طرح تغيير چهل روزه
-
@N_Pendar
خوب شما نیرو محرکه رو تو حالت اول 15*I ولت به دست اوردید ولی تو حالت دوم بجای نیرو محرکه 15 خالی گزاشتید پس این وسط I چی شد ؟
MahdiNOVE دادا جزوه شیمی نوشتم (نگاهی نو به شیمی)
اگه لازمش داری یه نکاهی بهش بنداز -
MahdiNOVE دادا جزوه شیمی نوشتم (نگاهی نو به شیمی)
اگه لازمش داری یه نکاهی بهش بنداز -
MahdiNOVE شیمی یازدهمه
تو تایپیک نگاهی نو به شیمی هستش
اگه میخوای اونجا ببینش -
MahdiNOVE شیمی یازدهمه
تو تایپیک نگاهی نو به شیمی هستش
اگه میخوای اونجا ببینش -
-
راسیتش امروز 1ساعت بیشتر از اون چیزی که خوندم رو فرستادم

با خودم گفتم یه ساعت رو چند دقه دیگه میخونم ولی حوصله ندارم. به خوبی خودتون ببخشید.
پس امروز 11:30 -
@N_Pendar در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
Mohsen Taheri
ببینید این عکسارو اگه بنا به گفته شما باشه، اینجا هم آمپر سنج باید جریان عبوری از مقاومت 8 اهمی رو نشون بده،
در صورتی که اینطور نیست، منم چیزی که یادمه تو این جور مسائل ها اول باید مقاومت معادلارو به دست آورد بعد جریان رو
مگه حالت خاصی باشه که خود سوال بگه..

این سوال اصن داستان ی چیز دیگس
اگه دقت کنید اینجا امپرسنج تو شاخه اصلیه
همه جریانا باهم از همه شاخه ها جمع میشن و میرسن به امپر سنج پس جریان کل رو نشون میده
ولی اون سوالی ک پرسیدن اینطور نبود -
@Amin-th
من خواستم نمونش رو بیارم تا بگم وقتی مقاومت معادل رو میگرن، باید مدار رو هم معادل بگیرن
حتی برای اطمینان خاطر از معلمم پرسیدم
ببخشید ولی دیگه توضیحی ندارم

@Amin-th
من خواستم نمونش رو بیارم تا بگم وقتی مقاومت معادل رو میگرن، باید مدار رو هم معادل بگیرن
حتی برای اطمینان خاطر از معلمم پرسیدم
ببخشید ولی دیگه توضیحی ندارم

اخ اخ
من درست متنی ک نوشته بودین رو نخوندم
عذر میخوام
-
@N_Pendar
خوب شما نیرو محرکه رو تو حالت اول 15*I ولت به دست اوردید ولی تو حالت دوم بجای نیرو محرکه 15 خالی گزاشتید پس این وسط I چی شد ؟
-
Mohsen Taheri منظور شما رو فهمیدم و حتی حرف اونروز بچه ها، بزارین اگه نمونشو پیدا کردم براتون میزارم
@N_Pendar من گردنمو میذارم این جا اگه اشتباه گفته باشم
-
Mohsen Taheri
ببینید این عکسارو اگه بنا به گفته شما باشه، اینجا هم آمپر سنج باید جریان عبوری از مقاومت 8 اهمی رو نشون بده،
در صورتی که اینطور نیست، منم چیزی که یادمه تو این جور مسائل ها اول باید مقاومت معادلارو به دست آورد بعد جریان رو

این سوال اصن داستان ی چیز دیگس
اگه دقت کنید اینجا امپرسنج تو شاخه اصلیه
همه جریانا باهم از همه شاخه ها جمع میشن و میرسن به امپر سنج پس جریان کل رو نشون میده
ولی اون سوالی ک پرسیدن اینطور نبود@Amin-th آفرین!
-
Mohsen Taheri

@N_Pendar کلا میدونی شاخه ی اصلی و فرحی چیه؟؟؟؟
البته جسارت نشه ی وقت -
@N_Pendar من گردنمو میذارم این جا اگه اشتباه گفته باشم
-
@Amin-th آفرین!
Mohsen Taheri در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th آفرین!
اقا الان کی به کیه؟
داستانو یکی کامل توضیح بده من متوجه شم -
Mohsen Taheri در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th آفرین!
اقا الان کی به کیه؟
داستانو یکی کامل توضیح بده من متوجه شم@Amin-th
من ویدیو های استاد کازرانیان رومیدیدم یه سوال بود که داده بودن خودمون حل کنیم من حل کردم دیدم اشتباهه اسکرین گرفتم فرستادم اینجا Mohsen Taheri هم گفتن غلطه . -
@Amin-th
من ویدیو های استاد کازرانیان رومیدیدم یه سوال بود که داده بودن خودمون حل کنیم من حل کردم دیدم اشتباهه اسکرین گرفتم فرستادم اینجا Mohsen Taheri هم گفتن غلطه .MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th
من ویدیو های استاد کازرانیان رومیدیدم یه سوال بود که داده بودن خودمون حل کنیم من حل کردم دیدم اشتباهه اسکرین گرفتم فرستادم اینجا Mohsen Taheri هم گفتن غلطه .خب
پس الان بحث سر چیه!؟؟ -
@N_Pendar کلا میدونی شاخه ی اصلی و فرحی چیه؟؟؟؟
البته جسارت نشه ی وقتMohsen Taheri نه ببخشید

️
️