7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
D.r Esmaili در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
خودم دارم میخونم با قلمچی هم پیش میرم ولی درصدام نمیره بالاواسه سال دوم یعنی چاپ 93 نیست اما با چاپ 93 زیاد تفاوتی نداره؟؟؟ download کنم ؟؟؟
نمیدونم والا
من ک از همونایی که میگه میبینم
بیشترکلیات فیلمارو ببینید جزئیات رو خودتون از کتابایی ک دارین بخونین -
ممنون اقا شما عالید
-
ضمن تشکر از شما میخواهم که ادامش رو بزارین
-
سلام بچه ها کسی جزوه زیست رو نوشته؟
-
سلام بر جمع آلایی های گل
خسته نباشید و خدا قوت
استاد بقول خودتون تو سمینار استاد زمانی دانشگاه تهرااااان:از اینجا چه کیفیتی دارین خخخخ
استاد شما بهترین استادی هستین ک من تا الان دیدم فقط من بخاطر یه سری مشکلات شبا درس میخونم تو سال دوم که ضبط شده بود وقتی بچه ها از رو کتاب میخوندن صداش آروم بود مجبور بودم صدای پلیر رو زیاد کنم وقتی شما یهویی میگفتین ایننننجاشو خط بکش پسسسرررر دیگه همه تو خونه ما بیدار میشدن اگه هم از هدفون استفاده میکردم تا پنج دقیقه گوشام صوت میکشید ولی تو سری جدید ضبط شکرخدا و ب لطف آلا این مشکلات حل شده ولی هرجوری ک تدریس کنین بازم بهترین هستین و ما متشکر و سپاسگذار خواهیم بود
خیلی خیلی بینهایت ممنون و سپاس و متشکر بخاطر این همه لطف بی منت آلا به تمام دانش آموزان سراسر کشور -
سلام من قسمت 18 رو هم با کیفیت بالا و هم با کیفیت معمولی دانلود کردم اما بعد از دقیقه ی 6 هنگ میکنه ............................
-
الا میتونی کمکی کنی در مورد قسمت 18 :(((((((((((((((((((((((((
-
استاد محمد علی امینی راد من و جمعی از دوستان عاجزانه خواهش میکنیم برای سال سوم هم جزوه قرار بدید سال دوم فصل 6 و 7 و 8 هم جزوه نذاشتید میدونم زحمت میکشید رایگان در اختیارمون قرار میدید ایناهم از سرمون زیادن اما خواهش میکنم ازتون شما ک زحمت میکشید این کارم بکنید جزوه سال سوم و فصل 6 و 7 و 8 دوم زیست رو هم بذارید من خیلی این جزوات کمکم میکنن همه دروسم خوبه بجز زیست تازه هم با شما آشنا شدم و کلی حال کردم که استاد توپی مثل شما برای تدریس زیست هستش اگه جزواتتون کامل بشه عالی میشه ممنونم از زحماتتون
-
یکی به داد من برسه قسمت 18 پخش نمیشه
-
سلام خسته نباشید ب همه کسایی ک تو مجموعه آلا کار میکن بچها استاد پیشم تدریس میکنن آیااااا؟؟؟؟ممنون میشم سریع جواب بدین
-
استاد جزوه فصل 6رو تو کانل خودشون قرار دادن میتونه دانلو کنین
-
سلام وقتتون بخیر
استاد یه دنیا ممنون تدریستون عالییییه
کاش اول ژنتیک رو تدریس کنید بعد فصل های قبلیشو فکر نکنم به کنکور 96 برسه تدریس ژنتیک -
atanaz20rasht
میشه بمن آدرسشونو بدید آدرس سایت رو -
باز میترسم چیزی بگم بچه ها بگن تبلیغه
-
saeed rostami شاید فایل ناقص دانلود شده ببین حجم فایل با چیزی که تو سایت نوشته برابره یا خیر
و با یک پلیر بجز پلیر عادی ویندوز اونو باز کن ایشالا که مشکلت حل میشه