مقاومت و مدار نظام قدیم و جدید
-
سلام دوستان

من میخواستم برای مدار و مقاومت فیلم ببینم خودمم نظام قدیمم اما آقای طلوعی توضیح خیلی کوتاهی داده ، میخوام بدونم توی نظام جدید فیلم های کارزانیان رو ببینم یا داداشی؟؟؟؟؟؟
اگه کسی میدونه که تفاوتی بین مدار و مقاومت نظام جدید و قدیم هست یا نه رو بگهمممممنونننن
-
سلام دوستان

من میخواستم برای مدار و مقاومت فیلم ببینم خودمم نظام قدیمم اما آقای طلوعی توضیح خیلی کوتاهی داده ، میخوام بدونم توی نظام جدید فیلم های کارزانیان رو ببینم یا داداشی؟؟؟؟؟؟
اگه کسی میدونه که تفاوتی بین مدار و مقاومت نظام جدید و قدیم هست یا نه رو بگهمممممنونننن
@maedeh-rj
درود وقت بخیر
تفاوت خاصی دیده نمیشه فقط از حجم مثال و تمریت نظام جدید کم شده ولی مفاهیم و مباحث تئوری جدید به کتاب جدید اضافه شده که با توجه به مشترک بودن سوالات واسه نظام قدیم بعیده از مطالب تئوری سوال بیاد.
درکل توی مبحث مدار حل تست فراوون کمک میکنه. تست تست تست -
@maedeh-rj در مقاومت و مدار نظام قدیم و جدید گفته است:
خیلی ممنون از راهنماییتون
میشه بگین تدریس کارزانیان بهتره یا داداشی؟
واسه آموزش پایه داداشی واسه تست کارزانیان
-
@maedeh-rj من فیلم اقای داداشی رو دیدم خیلی خوب توضیح دادن
دوستمون درست گفتند برای یاد گرفتن از فیلم اقای داداشی اما برای تست از فیلم اقای کازرانیان استفاده کنید هرچند که اقای داداشی تست هم زیاد کار کردند. -
@maedeh-rj در مقاومت و مدار نظام قدیم و جدید گفته است:
خیلی ممنون از راهنماییتون
میشه بگین تدریس کارزانیان بهتره یا داداشی؟
واسه آموزش پایه داداشی واسه تست کارزانیان
milad saeedi اها باشه پس اول داداشی رو میبینم بعد کارزانیان
-
@maedeh-rj من فیلم اقای داداشی رو دیدم خیلی خوب توضیح دادن
دوستمون درست گفتند برای یاد گرفتن از فیلم اقای داداشی اما برای تست از فیلم اقای کازرانیان استفاده کنید هرچند که اقای داداشی تست هم زیاد کار کردند.Somayeh khanoom خیلی ممنون ازتون