالا اگ دیره و این حرف ها ب نظرم چون دیره نیا روزی 10 دیقه زیاد کن بیا مثلا روزی نیم ساعت یا 20 دیقه زیاد کن و این خوش قولی رو اینجا خرج کن (توی تعهد ب افزایش منظم ساعت مطالعه ن توی ی شبه ب 10 - 12 ساعت رسیدن)مثلا من خودم مهر امسال از 5 ساعت شروع کردم روزی 10 دیقه زیادش کردم تا رسید ب 7 ساعت بعدش ی مدت طولانی از درس دور افتادم تا شد بهمن امسال گفتم چون دیره روزی 10 دیقه زیاد نمیکنم روزی 20 دیقه زیاد میکنم ب 9 ساعت ک رسیدم روزی 10 دیقه زیاد میکنم...
امشب تا بیشترین جایی ک میتونی قبل 12 بخونی بخون و اون رو بذار نقطه صفرتون و منظم آروم آروم زیادش کن....
-
my name واي ببخشيد الان اومدم 😑 تا ١٢ ميشه ٦ اخه نصف اوني كه ميخواستم ☹️
خودتو هیچ وقت سرزنش نکن دنبال یهو زیاد کردنش دیگ نباش
بد نیس یکی دو بار آدم یهو ساعتش رو زیاد کنه برا اینکه یاد خودش بیاره ک میتونه و این حرف ها ولی ثباته خیلی مهمه..
الان خود منم ک آروم آروم زیادش کردم ی وقت هایی کم میاوردم البته توی این دو س روز اخیر خیلی روش فک کردم ک مشکل کجاس و برا مشکل خودم راه حل پیدا کردم (البته احساس نا امیدی و سرد شدن و نوسان توی مطالعه ب خیلی چیز ها میتونه بستگی داشته باشه برا همین ممکنه راه حل های من ب درد بقیه نخوره همون طوری ک راهکار های خیلی های دیگ ب درد من نمیخورد!! 😬😅☺☺)
هنه اینارو گفتم ک بگم اولا خودت رو سرزنش نکن (اینو دارم خییییلی جدی میگم ب عنوان کسی ک پارسال همش خودش رو سرزنش میکرد و امسال اصلا ابن کار رو نمیکنه ب وضوح فرقش رو میفهمه...) ثانیا ب طور مستمر و دائم یهو تصمیم نگیر ساعت مطالعخ بالا بخونی
حالا اگ دیره و این حرف ها ب نظرم چون دیره نیا روزی 10 دیقه زیاد کن بیا مثلا روزی نیم ساعت یا 20 دیقه زیاد کن و این خوش قولی رو اینجا خرج کن (توی تعهد ب افزایش منظم ساعت مطالعه ن توی ی شبه ب 10 - 12 ساعت رسیدن)مثلا من خودم مهر امسال از 5 ساعت شروع کردم روزی 10 دیقه زیادش کردم تا رسید ب 7 ساعت بعدش ی مدت طولانی از درس دور افتادم تا شد بهمن امسال گفتم چون دیره روزی 10 دیقه زیاد نمیکنم روزی 20 دیقه زیاد میکنم ب 9 ساعت ک رسیدم روزی 10 دیقه زیاد میکنم...
امشب تا بیشترین جایی ک میتونی قبل 12 بخونی بخون و اون رو بذار نقطه صفرتون و منظم آروم آروم زیادش کن....
-
@وكيل-باشي افرییین
-
@وكيل-باشي افرییین
-
@amirhossein-hf استرسي كه بعد ديدن منشن شدنم توسط شما داشتم تو امتحان نهاييا نداشتم 😂 ببخشيد خلاصه يه كم لاغره😶
@وكيل-باشي خخخخخخخ
نه خوبه
فردا چاق تر باشه ها -
@وكيل-باشي خخخخخخخ
نه خوبه
فردا چاق تر باشه ها -
وای این تاپیک عالیهههه مرسی بابت ایجادش من با اجازه از فردا شب اینجا گزارش کار میدم به امید کوفقیت هممون
sandiiii در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
تاپیکتون عالیه ملیکا بانو❤
منم هستم:)✋
یا علی❤iCy HeARt در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هستم.ینی در حالت عادی همینجوریم :joy: از این به بعد با شمام شریک
uu در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم ✌
-
sandiiii در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
تاپیکتون عالیه ملیکا بانو❤
منم هستم:)✋
یا علی❤iCy HeARt در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هستم.ینی در حالت عادی همینجوریم :joy: از این به بعد با شمام شریک
uu در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم ✌
Zaraa در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
طرح خیلی خوبیه اما نمیشه روزای اول حداقل از شیش ساعت شروع کنیم؟؟؟؟
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده😂😂😁😅M Sh 0 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
منم هستم:upside_down_face:
@Shima_j در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من هستم✋