دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
پاسخ سوال استاد رحیمی عزییییز تو فیلم جلسه دوم ژنتیک (جلسه 93 فیلم ها )
حداقل تعداد الل ها : 5
حداکثر تعداد الل ها : 66
تفاوت حداقل و حداکثر تعداد الل ها : 66-5=61##اینم بگم فیلم هارو خیلی وقت پیش دانلود کرده بودم منتظر بودم استاد 3 4 تا فیلم از ژنتیک بذاره بعد نگاه کنم . ##
-
emad71
آقای پازوکی نفهومی کار میکنه ولی جوری ک بتونی تست بزنی اصلا نیست
من با استاد پاروکی ک پیش میرفتم تو آزمونا زیستو 7 درصد و یا بعضا منفی میزدم ولی با استاد رحیمی رو 60 درصد رسیدم
البته 2 سه بار از روی فصل میخوندم بعد استاد رحیمی رو میدیدم مثلا قسمت گیاهی رو ک میگن فصل 9 سوم اگه درست بگم
من اون قسمتو 80 درصد تو قلمچی زدم فقط به برکت جناب رحیمی -
فیلمای ژنتیک رو از روی ۱۶ بببنم یا از قسمت ۹۲ ؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان زحمتکی آلا
خواستم از آقای رحیمی بخاطر فیلم هاشون واقعا تشکر کنم، چون به قول ایشون واقعا یاد میگیریم و حفظ نمیکنم . خصوصا قسمت ژنتیکش که فوق العادس. خواستم از ایشون خواهش کنم فصل دوم سال سوم روهم تدریس کنن بی زحمت. بازم ممنون -
علیرضا بختیاری
فصل دوم سال سووم رو از روی فیلمای استاد امینی راد ببینید فوق العاده تدریس کردن من ک خیلی از تدریسشون راضی هستم زیستو با استاد امینی راد فهمیدم -
درود و عرض ادب...با توجه به اینکه فیلم ها جمع بندی و خلاصه است ایا میشه با دیدن فیلم های اقای رحیمی به درصد حدود پنجاه رسید؟
-
khanom doktor در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
درود و عرض ادب...با توجه به اینکه فیلم ها جمع بندی و خلاصه است ایا میشه با دیدن فیلم های اقای رحیمی به درصد حدود پنجاه رسید؟
سلام
اسم پک زیست جمع بندیه درصورتیکه تمام نکات بصورت خط به خط کتاب درسی توسط استاد ارائه میشه پس به درصد 50 فکرکنید ولی درکنارش تست کتاب کتاب کتاب دراولویتتون باشه . -
زیست دوم وسوم رو منتطر استاد رحیمی باشیم یا استاد دیگه چه کسی رو پیشنهاد میکنید؟وقت دیگه کمه .حیف دیر با الا اشنا شدم
-
سلام فصل ۶ زیست پیش چه استادی درس دادن باتشکر
-
سلام بچه ها کسی جزوه ی ژنتیک استاد رو نوشته؟
-
سلام
من بخوام سال دیگه کنکور بدم چیکار کنم الان؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
سلام
من متوجه سوالتون نشدم
دقیق تر بپرسین -
@ma.n
منظورم اینه که چون پایه ضعیف ام
خیلی که زور بزنم بتونم تا تیر پایه رو تموم کنم
در نتیجه به کنکور امسال نمیرسم متاسفانه
حالا چکار کنم -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
من بخوام سال دیگه کنکور بدم چیکار کنم الان؟اگه تصمیمت جدیه از الان محکم بخون برا سال بعد محکم
از بقیه خیلی جلو میوفتی
از ضعفات شروع کن -
عاطفه
مرسی بابت راهنمایی قشنگتون
یعنی الان عمومی نخونم و فقط اختصاصیارو بخونم
رشتمم تجربیه -
ببینید نظر من اینه
شما فک کن همین امسال تصمیم داری این کار به نفعتون
چطور؟اول اینکه آدما وقتی فکر می کنن زمان زیادی دارن زمان بیشتری رو هم تلف می کنن
دوم اینکه واقعا می خونید و چ بسا نتیجه بسیار شگفت انگیزی کسب کردین
به نظرم اولین کاری که باید بکنید شناسایی نقاط ضعف و قوت به صور ریزتر هست نه اینکه بگین پایم ضعیفه -
M.an
داداش ببخشید وقتتو میگرما ولی میشه یکم بیشتر بگی
الان دقیقا چیکار کنم؟
عمومیارو بخونم یا فقط اختصاصی -
بیاین تاپیک تو دلی اینجا نباید چت کرد
http://forum.alaatv.com/topic/882/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون/50619