طرح تغيير چهل روزه
-
@حسابدار در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@TARGET شما از ساعت چند شروع كردين؟
سلام از 4 شروع کردم
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@TARGET افریننننن خسته نباشین به منم یاد بدین
سلام یاددادنی نیست آخه ، فقط کار متفاوتم اینه که تایم استراحتمم با کرنومتر میگیرم.
@Amin-th @N_Pendar ممنون

-
@N_Pendar این جریان کله تو حالت کلید بسته یعنی جریانی ک میاد پشت دو شاخه ی موازی 12 اهمی و 6 اهمی....در صورتی ک آمپرسنج تو شاخه ی فرعی بالا(نه اصلی) قرار داره و کل این جریان بهش نمی رسه و باید حالا بیای این جریان رو به نسبت عکس مقاومتها تقسیم کنی.!!!
اصلا نمی تونی بگی جریان آمپرسنج برابر جریان کله!!!!
امیدوارم خطای سوال رو فهمیده باشید
-
@N_Pendar این جریان کله تو حالت کلید بسته یعنی جریانی ک میاد پشت دو شاخه ی موازی 12 اهمی و 6 اهمی....در صورتی ک آمپرسنج تو شاخه ی فرعی بالا(نه اصلی) قرار داره و کل این جریان بهش نمی رسه و باید حالا بیای این جریان رو به نسبت عکس مقاومتها تقسیم کنی.!!!
Mohsen Taheri منظور شما رو فهمیدم و حتی حرف اونروز بچه ها، بزارین اگه نمونشو پیدا کردم براتون میزارم
-
-
Mohsen Taheri
ببینید این عکسارو اگه بنا به گفته شما باشه، اینجا هم آمپر سنج باید جریان عبوری از مقاومت 8 اهمی رو نشون بده،
در صورتی که اینطور نیست، منم چیزی که یادمه تو این جور مسائل ها اول باید مقاومت معادلارو به دست آورد بعد جریان رو
مگه حالت خاصی باشه که خود سوال بگه..

-
Mohsen Taheri
ببینید این عکسارو اگه بنا به گفته شما باشه، اینجا هم آمپر سنج باید جریان عبوری از مقاومت 8 اهمی رو نشون بده،
در صورتی که اینطور نیست، منم چیزی که یادمه تو این جور مسائل ها اول باید مقاومت معادلارو به دست آورد بعد جریان رو

@N_Pendar در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
Mohsen Taheri

این سوال اصن داستان ی چیز دیگس
اگه دقت کنید اینجا امپرسنج تو شاخه اصلیه
همه جریانا باهم از همه شاخه ها جمع میشن و میرسن به امپر سنج پس جریان کل رو نشون میده
ولی اون سوالی ک پرسیدن اینطور نبود -
-
@Target @jahad-20 @داوطلب-كنكور بخدا من از 7:45 بیدارم بودم ولی اینترنت من قطع بود تا ساعت 6 7 عصر که اونم زنگ زدم به اپراتور کلی باهاش سرکله زدم خلاصه ببخشید نتونستم بیام خدا لعنت کنه این وزیر جوان احمق رو که با این کاراش مارو بدبخت میکنه ...
-
@Target @jahad-20 @داوطلب-كنكور بخدا من از 7:45 بیدارم بودم ولی اینترنت من قطع بود تا ساعت 6 7 عصر که اونم زنگ زدم به اپراتور کلی باهاش سرکله زدم خلاصه ببخشید نتونستم بیام خدا لعنت کنه این وزیر جوان احمق رو که با این کاراش مارو بدبخت میکنه ...
-
-
@N_Pendar
خوب شما نیرو محرکه رو تو حالت اول 15*I ولت به دست اوردید ولی تو حالت دوم بجای نیرو محرکه 15 خالی گزاشتید پس این وسط I چی شد ؟
MahdiNOVE دادا جزوه شیمی نوشتم (نگاهی نو به شیمی)
اگه لازمش داری یه نکاهی بهش بنداز -
MahdiNOVE دادا جزوه شیمی نوشتم (نگاهی نو به شیمی)
اگه لازمش داری یه نکاهی بهش بنداز -
MahdiNOVE شیمی یازدهمه
تو تایپیک نگاهی نو به شیمی هستش
اگه میخوای اونجا ببینش

️
️

بعد دوباره شروع میکنم.